Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinis tempimas

Naujienlaiškis

Analinis tunelis butt plug, skirtas analiniam tempimui - Analiniai tempikliai

Šis analinis plėstuvas - tai Anal Tunnel Plug, skirtas analiniam tempimui, kuris tesi savo pažadą. Su šiuo analiniu kaiščiu tiek pradedantieji, tiek patyrę naudotojai gali atlikti ilgalaikį analinį tempimą ir pasiekti įspūdingų rezultatų.

Daugiau informacijos

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis analinis tempiklis - tai Anal Tunnel Plug analiniam tempimui skirta priemonė, kuri laikosi savo pažado. Su šiuo analiniu kaiščiu tiek pradedantieji, tiek patyrę naudotojai gali atlikti ilgalaikį analinį tempimą ir pasiekti įspūdingų rezultatų.

     

    Anal Tunnel Plug by MEO ® palaiko plačiai atvertą išangę, garantuoja ekstremalius pojūčius ir apskritiminiu būdu ištempia išangę, o rezultatai aiškiai matomi. Puikiai tinka nuolatiniam išangės atvėrimui palaikyti. Būti taip atviram yra tiesiog nuostabu!

     

    Svarbūs pasirinkimo kriterijai: Rinkdamiesi medžiagą nedarėme jokių kompromisų. Anal Tunnel Plug pagamintas iš ypač aukštos kokybės silikono, kurio paviršius aksominio švelnumo. Jis yra pakankamai kietas, kad būtų galima labai lengvai įkišti, užtikrina labai aukštą dėvėjimo patogumo lygį ir tvirtai laikosi savo vietoje, neišslysta.

     

    Kaip naudoti Anal Tunnel Plug analinei angai plėsti?

     

    MEO Anal Tunnel Plug sukurtas taip, kad prieš įkišdami galite jį suspausti, o iki maksimalaus dydžio jis išsiplės tik visiškai įkištas! Taikyti labai paprasta! Prieš naudojimą abi analinio kaiščio pusės suspaudžiamos kartu. Kai tik Anal Tunnel Plug visiškai įkišamas, abu šonai plačiai išsiskleidžia ir išplečia išangę daugiau nei dvigubai. Beje, reguliari analinė treniruotė su Anal Tunnel Plug taip pat užtikrina, kad rezultatas (plačiai atverta išangė) gali išlikti visam laikui.

     

    Analinis tempimas pradedantiesiems ir pažengusiems naudotojams! Palyginti su kitais analinio tempimo gaminiais, Anal Tunnel Plug tinka VISIEMS, mėgstantiems ekstremalų analinį tempimą ir mėgstantiems eksperimentuoti su analinio sekso žaislais. Nesvarbu, ar tai būtų pradedantysis, ar patyręs naudotojas, ar vyras, ar moteris, Anal Tunnel Plug iš tiesų džiugina visus!

     

    Kokie yra Anal Tunnel Plug arba analinio kaiščio su anga privalumai?

     

    Analinis kaištis su skylute, dar vadinamas Anal Tunnel Plug, yra analinis kaištis, kuris viduje yra tuščiaviduris. Jis įkišamas į analinę angą ir išlaiko analinę angą atvirą, kad galėtumėte netrukdomai pažvelgti į vidų. Be to, Anal Tunnel Plug naudojamas žaidimams su įvairiais skysčiais, pavyzdžiui, lubrikantu arba vandeniu. Anal Tunnel Plug taip pat suteikia galimybę įsiskverbti į analinę angą su ilgu analiniu vibratoriumi, pompuojamuoju vibratoriumi arba peniu. Analinį kaištį su anga arba analinį kaištį su tuneliu gali naudoti ir vyrai, ir moterys, jis skirtas tiems, kurie mėgsta eksperimentuoti su įvairiomis analinės stimuliacijos rūšimis.

     

    Analinis tempimas, analinis tempimas ar sfinkterio treniravimas?

     

    Praktikuodami analinį tempimą žmonės dažnai klaidingai nurodo sfinkterio treniruotę. Analinio tunelio kamščio, analinio kamščio nešiojimas ar praktikuojamas dulkinimasis kumščiu nėra sfinkterio treniruotė, nes "treniruotė" yra susijusi su naujų raumeninių skaidulų kūrimu. Tai nevyksta atliekant analinį tempimą. Todėl medicininiu požiūriu tai yra pernelyg didelis sfinkterio raumens ištempimas.

     

    Nesate tikri, kuris tunelinis analinis kamštis jums tinka?

     

    Mūsų siūlomi įvairių dydžių analiniai tuneliniai kištukai. MEO taip pat rasite platų analinių kaiščių, skirtų analiniam tempimui, analinių kaiščių pradedantiesiems ir net analinio tempimo žiedų asortimentą. Beje, pradedantieji turėtų rinktis mažesnio dydžio tunelinį analinį kaištį. Mes, MEO, taip pat galime rekomenduoti sėkmingą analinio tempimo rinkinį, kurį sudaro 3 analiniai kaiščiai.

     

    Analinis tempimas: svarbūs patarimai, kaip valyti analinį tunelinį kaištį!

     

    Prieš naudodami Anal Tunnel Plug arba analinį kaištį, turėtumėte jį kruopščiai išvalyti. Paprastai pakanka šilto vandens ir švelnaus muilo. Higieninį valymą galima atlikti su mūsų purškiamuoju VERYCLEAN. Mūsų silikoninis Anal Tunnel Plug paviršius yra neporėtas, todėl bakterijos ir nešvarumų dalelės negali pernelyg stipriai prikibti. Žinoma, valymas ypač svarbus ir po naudojimo. Taip pat galite naudoti analinį prausiklį, kad išvalytumėte žarnyną prieš ištempdami sfinkterį.

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti išangės plėtimui?


    Štai į ką turėtumėte atsižvelgti prieš ištempdami išangės sfinkterį: Įkišdami analinio tunelio kištuką rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "Aquameo". Lubrikantu sudrėkinkite ir išangę, ir Anal Tunnel Plug. Mūsų EXTREMEO purškiklis palengvina išangės ištempimą ir leidžia net ir nepatyrusiems naudotojams lengvai įkišti analinio tunelio kištuką. Nenaudokite silikono pagrindo lubrikantų, nes jie pažeistų aukštos kokybės analinio kamščio medžiagą!

     

    Kaip veikia analinis praplėtimas naudojant analinio tunelio kamštį?

     

    Vadovaukitės mūsų patarimais ir gudrybėmis analinio tempimo, analinio tunelio butt plug ir analinio išsiplėtimo tema:

     

    1.) Įsitaisykite tinkamoje padėtyje: Geriausia atsigulti ant grindų arba lovos. Žinoma, kad analinį tempimą lengviau atlikti gulint, nes tokioje padėtyje jūsų kūnas yra daug labiau atsipalaidavęs. Kad apsaugotumėte patalynę, galite naudoti rankšluostį arba vieną iš mūsų vandens nepraleidžiančių sekso paklodžių. 2.) Pajuskite išangę: rodomuoju pirštu apčiuopkite išangę ir sudrėkinkite ją analinio tempimo lubrikantu, pavyzdžiui, " Aquameo" (jei reikia, iš pradžių naudokite mūsų "Extremeo" analinio tempimo purškiklį). Kitoje rankoje laikykite Anal Tunnel Plug ir nukreipkite jį link sfinkterio. 3.) Įkiškite Anal Tunnel Plug: Dabar galite lėtai įkišti suspaustą Anal Tunnel Plug. Sfinkterio raumuo pamažu atsivers. Duokite jam laiko ir įkiškite Anal Tunnel Plug lėtai ir švelniai. Venkite per didelio spaudimo. Įkiškite Anal Tunnel Plug tik tiek, kad sfinkterio raumuo nebūtų pertemptas ir jums būtų patogu. 4.) Atlikite analinį tempimą: Laikykite Anal Tunnel Plug viduje apie 15 minučių. Nekeiskite analinio tunelio kištuko padėties. Dėl tempimo sfinkterio raumuo atsipalaiduoja ir susitraukimas sumažėja. Rekomenduojame, kad darydami tai masturbuotumėtės, bet, žinoma, tai priklauso nuo Jūsų! 5.) Baigkite analinį tempimą: Kai laikas baigsis, galite lėtai išstumti Anal Tunnel Plug ir leisti jam išlįsti. Nedarykite to per greitai, nes jūsų sfinkterio raumenys turi turėti laiko prisitaikyti. 6.) Išvalykite analinį kaištį, skirtą išangės plėtimui: Išvalykite Anal Tunnel Plug šiltu vandeniu, švelniu muilu ir mūsų purškikliu VERYCLEAN. Taip pat turėtumėte išvalyti savo lytinių organų sritį ir galbūt naudoti analinį prausiklį.

     

    Kaip dažnai turėčiau išsitempti analinę sritį?

     

    Analinį tempimą galite atlikti prieš pat analinį seksą. Net 45 minučių po analinio tempimo pakanka, kad jūsų sfinkterio raumenys būtų atsipalaidavę. Žinoma, analine stimuliacija su mūsų Anal Tunnel Plug galite mėgautis taip dažnai, kaip norite. Daugelis mūsų klientų taip pat naudoja mūsų analinio tempimo žiedus, pagamintus iš poliruoto aliuminio, nes jie atrodo ypač elegantiškai. Juos taip pat galima naudoti kaip intymius papuošalus preliudijos metu.

     

    Pirkimo patarimai - Koks analinis sekso žaislas tinka analiniam tempimui?

     

    Mes, MEO ®, esame analinio tempimo specialistai. Mūsų parduotuvėje visada rasite tai, ko ieškote, jei norite įsigyti žaislą, skirtą sfinkteriui ištempti! Norite intensyviai arba itin stipriai ištempti sfinkterį? Tuomet rekomenduojame mūsų analinį tempiklį arba butt plug, skirtą analiniam tempimui. Taip pat turime platų analinių kaiščių, skirtų sfinkteriui treniruoti, asortimentą ir kitų jaudinančių analinių žaislų, pavyzdžiui, analinę pompą ar analinius tempimo žiedus. Mūsų informatyviuose gaminių aprašymuose taip pat rasite daugiau patarimų ir gudrybių temomis "analinio kaiščio įvedimas", "analinis analas pradedantiesiems" ir "analinio kaiščio dėvėjimas".

     

    Anal Tunnel Plug 3 dydžių:

     

    • Jei esate pradedantysis: 7 cm ilgio, 3,5-7 cm skersmens, 5,7 cm pėdos skersmens, 2,7 cm skersmens anga
    • Vidutinis, jei jau esate treniruotas: 8 cm ilgio, 3,7-8 cm skersmens, 6,5 cm pėdos skersmens, 3 cm skersmens anga
    • LARGE, jei esate profesionalas arba Butt SLUT esate: 10 cm ilgio, nuo 4,5 iki 10 cm skersmens, 7,7 cm pėdos skersmens, 3,5 cm skersmens anga

     

    Daugiau informacijos:

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Good & very sexy

    Soft yet firm but a true pleasure of a time.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Love it!!!

    Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Dangerous

    Can slip inside.. fun to read but not at all to experiment with, I strongly advise against this article.

    • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Meglio di quanto pensassi

    Ho spavaldamente preso una misura M e pensavo di pentirmene perché è il mio primo plug, invece esperienza impeccabile. Usato in coppia e apprezzatissimo da entrambe le parti. Sensazione forte e allo stesso tempo confortevole

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Empfelenswert!

    Hallo.

    Habe mir den Tunnel in der Grösse S geholt und muss sagen: der ist Spitze! Das Material ist weiches, angenehmes Silikon. Der gleitet ganz schön gut und sanft rein und bleibt bis zum Wiederrausnehmen an seinem Platz! Das Dauertragen ist somit wunderbar machbar, was die Dehnung auch ausmacht. Allerdings sollte Meo die Stopper überarbeiten! Lange Zeit tragen ja, bloss nach dem Spülen setze ich den Tunnel rein, damit es nicht unangenehm wird, dazu den Stopper und der ist dann, nach ner Zeit nicht mehr rauszubekommen ohne den Tunnel komplett raus ziehen zu müssen! Da soll noch ein Kettchen oder ein Ring oder Seil dran und den Stopper ohne den Tunnel rausziehen zu können.

    Ach ja, werde mit noch mindestens die Grösse M holen, maximum die beiden restlichen Grössen M und L.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

    Prodotto molto apprezzato, fa il suo dovere

      Vertinimas 

      Klasse Gefühl

      Es freut mich jedesmal den Plug zu tragen!
      Egal ob ich mich nur kurz auf ein Spiel vorbereite oder auch Mal den ganzen Tag, der Plug in Größe M ist mein absoluter Liebling.
      Sobald er drin ist und innen schön alles ausfüllt, bekommt man das Gefühl gar nicht mehr aus dem Kopf. Er erinnert regelmäßig auf eine angenehme Art was man gerade trägt.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Funktioniert einwandfrei

      Bin komplett begeistert von diesem Analplug der auch bei längerem Tragen nicht verrutscht. Im Vergleich zu anderen Analplugs sitzt dieser optimal und sorgt für ein ständiges Gefühl das man einen Dehnungsplug drin hat. Kann den Plug nur empfehlen.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      tolle Idee, aber ....

      dieser Plug rutscht immer wieder von alleine raus. Für mich ist der Plug leider nicht nutzbar. Der äußere Teil müsste auch grösser sein, damit nicht der ganze Plug innen verschwinden kann. Das Material ist super.

        Vertinimas 

        Geiles Teil!!!

        Einfach nur ein geiles Teil! hab mir größe M bestellt und paßt super!! Geht zwar ein bisschen zach rein, aber wenn er mal drinnen ist, ist es einfach nur geil. Das Loch ist schön offen und man hat geile Einblicke!!

          Vertinimas 

          It doesn't take long to stretch your hole.

          Very comfortable to wear for long periods. I've worn them at work and while out and about. They feel very secure. It doesn't take long to stretch your hole.

          • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          Anal Tunnel Plug für Analdehnung

          Nicht der erste Analplug dieser Art, den ich habe. Im Vergleich zu anderen ist er wirklich sehr gut und führt zu einer extra Stimulation da er sich zwangsläufig sehr weit auseinanderspreizt. Passt bei mir 1A, ein Stöpsel wäre toll.

          • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          Top Anal Dehner

          Mega geil um geile Spielchen damit zu machen oder um Flüssigkeiten in den Anus reinlaufen zu lassen.
          Aber Vorsicht, denn die Suchtgefahr ist groß :)

            Parašykite savo atsiliepimą

            Analinis tunelis butt plug, skirtas analiniam tempimui - Analiniai tempikliai

            Analinis tunelis butt plug, skirtas analiniam tempimui - Analiniai tempikliai

            Šis analinis plėstuvas - tai Anal Tunnel Plug, skirtas analiniam tempimui, kuris tesi savo pažadą. Su šiuo analiniu kaiščiu tiek pradedantieji, tiek patyrę naudotojai gali atlikti ilgalaikį analinį tempimą ir pasiekti įspūdingų rezultatų.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: