Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

Prostatos vibratorius - Amoremeo True Blue

Prostatos orgazmas dažnai apibūdinamas kaip vienas iš intensyviausių ir labiausiai tenkinančių orgazmų, kuriuos gali patirti vyrai. Nesvarbu, ar vienas, ar poroje, su prostatos vibratoriumi Amoremeo True Blue atrasti ir mėgautis nepaprastu prostatos orgazmo pojūčiu yra lengviau ir maloniau nei bet kada anksčiau.

Daugiau informacijos

3676/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Svetainė Amoremeo True Blue MEO prostatos vibratorius yra aukštos kokybės silikoninis vibratorius, specialiai sukurtas intensyviai prostatos stimuliacijai. Minkštas, lankstus sekso žaislas turi du 10 greičių variklius, kurie veikia kartu, kad užtikrintų išskirtinę stimuliaciją. Ilgas, tekstūruotas vibratoriaus kotas susiaurėja į užapvalintą, kampuotą galvutę, idealiai tinkančią tikslingai prostatos stimuliacijai. Dėl anatomiškai tobulos formos prostatos vibratorius patogiai laikosi rankoje ir suteikia daugybę stimuliavimo galimybių, kurias galima valdyti vienu mygtuko paspaudimu. Vibratorius yra atsparus vandeniui, įkraunamas ir lengvai valomas.

    Prostatos orgazmas dažnai apibūdinamas kaip vienas intensyviausių ir labiausiai tenkinančių orgazmų, kuriuos gali patirti vyrai. Prostata, dar vadinama "vyriškuoju G tašku", yra svarbi vyrų reprodukcinės sistemos liauka, kuri tinkamai stimuliuojama gali sukelti gilius ir galingus orgazmus. Prostatos stimuliavimas gali būti naudingas sveikatai, nes stimuliuoja prostatą ir didina kraujotaką, taip pat didina seksualinį malonumą.

    Prostatos vibratorius Amoremeo True Blue buvo specialiai sukurtas, kad palengvintų šią galingą pasitenkinimo formą. Dėl ergonomiškos konstrukcijos su kampu pasvirusia galvute vibratorius puikiai prisitaiko prie vyro anatomijos ir tikslingai stimuliuoja prostatą. Suapvalinta vibratoriaus galvutė palengvina jo įvedimą į išangę ir užtikrina, kad vibracija pasieks būtent tą vietą, kur jos labiausiai norisi - tiesiai į prostatą.

    Prostatos vibratorius taip pat siūlo Amoremeo True Blue siūlo dešimt skirtingų vibracijos režimų - nuo švelnaus iki intensyvaus, todėl stimuliaciją galite pritaikyti pagal savo asmeninius pageidavimus ir nutiesti kelią prostatos orgazmui. Sinchronizuoti varikliai generuoja gilias, ritmingas vibracijas, kurios masažuoja ir stimuliuoja prostatą, todėl padidėja galimybė patirti skvarbų ir pilnavertį prostatos orgazmą. Nesvarbu, ar esate vienas, ar poroje Amoremeo True Blue Prostatos vibratorius leidžia lengviau ir maloniau nei bet kada anksčiau atrasti ir mėgautis nepaprastu prostatos orgazmo pojūčiu.

    Svarbiausi dalykai:

    • Varikliai: du sinchronizuoti 10 greičių varikliai, užtikrinantys sudėtingą ir gilią vibraciją.
    • Valdymas: paprastas valdymas mygtuku, kuriuo valdomi įvairūs vibracijos režimai.
    • Medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir ABS, todėl vibratorius yra ne tik be latekso, bet ir itin draugiškas odai.
    • Atsparus vandeniui: visiškai atsparus vandeniui, idealiai tinka malonumams duše ar vonioje.
    • Įkraunamas: Nebereikia rūpintis baterijomis, nes vibratorių galima patogiai įkrauti per USB jungtį.
    • Lengvai valomas: dėl lygaus paviršiaus jis yra idealus bet kokių nuotykių palydovas.


    Prostatos vibratorius Amoremeo True Blue tai ne tik vibratorius vyrams, bet ir kvapą gniaužiančių prostatos orgazmų garantas. Patirkite daugybę funkcijų ir tikslingą prostatos, išangės ir tarpvietės stimuliavimą, kuris nukels jus į malonumo ir pasitenkinimo pasaulį.

    Daugiau informacijos:

    • Amoremeo True Blue - Prostatos vibratorius
    • Matmenys: Ilgis 13,60 cm, įterpiamas ilgis 10,50 cm, skersmuo 3,80 cm, mažesnis skersmuo 3,20 cm.
    • Medžiaga: Pagamintas iš odai nekenksmingo silikono ir ABS, be latekso.
    • Maitinimo šaltinis: Įkraunamas per USB jungtį, ekologiškas ir praktiškas.
    • Atsparus vandeniui: visiškai atsparus vandeniui, puikiai tinka pramogoms duše ar vonioje.
    • Vibracijos režimas: 10 skirtingų greičio ir modelio nustatymų suteikia plačias pritaikymo galimybes.
    • Valdymas: paprastas ir intuityvus valdymas patogiu mygtuku.
    • Universalumas: ypač tinka išangės, prostatos ir tarpvietės stimuliacijai.
    • Valymas: Lengva valyti vandeniu, muilu ir VERYCLEAN purškikliu.
    • Lubrikantas: suderinamas su visais lubrikantais. Rekomenduojame mūsų "Aquameo" lubrikantą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Absolut fantastisch

    Bin begeistert! Das Material ist toll, sehr weich und angenehm. Das Gerät ist ziemlich leise und der Akku hält lange. Besser geht's nicht und das für wenig Geld. Würde ich wieder kaufen!

      Vertinimas 

      Top qualité

      La qualite de ce jouet est au top
      Tres doux
      Excellentes vibrations sans etre trop bruyantes

        Parašykite savo atsiliepimą

        Prostatos vibratorius - Amoremeo True Blue

        Prostatos vibratorius - Amoremeo True Blue

        Prostatos orgazmas dažnai apibūdinamas kaip vienas iš intensyviausių ir labiausiai tenkinančių orgazmų, kuriuos gali patirti vyrai. Nesvarbu, ar vienas, ar poroje, su prostatos vibratoriumi Amoremeo True Blue atrasti ir mėgautis nepaprastu prostatos orgazmo pojūčiu yra lengviau ir maloniau nei bet kada anksčiau.

        Parašykite savo atsiliepimą

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: