Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dulkinimo mašinos ir melžimo aparatai

Naujienlaiškis

Šūdas mašina žigolo

"Gigolo" sekso mašina yra vienas iš geriausių sekso mašinų produktų! Jei ieškote galingos, lanksčios ir be galo suderinamos su dildo, "Gigolo" sekso mašina turėtų būti puikus pasirinkimas.

Daugiau informacijos

9594/00

769,90 €


-100,00 €

669,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "Gigolo" sekso mašina yra vienas iš geriausių sekso mašinų produktų! Jei ieškote galingos, lanksčios ir be galo suderinamos su dildo, "Gigolo" sekso mašina turėtų būti puikus pasirinkimas.

     

    Stilingas, rafinuotas ir seksualus - MEO meistriškai sugeba puikiai veikiančią technologiją sutalpinti į elegantišką ir neįkyrų dizainą. Ar galime pristatyti? Jūsų nuosavą "Gigolo" - dulkinimo mašiną, sukurtą patenkinti jūsų geismą be jokių kompromisų!

     

    Kuo "Gigolo" sekso mašina tokia ypatinga?

     

    Šukavimo mašina yra lengva, lengvai transportuojama, po naudojimo ją galima diskretiškai saugoti, be to, ji tinka pradedantiesiems, norintiems patogaus, bet galingo prietaiso. Platus aukščio ir kampo reguliavimo diapazonas, taip pat visiškai reguliuojamas stūmimo gylis užtikrina, kad galėsite mėgautis malonumu taip, kaip norite.

     

    Šukavimo aparate sumontuotas galingas, bet tyliai šnabždantis 40 vatų variklis, kuris leidžia stūmimo rankenai stumti iki 240 kartų per minutę. Greitį galima reguliuoti 16 pakopų, todėl galima tiek labai švelniai, lėtai, tiek itin greitai ir stipriai įsiskverbti. 62 cm x 42 cm x 23 cm matmenys ir 11,5 kg svoris reiškia, kad šis šukavimo aparatas su nemažu svoriu tvirtai ir saugiai stovi ant grindų. Šukavimo mašiną galima sureguliuoti pagal individualius poreikius ir ji jus patenkins įvairiose padėtyse.

     

    Gigolo dulkinimo mašina yra elegantiškos juodos spalvos, kurią paįvairina spalvoti akcentai. Dvi lenktos juodos spalvos metalinės atramos, kurių galai yra gumuoti, užtikrina tvirtą stovėjimą. Nuo skersinio strypo viduryje į viršų veda strypas, ant kurio laikosi variklio blokas. Pats variklis yra itin plonas, jame įtaisyta stūmimo svirtis.

     

    Užsisakius šią šukavimo mašiną, be maitinimo šaltinio pridedamas praktiškas nuotolinio valdymo pultelis. Taip pat pridedamas aukštos kokybės dildo, kurio matmenys yra 20 cm x 4,5 cm, jis turi labai tikroviškas gyslas ir yra pagamintas iš odai draugiškos, minkštos, tačiau atsparios medžiagos.

     

    "Gigolo" dulkinimo mašina turi "Vac-U-Lock" adapterį. Tai reiškia, kad galite naudoti visus "Doc Johnson", "Hung System" arba "Fucktools" dildes su "Vac-U-Lock". Didelį dildžių pasirinkimą rasite čia, MEO.

     

    Saugumas ir funkcionalumas mums yra svarbiausias prioritetas! Kurdami šią dulkinimo mašiną, daugiausia dėmesio skyrėme ne tik absoliučiai išskirtiniam funkcionalumui, bet ir saugumui. Todėl dulkinimo mašina turi apsauginio išsijungimo funkciją, kad avariniu atveju išsijungtų pati. Prie naudotojo judesių prisitaikanti smūginė svirtis savo darbą atlieka patikimai ir nenuilstamai, o variklis veikia maloniai tyliai.

     

    Didelis privalumas, žinoma, yra "Vac-U-Lock" suderinamumas, dėl kurio niekas netrukdo eksperimentuoti su pačiais įvairiausiais vibratoriais. Didelė savoji masė taip pat naudinga dulkinimo mašinai. Juk naudojimo metu ji turi stovėti kuo nejudriau ant grindų.

     

    Kaip naudoti "Gigolo" dulkinimo mašiną?

     

    Per kelias minutes surinkta dulkinimo mašina iš karto paruošta naudojimui ir gali būti išsamiai išbandyta. Žinoma, pirmasis žingsnis - pritvirtinti dildo prie stūmimo rankos, o tai galima padaryti per kelias sekundes. Tuomet smūgio rankeną atveskite į norimą padėtį ir įkiškite dildo analiniu arba vaginaliniu būdu. Naudodamiesi praktišku nuotolinio valdymo pulteliu nustatykite pageidaujamą pradinį greitį, kurį galima palaipsniui didinti.

     

    O štai jums šiek tiek papildomai: norėtumėte gulėti sling ir būti stipriai dulkinami? Bet neturite partnerio? Tuomet turime jums gerų naujienų! Nes nebūtinai turite naudoti sling su partneriu! Mūsų naujoviškas dulkinimo mašinų laikiklis (spustelėkite čia) leidžia pritvirtinti dulkinimo mašinas, pavyzdžiui, "Gigolo" modelį, prie specialaus sling rėmo (kuriame pakabintas sling ). Būsite sužavėti; mūsų žodis!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Galinga dulkinimo mašina su ilga eiga
    • itin tylus didelio našumo variklis
    • 40 vatų 24 V
    • belaidis nuotolinio valdymo pultelis
    • 16 intensyvumo lygių
    • automatinis apsauginis išsijungimas
    • Visas smūgio kampų diapazonas, net vertikalus! Galite dulkintis visose padėtyse.
    • Įsiskverbimo gylis nuo 2,5 iki 10 cm
    • Su "Vac-U-Lock" adapteriu, skirtu "Doc Johnson" ir "Hunglock" vibratoriams.
    • tylus veikimas net aukščiausiu lygiu
    • visi pagrindiniai komponentai frezuoti CNC ir pagaminti iš aviacinio aliuminio
    • 110/240 voltų (plug & play)
    • pridedamas juodas 8 colių (20,32 cm) dildo
    • pridedamas instrukcijų vadovas
    • pristatomas juodoje kartoninėje dėžutėje, įdėtoje į diskretišką rudą transportavimo dėžę.
    • pristatymas visame pasaulyje

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Starke F-Leistung

    Die Maschine ist wirklich optimal sowohl was die Power als die regulierbarkeit betrifft. zuden lässt sie wirklich alle Stellungen zu. Verarbeitung, Qualität und Bedienung sind alles top. Kann auch gut richtig tief zustoßen… das finde ich besonders geil.

      Vertinimas 

      Gigolo

      Progettato per essere semplice ma versatile, il Gigolo è più leggero e adatto ai principianti e all'uso domestico. Detto questo, è stato anche progettato con cura dagli ingegneri pervy di F-machine per offrire una gamma completa di angoli per soddisfare le posizioni più impegnative, anche per gli utenti di dungeon o BDSM. Le caratteristiche di sicurezza migliorate includono un'unità principale completamente chiusa e un dispositivo di sicurezza elettrico per proteggere l'utente da potenziali spinte eccessive e parti mobili.

      Oltre ad offrire un'ampia gamma di altezze e angoli, il Gigolo Fuck-Machine ha una profondità di spinta regolabile da 1 a 4 pollici. Il Gigolo viene fornito con un adattatore stile Vac-U-Lock incluso, ma è anche completamente compatibile con il nuovo adattatore "USB" di F-Machine per i tuoi giocattoli preferiti con base a ventosa e svasata. È disponibile anche il nostro kit di fissaggio opzionale per fissare il Gigolo per levigare le superfici del pavimento, prevenendo i movimenti durante l'uso intenso. Con il suo aspetto elegante, l'elegante chassis in lega nera anodizzata e la finestra di visualizzazione blu retroilluminata, il Gigolo sarà un'aggiunta molto sexy alla tua camera da letto o al dungeon!

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Every household should own at least one! Highly Recommended!

      It's very quiet, and has multiple thrust lengths that'll satisfy your need for a deep, deep fuck.
      I would highly recommend to anyone that really like a good long hard pounding.

      • 7 iš 7 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Awesome machine

      Awesome machine, plenty of power , very fast and adjustable. Spent two hours straight using it the day it arrived. Never had so much fun with a toy.

      • 7 iš 7 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Šūdas mašina žigolo

      Šūdas mašina žigolo

      "Gigolo" sekso mašina yra vienas iš geriausių sekso mašinų produktų! Jei ieškote galingos, lanksčios ir be galo suderinamos su dildo, "Gigolo" sekso mašina turėtų būti puikus pasirinkimas.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: