Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Anal Depth Play

Naujienlaiškis

Ilgas dildo - Dildo su giliu žaidimu

Ilgas dildo ypač tinka Anal Depth Play arba analiniam tempimui. Priklausomai nuo dydžio, mūsų ilgas dildo tinka analinio sekso profesionalams, pažengusiems naudotojams ir pradedantiesiems. Dėl medžiagos šis ilgas dildo prisitaiko prie jūsų vidinės anatomijos, užpildo jus ir masažuoja giliai viduje esančias vietas, apie kurių egzistavimą net nežinojote.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Toks ilgas dildo, kaip šis milžiniškas dildo, ypač tinka giliai analinei treniruotei arba analiniam tempimui. Anal Depth Play arba analiniam tempimui. Priklausomai nuo dydžio, mūsų ilgas dildo tinka analinio sekso profesionalams, pažengusiems naudotojams ir pradedantiesiems. Dėl medžiagos šis ilgas dildo prisitaiko prie jūsų vidinės anatomijos, užpildo jus ir masažuoja giliai viduje esančias vietas, apie kurių egzistavimą net nežinojote. Taigi, jei ieškote labai ilgo dildo giliam įsiskverbimui į analinę angą, mūsų milžiniškas dildo yra puikus pasirinkimas.

     

    Dėl savo ilgio šis labai ilgas dildo tinka giliausiam įmanomam įsiskverbimui į analinę angą, vadinamajam Anal Depth Play. Dėl įspūdingo skersmens nepamirštama ir išangės stimuliacija. Mes įrengėme šį labai ilgą dildo Anal Depth Play Dildo su grioveliais ir grioveliais, kad pojūčiai būtų dar intensyvesni. Toks ilgas dildo turi daug techninių privalumų, palyginti su kitais ilgais dildo. Dėl specialaus pagrindo šis ilgas dildė, kai jis visiškai įkišamas, pats įsiurbia tarp sėdmenų. Tuomet galite diskretiškai nešioti ilgą dildo savyje 24 valandas per parą ir leisti save palepinti analiniu būdu. Apskritai tai puikus, labai ilgas dildo, skirtas giluminėms kūno sritims tyrinėti.

     

    Kuo ypatingas šis dildo?

     

    Šis ypatingas dildo yra labai ilgas dildo, skirtas vadinamiesiems Anal Depth Play. Galite rinktis iš 3 dydžių ir dviejų spalvų (juodos arba auksinės). Toks ilgas dildo yra tiesiog nuostabus! Jis stebina ypatingu ilgiu, dideliu skersmeniu, neįprasta tekstūra ir įtikinama medžiaga. Medžiaga, kuri yra pakankamai tvirta ir kartu lanksti, kad jaustumėte jį būtent tose vietose, giliai savo viduje! Šis ilgas dildo visiškai jus užpildys ir užtikrins intensyvų pasitenkinimą. Jus įtikins ne tik šio dildo dydis, bet ir ypatingas jo dizainas, kuris suteiks nepamirštamų akimirkų. Ilgas Anal Depth Play Dildo puikiai telpa rankoje, dėl lygios medžiagos jį labai lengva įkišti, o vyrai ar moterys gali patys nuspręsti, kaip giliai šis dildo gali įsiskverbti Anal Depth Play Dildo leidžiama įsiskverbti.

     

    Kuo ypatingas labai ilgas Anal Depth Play Dildo?

    Ilgas dildo perkelia analinius žaidimus į naują lygį, nes gilus analinis seksas suteikia labai ypatingų pojūčių! Nesvarbu, ar ieškote klasikinio 1 metro ilgio dildo, ar norite įsigyti kitų itin ilgų dildo, pataikėte į tinkamą vietą MEO ® dildo parduotuvėje. MEO ® yra vienas iš analinio giluminio mokymo specialistų: ypatingas ilgis, didelis skersmuo, neįprastos tekstūros ir įtikinama medžiaga, kuri yra pakankamai tvirta ir kartu lanksti, kad jaustumėte ją būtent tose vietose, kur reikia! Jus sužavės ne tik šio dildo ilgis, bet ir ypatingas dizainas, kuris suteiks nepamirštamų akimirkų.

     

    Kaip naudoti labai ilgą Anal Depth Play Dildo?

    Dėl savo ilgio ir apimties iš pradžių gali būti sunku įkišti labai ilgą analinį giluminį treniruoklį. Neskubėkite, elkitės lėtai ir pasirinkite tokią padėtį, kad galėtumėte ištiesti kūną. Mėgstama pagalbinė priemonė yra mūsų ASS UP pagalvėlė, skirta analiniam gylio mokymui. Atsigulkite ant nugaros, po užpakaliuku pasidėję ASS UP pagalvėlę, o kojas pakėlę ir išskėtę. ASS UP pagalvėlė stabiliai ir patogiai palaikys jūsų kūną net ir įtemptose padėtyse. Tvirta ASS UP pagalvėlė taip pat neleis jums nugrimzti į lovą ir palengvins daugybę kitų padėčių atliekant analinio gilinimo treniruotes.

     

    Kokį lubrikantą turėčiau naudoti Anal Depth Play ir analinio gylio treniruotes?

    Naudokite daug lubrikanto! Niekada nepavargstame kartoti šio punkto. Analinė anga yra ne tik jautresnė nei makštis, bet ir tuo jautresnė, kuo toliau einate į viršų. Todėl būtinai turėtumėte naudoti daug ir įvairių lubrikantų, kad nesusižeistumėte. Jei planuojate naudoti labai ilgą dildo, rekomenduojame mūsų FUCKSLUT lubrikantą Anal Depth Play silikono pagrindo ir jaučiamas kaip joks kitas lubrikantas. Dėl FUCKSLUT ilgas dildo naudojimas gilioms analinėms treniruotėms tampa intensyviu malonumu. Bet kuriuo atveju taip pat rekomenduojame mūsų EXTREMEO purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems Anal Depth Play Puikus pasirinkimas. EXTREMEO yra specialus produktas, skirtas analiniam seksui, analiniam giluminiam mokymui ir analiniam tempimui. Dėl specialaus veikliųjų medžiagų derinio šis purškiklis užtikrina, kad net labai ilgus dildo galima lengviau įkišti. Ypatingas EXTREMEO poveikis skatina lengvą įsiskverbimą, todėl lemia atsipalaidavimą ir aistringą malonumą. Purškalas veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti tobulą įsiskverbimą Anal Depth Play.

    Medžiaga ir priežiūra Anal Depth Play Dildo:

     

    Šis ilgas dildo, skirtas Anal Depth Play pagamintas iš aukštos kokybės silikono. Medžiaga yra labai lanksti ir slidi. Mūsų naudojama medžiaga taip pat yra labai stabili, todėl jūsų labai ilgas dildo tarnaus ilgai. Ilgą dildo galite valyti Anal Depth Play Dildo su švelniu muilu ir vandeniu. Norėdami užtikrinti kruopščią higieną, taip pat rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN. Žinoma, valymas taip pat ypač svarbus po naudojimo. Prieš naudodami labai ilgą dildo taip pat galite patys naudoti analinį prausiklį, kad išvalytumėte vidurius. Mūsų parduotuvės kategorijoje "Analiniai dušai" (spustelėkite čia) rasite tinkamą analinį dušą analiniam giluminiam mokymui.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Anal Depth Play Dildo (labai ilgas dildo vyrams ir moterims)
    • Išmatavimai: S dydis = įterpiamas ilgis 27,5 cm, skersmuo 2,8 cm, M dydis = įterpiamas ilgis 37,5 cm, skersmuo 4,1 cm, L dydis = įterpiamas ilgis 53 cm, skersmuo 4,8 cm.
    • Medžiaga: Liquid Silicone, be ftalatų, lengvai valoma ir nekenksminga odai.
    • Lubrikantas: rekomenduojame mūsų lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK arba MANCUNT.
    • Valymas: Šiltas vanduo ir mūsų žaislų valiklis VERYCLEAN.
    • Mūsų EXTREMEO purškalas atpalaiduoja jūsų sfinkterį ir palengvina įkišimą.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Bon matériel, de bonne qualité

    Bon matériel, de bonne qualité

      Vertinimas 

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

      Ottimo per abituare i muscoli anali alla mobilità

        Vertinimas 

        Just great

        Lubed up, took my time, whole lot in, brilliant, going to get large next, even when it's in its not, because as you relax it actually snakes further up than you expect

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Just upgraded to the large

        Just upgraded to the large from the small and medium and WOW!!!!
        I have had many toys over the years and none of them even close to this, it has it all, length,girth and flexibility.

        • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Wow

        The supersoft platinum silicone these are made of is amazing. There very floppy and soft but when it's deep inside and worn as a butt plug it has just enough give it it to very comfortably straighten out the sigmoid bend over time.

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Worth.. Every.. Penny

        Well... its pretty amazing to be honest, only real downside is yes once lubed in a pain in the ass (badumtsh) to get in but everywhere else it.... feels.... amazing!! Had me cumming before i even managed to ‘swallow’ the end of it and had stop, i was impressed by that to say the least, feeling it A: slowly expand you as it plunges deeper and deeper... and B: so easily navigate its way around your insides is... mmm... yes, quite nice... uh...

        • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Awesome

        i couldnt believe i could get that far up my ass butt it was a lot of fun to use

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
        Vertinimas 

        Macht genau was er soll.

        Die Länge ist top und auch für Anfänger gut geeignet die in die Tiefe gehen wollen. Er ist sehr flexibel. Mit ausreichend Gleitmittel und etwas Geduld kann man ihn ganz gut und komfortabel komplett einführen. Dazu braucht man aber schon etwas mehr Erfahrung.

        • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Ilgas dildo - Dildo su giliu žaidimu

        Ilgas dildo - Dildo su giliu žaidimu

        Ilgas dildo ypač tinka Anal Depth Play arba analiniam tempimui. Priklausomai nuo dydžio, mūsų ilgas dildo tinka analinio sekso profesionalams, pažengusiems naudotojams ir pradedantiesiems. Dėl medžiagos šis ilgas dildo prisitaiko prie jūsų vidinės anatomijos, užpildo jus ir masažuoja giliai viduje esančias vietas, apie kurių egzistavimą net nežinojote.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: