Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

ASSMUSEMENT Prostatos stimuliatorius - "Extremeo" serija

ASSMUSEMENTAS: geriausias sekso žaislas ekstazinei prostatos stimuliacijai! Pasinerkite į vyriško malonumo gelmes su prostatos stimuliatoriumi ASSMUSEMENT iš garsiosios "Extremeo" serijos - tai jūsų raktas į iki šiol nežinomų, intensyvių prostatos orgazmų visatą.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Atraskite dabar ASSMUSEMENT - Jūsų vartai į neprilygstamą analinę ekstazę ir revoliucinę prostatos stimuliaciją! Šis aukščiausios klasės prostatos stimuliatorius iš "Extremeo" serijos žavi ne tik vyriškai jausminga estetika, bet ir rafinuotu funkcionalumu. Galimas trijų dydžių, todėl kiekvienam vyrui jis suteiks tobulą malonumą. Dėl specialiai suformuoto žandikaulio, unikalaus slidaus paviršiaus ir stipraus siurbtuko, skirto laisvai patiriamiems malonumams ASSMUSEMENT naujos analinio malonumo dimensijos. Pasinerkite į dar neištirtas malonumo gelmes ir patirkite nuostabias kulminacijas!

    Atraskite naujas analinio malonumo dimensijas!

    ASSMUSEMENT yra ne tik absoliutus akį traukiantis daiktas dėl savo vyriškos išvaizdos, bet ir tikras kiekvieno sekso žaislo kolekcijos akcentas dėl savo funkcionalumo. Sukurtas meistriškai derinant jausmingą formą, stimuliuojančią paviršiaus struktūrą ir precizišką funkcionalumą, šis analinis kaištis prostatos stimuliaciją perkelia į visiškai naują lygį.

    Preciziškumas susitinka su aistra: Jūsų laukia prostatos orgazmas!

    Prostatos stimuliatorius ASSMUSEMENT žavi švelniai išlenkta forma, kuri leidžia be vargo pasiekti ir stimuliuojančiai masažuoti prostatą. Glaustas sekso žaisliuko žandukas užtikrina ne tik intensyvią, bet ir tikslią stimuliaciją. Pasinerkite į nepamirštamą malonumą ir patirtį su prostatos stimuliatoriumi ASSMUSEMENT

    Unikalus dizainas: Jūsų kelionė į neatrastas malonumo sferas!

    Įkvėptasunikalių gamtos raštų ir tekstūrų, šis prostatos vibratorius stebina nepaprastu paviršiaus dizainu. Tai ne tik papildomai stimuliuoja išangę įvedant vibratorių, bet ir leidžia lubrikantui optimaliai prikibti, kad būtų ypač slidus ir jausmingas.

    Aukščiausio malonumo su "Aquameo" paslaptis:

    Kad malonumas būtų dar intensyvesnis ir sklandesnis, rekomenduojame naudoti mūsų "Aquameo" vandens pagrindo lubrikantą. Šis lubrikantas puikiai dera su medicininiu silikonu ASSMUSEMENT ir užtikrina ilgalaikį malonumą.

    Visada šviežias ir paruoštas naudojimui su "VeryClean"!

    Kad be vargo išvalytumėte ir užtikrintumėte optimalią higieną, rekomenduojame mūsų VERYCLEAN purškiklį. Taip išlaikysite savo prostatos vibratorių geriausios formos kitam jaudinančiam nuotykiui. Naudodami VERYCLEAN purškiklį prostatos dildę išvalysite greitai ir lengvai, kad ji visada būtų higieniškai švari ir paruošta kitai nepamirštamai kulminacijai.

    Stiprus sukibimas, malonumas be rankų: ASSMUSEMENT lieka ten, kur norite.

    Dėl stipraus siurbtuko prostatos vibratorius tvirtai prilimpa prie visų lygių paviršių ASSMUSEMENT tvirtai prilimpa prie visų lygių paviršių. Tai užtikrina saugų ir stabilų tvirtinimą, o jūsų rankos lieka laisvos ir galite užsiimti kita seksualia veikla. Nesvarbu, ar pastatysite vibratorių ant sienos, grindų, ar bet kokio kito tinkamo paviršiaus, jis tvirtai laikysis savo vietoje ASSMUSEMENT saugiai laikosi savo vietoje. Taigi galite visiškai susikoncentruoti į savo malonumą ir patirti nepamirštamų ekstazės akimirkų, nesirūpindami, kad dildo laikytųsi vietoje.

    Jūsų pasirinkimas, jūsų malonumas: Pasirinkite tobulą ASSMUSEMENTĄ!

    Galite rinktis iš trijų skirtingų modelių ASSMUSEMENT kiekvienam tinkantis variantas:

    • S = skersmuo 26 mm, ilgis 132 mm: Pradedantysis - puikiai tinka smalsuoliams, norintiems ištirti prostatos stimuliavimo pasaulį.
    • M = Skersmuo 32 mm, ilgis 159 mm: pažengusiems - didesnis skersmuo ir ilgesnis ilgis patyrusiems naudotojams, norintiems pagilinti savo analinius nuotykius.
    • L = 37 mm skersmuo, 185 mm ilgis: Platesnis ir ilgesnis prostatos vibratorius tiems, kurie ieško maksimalaus užpildymo ir stimuliacijos.


    Leiskitės suviliojami nepakartojamo intensyvumo ASSMUSEMENT Ir atraskite savo asmeninį raktą į analinę ekstazę. Pasinerkite į nepamirštamą malonumą ir patirkite neįsivaizduojamą intensyvumą, kurį jums gali pasiūlyti prostatos dildo ASSMUSEMENT Prostatos dildo gali jums pasiūlyti.

    Daugiau informacijos:

    • ASSMUSEMENT - Analinis dildo prostatos stimuliacijai
    • Analinis kaištis su siurbtuku iš "Extremeo" serijos.
    • Galimi trys dydžiai.
    • Extremeo Butt Plugs - tai ekspertų sukurti analiniai kaiščiai.
    • Extremeo ® yra registruotas MEO Vokietijos prekės ženklas.
    • Medžiaga: Pagamintas iš medicininio silikono, be ftalatų.
    • Analinio dildės naudojimas gali būti nuostabi patirtis, jei žinote, kaip tai daryti tinkamai. Kad įkišimas būtų lengvesnis, rekomenduojame naudoti "Extremeo" purškiklį, kuris atpalaiduoja sfinkterio raumenis ir įkišimą padaro ypač švelnų.
    • Naudodami silikoninius gaminius, pvz ASSMUSEMENT reikėtų vengti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Vietoj jų rekomenduojame naudoti vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo" arba " Alphamale Aqua", kurie suteikia malonų pojūtį ir yra saugūs naudoti su silikoniniu butt plug. Lube Shooter arba lubrikanto aplikatorius dar labiau optimizuoja pojūtį, nes leidžia giliau ir tolygiau paskirstyti lubrikantą. Dėl to analinis vibratorius įkišamas ASSMUSEMENT patogesnis ir saugesnis, nes pakankamas lubrikanto kiekis sumažina trintį ir sužeidimo riziką. Po kiekvieno naudojimo analinį dildę reikia kruopščiai išvalyti. Šiuo tikslu rekomenduojame naudoti VERYCLEAN purškiklį, kuris užtikrina kruopštų ir higienišką valymą ir analinį dildo paruošia kitam nuotykiui ASSMUSEMENT paruoštas kitam nuotykiui.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Doppio piacere

    Doppio piacere per il partner che riceve la penetrazione, facile da maneggiare come bere un bicchiere d’acqua

      Vertinimas 

      FABULOSO

      Es el plug ideal para preparar tu ojete para mayores empresas.
      Suelo dormir con él.

        Vertinimas 

        I use this to prepare for deep anal play

        I use this to prepare for deep anal play . Also the surface holds crisco that can be kept inside .

          Vertinimas 

          Got it all the way in

          Just received this & couldn't wait to get it in me. Got it all the way in. Furthest anything has been. What a feeling.

            Vertinimas 

            Perfect for a good warmup

            Not for beginners or intermediate more on the advanced anal play field please make bigger!!!!!

              Vertinimas 

              It's bigger than you think

              Certainly a challenge for me. Love the girth, the length is certainly there too. Definitely an add to the collection item.

                Parašykite savo atsiliepimą

                ASSMUSEMENT Prostatos stimuliatorius - "Extremeo" serija

                ASSMUSEMENT Prostatos stimuliatorius - "Extremeo" serija

                ASSMUSEMENTAS: geriausias sekso žaislas ekstazinei prostatos stimuliacijai! Pasinerkite į vyriško malonumo gelmes su prostatos stimuliatoriumi ASSMUSEMENT iš garsiosios "Extremeo" serijos - tai jūsų raktas į iki šiol nežinomų, intensyvių prostatos orgazmų visatą.

                Parašykite savo atsiliepimą

                Kiti klientai taip pat pirko:

                30 kitų tos pačios kategorijos prekių: