Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dildo

Naujienlaiškis

Vilkolakis Dildo

Tai ne tik mitas, nes šis vilkolakio dildo iš tikrųjų įgyvendins jūsų tamsias animistines fantazijas! 27 cm ilgio, juodai raudonas dildo taip pat turi žavių vilkiškų detalių. Mūsų žodis: šis monstras privers jus vytis mėnulį!

Daugiau informacijos

3078/00

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Tai ne tik mitas, nes šis vilkolakio dildo iš tikrųjų įgyvendins jūsų tamsiąsias, gyvuliškas fantazijas! Mūsų žvėriškas dildo pagamintas iš aukštos kokybės, lankstaus, rankomis liejamo ir platinoje grūdinto silikono. Įspūdingas dildo, kurį tikrai intensyviai pajusite savyje: Dėl savo jaudinančios tekstūros, daugybės griovelių ir gyslų ant stiebo jis patiks visiems, kurie mėgsta lėtą, galingą įsiskverbimą su didele trintimi. 27 cm ilgio, juodai raudonas dildo taip pat turi žavių vilkiškų detalių. Mūsų žodis: šis monstras privers jus vytis mėnulį!

     

    Kuo šis dildo toks ypatingas?

     

    Šis dildo suderinamas su "Doc Johnson" patentuota "Vac-U-Lock" sistema ir gali būti naudojamas su dirželiu, "Hung System" priedais arba mūsų "fuck machine". Vibratorius yra lankstus, tačiau pakankamai tvirtas, kad pasiektų kiekvieną jūsų giliai viduje esančią vietą! Jis iš tiesų daro viską ir tinka visiems sekso variantams. Šiek tiek "Extremeo" purškalo palengvins įkišimą!

     

    Kas yra Vac U Lock?

     

    Tai labai lengva paaiškinti, nes iš tikrųjų viskas kaip namuose - kištukas įkišamas į lizdą! Kai "kištukas" yra priedėlio adapterio kištukas, o "lizdas" yra profiliuota anga dildo apačioje. "Vac-U-Lock" sistema reiškia keičiamą sistemą, pagal kurią skirtingus dildes galima lengvai ir greitai sujungti su "Vac-U-Lock" priedais. Ši sistema naudojama daugeliui dildžių, sekso žaislų ir priedų, pvz., taip pat ir dulkinimo mašinoms, taip pat kitiems praktiniams priedams (dirželiams, dirželiams, dildžių rankenoms, jungiamiesiems kištukams, siurbtukams, vibracijos varikliams ir t. t.). Kodėl? Todėl, kad labai praktiška ir ekonomiška derinti skirtingus žaislus ir priedus ir taip sutaupyti daug pinigų.

     

    Medžiaga ir priežiūra:

     

    Šis vibratorius pagamintas iš aukštos kokybės silikono. Medžiaga yra nuostabiai lanksti ir slidi. Be to, mūsų naudojamas vinilas yra labai stabilus, todėl jūsų dildo tarnaus ilgai. Gaminį galite valyti švelniu muilu ir vandeniu. Tačiau norint kruopščiai išvalyti, rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Dildo
    • Medžiaga: silikonas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai
    • Lubrikantas: Rekomenduojame mūsų vandens pagrindo lubrikantus Alphamale Aqua ir Aquameo.
    • Valymas: Naudokite: šiltą vandenį ir mūsų žaislų valiklį VERYCLEAN
    • Mūsų EXTREMEO purškalas atpalaiduoja jūsų sfinkterį ir palengvina įvedimą.
    • Į "Vac-U-Lock" seriją įeina platus suderinamų dildžių arba analinių kaiščių ir atitinkamų priedų asortimentas.
    • Suderinama su "Vac-U-Lock", "Hunglock", "Hung System" ir "HiSmith" bei daugeliu kitų prekių ženklų.
    • "Vac U Lock™" yra "Doc Johnson" prekės ženklas.
    • Matmenys: Ilgis 26,6 cm, įkišamas ilgis 20,3 cm, skersmuo apie 5 cm.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    hält was sein Aussehen vermittelt

    Mit einem mystischen Aussehen erweckt der Werwolf-Dildo besondere Aufmerksamkeit. Die vom schwarzen Fell in den leuchtend roten Schaft mit dicker Eichel wechselnde Farbgebung vermittelt heiße Aktivität, die durch die erhabene Struktur auch aktiv realisiert wird. Unabhängig von der Öffnung, die damit penetriert wird, ist ein dominantes, genussvoll strapazierendes und damit wirkungsvolles Eindringen zu erwarten. Damen und Herren werden ihn gern in sich aufnehmen.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Vilkolakis Dildo

    Vilkolakis Dildo

    Tai ne tik mitas, nes šis vilkolakio dildo iš tikrųjų įgyvendins jūsų tamsias animistines fantazijas! 27 cm ilgio, juodai raudonas dildo taip pat turi žavių vilkiškų detalių. Mūsų žodis: šis monstras privers jus vytis mėnulį!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: