Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dildo

Naujienlaiškis

The Manhandler - Dildo su rankena

Daugiau galios ir kontrolės nei bet kada anksčiau! Sužinokite, kodėl "Manhandler Dildo" yra geriausias sekso žaislas intensyviam ir itin giliam įsiskverbimui į analinę angą!

Daugiau informacijos

3400/00

galima rasti

Daugiau informacijos

"Manhandler" yra labai populiarus sekso žaislas. Tai ilgas vibratorius su rankena gale, primenančia lazdos rankeną. Dėl šios konstrukcijos Manhandler yra labai patogus ir lengvai naudojamas. Tiek vyrai, tiek moterys gali naudoti dildo su rankena, kad galėtų geriau kontroliuoti ir panaudoti svertus. Tai ypač naudinga, kai dildo reikia įkišti giliau arba su didesne jėga.

 

MEO Manhandler išsiskiria tikroviškomis detalėmis, tokiomis kaip venos ir ryškus žandikaulis. Jis pagamintas iš kūnui nekenksmingo vinilo ir jame nėra ftalatų. Dėl savo ilgio ir sukibimo "Manhandler" dažnai naudojamas analiniam seksui. Tačiau jį taip pat galima naudoti vaginaliniam įsiskverbimui ar kitiems erotiniams žaidimams, pvz., kaip giluminį treniruoklį.

 

Dildo su rankena suteikia jums keletą privalumų, ypač analiniam įsiskverbimui:

 

Geresnė kontrolė: turėdami rankeną, jūs arba jūsų partneris galite stabiliau ir saugiau laikyti. Tai leidžia atlikti tikslius judesius ir tikslingai stimuliuoti. Galite geriau kontroliuoti įsiskverbimo kampą, gylį ir greitį.

 

Patogumas: dėl rankenos lengviau laikyti ir judinti vibratorių. Tai gali būti ypač naudinga, kai juo naudojatės vieni, nes galite lengviau įkišti ir judinti vibratorių. Rankena taip pat sumažina rankų ir riešų apkrovą, ypač ilgai naudojant.

 

Saugumas: Analinio sekso žaislai visada turėtų turėti rankeną arba platų pagrindą, kad jų nebūtų galima įkišti per giliai ir išimti. Rankena suteikia papildomo saugumo ir leidžia pasitikėti savimi ir susitelkti į malonumą.

 

Universalumas: Dildo su rankena taip pat gali būti naudojamas vaginalinei stimuliacijai arba giluminiam oraliniam seksui praktikuoti. Tai išplečia jūsų malonumo galimybes ir leidžia užsiimti įvairiais seksualiniais žaidimais.

 

Vibratorius su rankena yra puikus sekso žaislas, suteikiantis jums kontrolę ir saugumą, kurių reikia, kad galėtumėte maksimaliai padidinti savo analinį malonumą. Jis suteikia jums naują stimuliacijos dimensiją, nesvarbu, ar naudojate dildo vienas, ar su partneriu.

 

Kaip ir bet kurį kitą dildo, mūsų "Manhandler" visada reikia naudoti su tinkamu lubrikantu ir po kiekvieno naudojimo kruopščiai išvalyti. Rekomenduojame mūsų šiek tiek storesnį silikono pagrindo lubrikantą EZ2FUCK. Vibratoriui valyti tereikia šilto vandens ir švelnaus muilo arba mūsų purškiamo VERYCLEAN.

 

Daugiau informacijos:

 

  • Manhandler - Dildo su rankena
  • Matmenys: 38 cm ilgio, įkišamas ilgis apie 25 cm, skersmuo 4,2 cm.
  • Medžiaga: vinilas, be ftalatų
  • Informacija: Pavadinimas "Manhandler" yra daugiau humoristinė nuoroda ir juo siekiama pabrėžti galios ir kontrolės jausmą, kurį naudotojas patiria valdydamas šį dildo.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

The Manhandler - Dildo su rankena

The Manhandler - Dildo su rankena

Daugiau galios ir kontrolės nei bet kada anksčiau! Sužinokite, kodėl "Manhandler Dildo" yra geriausias sekso žaislas intensyviam ir itin giliam įsiskverbimui į analinę angą!

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: