Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dildo

Naujienlaiškis

Didelis juodas dildo

Didelis juodas dildo, kuriuo galima važinėti ant veidrodžio! Integruotas siurbtukas suteikia fantastiškų galimybių, nes didelis dildo patikimai prilimpa prie visų lygių paviršių, pavyzdžiui, veidrodžių, durų ar plytelių.

Daugiau informacijos

2548/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Didelis juodas dildo, kuriuo galima važinėti ant veidrodžio! Integruotas siurbtukas suteikia fantastiškų galimybių, nes didelis dildo patikimai prilimpa prie visų lygių paviršių, pavyzdžiui, veidrodžių, durų ar plytelių.

     

    26 cm ilgio ir 7,6 cm skersmens mūsų juodas dildo užtikrina malonumą pripildant. Stambūs rutuliukai užtikrina saugumą mėgaujantis dildo analiniu būdu, o dėl stipraus šerelio dildo labai intensyviai stimuliuoja visus jūsų analinius karštuosius taškus.

     

    Kaip naudoti juodąjį dildo?

     

    Kvapą gniaužiančioms akimirkoms su juoduoju dildo galite pasiruošti vos keliais veiksmais:

     

    1.) Išvalykite didelį juodą dildo:

     

    Net jei Jūsų juodasis dildo yra visiškai naujas arba valėte jį po paskutinio karto, turėtumėte jį kruopščiai nuplauti karštu vandeniu arba higieniškai nuvalyti su mūsų purškiamuoju VERYCLEAN, nes šis dildo įsiskverbs į giliausias Jūsų vidines zonas. Kruopščiai valydami užtikrinsite savo saugumą, higieną ir sveikatą, kad patirtis jums būtų kuo malonesnė.

     

    2.) Naudokite daug lubrikanto ir "Extremeo" purškalo:

     

    Šio dildo dydis lemia, kokį lubrikantą turėtumėte naudoti. Rinkitės MEO® lubrikantą, kuris būtų tirštas, bet švelnus, nes jis palengvina įvedimą ir puikiai jaučiasi sekso metu. Jei planuojate naudoti didelį dildo, rekomenduojame mūsų tirštą MANCUNT analinio sekso lubrikantą. Jis tirpus vandenyje, baltas ir kreminės konsistencijos, o pojūtis toks, kaip jokio kito lubrikanto. MANCUNT sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. MANCUNT beveik primena spermą ir paverčia naudojimąsi dildo maloniu malonumu.

     

    Mūsų EXTREMEO purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedančiajam, tiek patyrusiam didelių dildžių naudotojui. EXTREMEO yra specialus produktas, skirtas analiniam seksui ir net analiniam išsiplėtimui. Dėl ypatingo veikliųjų medžiagų derinio šis purškalas užtikrina, kad net labai didelius dildo ir analinius kaiščius būtų galima lengviau įkišti. Ypatingas EXTREMEO poveikis skatina lengvą įsiskverbimą ir taip lemia atsipalaidavusį ir aistringą malonumą. Tai analinis purškalas, kuris per trumpą laiką prižiūri odą ir atpalaiduoja išangę. Purškalas veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomą analinį seksą!

     

    3.) Ir štai čia mes pradedame!

     

    Dėl ilgio ir apimties iš pradžių gali būti sunku įkišti didelius dildo. Neskubėkite, eikite lėtai ir pasirinkite tokią padėtį, kad galėtumėte ištiesti kūną. Atsigulkite ant nugaros, po užpakaliu pasidėję mūsų ASS UP pagalvę, o kojas pakelkite ir išskėskite. ASS UP pagalvė suteiks jūsų kūnui stabilią ir patogią atramą net ir įtemptose padėtyse. Tvirta ASS UP pagalvė taip pat neleis Jums nugrimzti į lovą ir palengvins daugybę kitų sekso ir solo sekso pozų. Žinoma, taip pat galite pritūpti virš vibratoriaus, kad galėtumėte geriau kontroliuoti didelio vibratoriaus įsiskverbimo gylį. Tikrai rekomenduojame "apšilti" su mažesniu dildo, o tada pereiti prie didelio dildo.

     

    4.) Atsiduokite savo geismui be jokių suvaržymų!

     

    Įdėjus juodojo dildo galvutę, Jūsų kūnas turėtų būti pakankamai atsipalaidavęs, kad galėtumėte mėgautis dildo sukuriamais pojūčiais ir tuo pačiu metu masturbuotis. Daugeliui mūsų klientų patinka sukti didelį dildo savo kūne, kad pasiektų visas vidines erogenines zonas, o kiti renkasi stūmimo judesius. Eksperimentuokite, kad pamatytumėte, kas jums patinka, bet nepamirškite judinti dildo lėtai, kad nesusižeistumėte!

     

    Ar yra kokių nors pavojų naudojant analinį dildo?

     

    Ne ir taip. Jei didelį dildo įdėsite švelniai, problemų neturėtų kilti, tačiau jei įdėsite dildo paskubomis, neturėdami patirties, be preliudijos ar neįkaitę, gali būti vidinių audinių plyšimas ir skausmas. Jei neskubėsite, pirmiausia apšilsite su mažesniu dildo iš mūsų dildo parduotuvės, naudosite daug lubrikanto ir įsiklausysite į savo kūną, turėtumėte mėgautis kiekvienu dildo centimetru. Jei jaučiate diskomfortą ar net skausmą, nustokite naudoti dildo, nes jūsų išangė nėra pasiruošusi tokiam dideliam dildo.

     

    MEO® analinio dildo medžiaga ir priežiūra:

     

    Mūsų didelis juodas dildo pagamintas iš aukštos kokybės vinilo medžiagos. Medžiaga yra puikiai lanksti ir slidi. Be to, mūsų naudojamas vinilas yra labai stabilus, todėl jūsų juodas dildo tarnaus ilgai. Vibratorių galite valyti švelniu muilu ir vandeniu. Norėdami užtikrinti kruopščią higieną, taip pat rekomenduojame reguliariai naudoti mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Didelis juodas dildo seksui su dildo
    • Pagaminta Europoje! Šį analinio sekso žaisliuką MEO™ jums pagamino Europoje
    • Medžiaga: vinilas, be ftalatų, lengvai valomas ir nekenksmingas odai
    • Lubrikantas: Rekomenduojame mūsų lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT arba FORMULA X HYBRID.
    • Valymas: Šiltas vanduo ir mūsų žaislų valiklis VERYCLEAN
    • Nebijokite didelių sekso žaisliukų analinio sekso metu: mūsų EXTREMEO purškalas atpalaiduoja sfinkterio raumenis ir palengvina įvedimą

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Saugnapf ist super

    Tolles Format der Dildo, riecht nicht, gutes Material, schöne Äderung und der Saugnapf haftet bombenfest.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Didelis juodas dildo

      Didelis juodas dildo

      Didelis juodas dildo, kuriuo galima važinėti ant veidrodžio! Integruotas siurbtukas suteikia fantastiškų galimybių, nes didelis dildo patikimai prilimpa prie visų lygių paviršių, pavyzdžiui, veidrodžių, durų ar plytelių.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: