Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Anal Depth Play

Naujienlaiškis

Dramblys Penis Dildo

Mūsų " Elephant Penis" - tai 5 dydžių dildo, kurį gaminame labai patyrusiems analinio sekso ekspertams. Pagamintas iš Liquid Silicone, šis dildo yra toks lankstus, kad tikrai gali užimti visas padėtis ir masažuoti giliausias gelmes. Įspūdingos detalės, tokios kaip gražios tekstūros kotas ir putlus žandikaulis, užbaigia realistišką šio dramblio penio išvaizdą.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Mūsų dramblio penis yra labai didelis ir ilgas animal dildo, kurį gaminame 5 dydžių, skirtų labai patyrusiems analinio sekso ekspertams. Pagamintas iš Liquid Silicone, šis dildo yra toks lankstus, kad tikrai gali užimti visas padėtis ir masažuoti giliausias gelmes. Įspūdingos detalės, tokios kaip gražios tekstūros varpos kotas ir putlus žandikaulis, užbaigia realistišką šio dramblio penio išvaizdą.

     

    Kuo šis gyvūno dildo toks patrauklus?

     

    Teoriškai šis dildo galėtų būti priešais jus dabar. Esame tikri, kad galite sugalvoti nesuskaičiuojamą daugybę dalykų, kuriuos galėtumėte daryti su šiuo animal dildo "dramblio peniu". Ar jau išsirinkote vieną iš 5 dydžių? Su trupučiu MANCUNT lubrikanto galėtumėte su juo iškart smagiai pasimėgauti. Jis galėtų jus dabar labai susijaudinti ir suteikti jums milžinišką kulminaciją. Pasitelkite vaizduotę ir leiskite dildo "dirbti" jūsų viduje ....

     

    Kaip naudoti labai ilgą dramblio penio dildo?

     

    Dėl savo ilgio ir apimties labai ilgą dramblio varpos dildo iš pradžių gali būti sunku įkišti. Neskubėkite, eikite lėtai ir pasirinkite tokią padėtį, kad galėtumėte ištiesti kūną. Populiari pagalbinė priemonė yra mūsų ASS UP pagalvė. Atsigulkite ant nugaros, po užpakaliu pasidėję ASS UP pagalvę, o kojas pakelkite ir išskėskite. ASS UP pagalvė užtikrins stabilią ir patogią atramą jūsų kūnui net ir įtemptose padėtyse. Tvirta ASS UP pagalvė taip pat neleis jums nugrimzti į lovą ir palengvins daugybę kitų sekso ar solo sekso pozų.

     

    Dildo "Elephant Penis" naudojimas ir valymas:

     

    Elephant Penis Dildo naudokite tik su lubrikantu, pavyzdžiui, Mancunt by MEO ® arba vandens pagrindo lubrikantu, pavyzdžiui, Aquameo ® arba Alphamale ®. Dramblio penio dildo prieš ir po naudojimo valykite mūsų purškikliu VERYCLEAN. Prieš naudodami ilgąjį dildo taip pat galite patys naudoti analinį prausiklį, kad išvalytumėte vidurius.



    Daugiau informacijos:

     

    • animal dildo = Dramblio varpos dildo
    • 5 skirtingi dydžiai
    • Išmatavimai: Išsamią informaciją rasite straipsnio paveikslėlyje. S dydis = ilgis 38 cm, koto skersmuo nuo 2,6 iki 4,5 cm. M dydis = ilgis 40 cm, kotelio skersmuo nuo 3,3 iki 6 cm. L dydis = ilgis 42 cm, kotelio skersmuo nuo 3,6 iki 6,5 cm. XL dydis = ilgis 48 cm, kotelio skersmuo nuo 4 iki 7,5 cm. XXL dydis = 55 cm ilgio, kotelio skersmuo nuo 4,5 iki 8,3 cm.
    • Su integruotu siurbtuku (prilimpa prie visų lygių paviršių)
    • Pagaminta iš aukštos kokybės Liquid Silicone, be ftalatų
    • Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip Alphamale arba AQUAMEO ir mūsų Lube Shooter.
    • Tam rekomenduojame mūsų gaminį EXTREMEO: šis purškiklis veikia neprarandant pojūčio, sumažina skausmingą sfinkterio jautrumą ir padeda pasiekti nevaržomą analinį seksą.
    • animal dildo "Elephant Penis" pagamintas iš Liquid Silicone. Jį galima naudoti ir analiniu, ir vaginaliniu būdu. Jis yra realistiškai sumodeliuotas pagal originalą ir preciziškai pagamintas.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    perfetto

    perfetto, come da descrizione. forse avrei dovuto prendere una taglia più grande.

    • 2 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Fantastico

    Ho preso la misura più piccola, essendo un po’ alle prime armi con le penetrazioni anali e la dimensione è perfetta!
    Fantastico sia in solitudine che in compagnia godendo della doppia penetrazione!

    • 2 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Super Dildo

    Du willst mit Deinem Partner einen sexuell aufgeladenen Abend erleben? Mit dem Animal Dildo „Elefanten Penis“ ist dies möglich. Angefangen mit einfachem "Aufwärmen" und etwas Poppers, kann nun der Animal Dildo zum Einsatz kommen. Ganz langsam wird er eindringen. Dein Freund lenkt ihn und gibt die Geschwindigkeit vor. Nimmst Du wahr wie er ständig tiefer eindringt? Es ist die Mischung zwischen Pein und Verlangen. Er schiebt ihn immer weiter. Bis der echt große Animal Dildo völlig in Dir verschwunden ist. Nun wird der Dildo wieder rausgezogen, ebenso langsam. Er ist im Freien! Allerdings geht es erneut von vorne los, nur rasanter. Jede Runde dringt der Animal Dildo schneller und tiefer ein bis hin zum atemberaubenden analen Orgasmus.

    • 6 iš 7 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Dramblys Penis Dildo

    Dramblys Penis Dildo

    Mūsų " Elephant Penis" - tai 5 dydžių dildo, kurį gaminame labai patyrusiems analinio sekso ekspertams. Pagamintas iš Liquid Silicone, šis dildo yra toks lankstus, kad tikrai gali užimti visas padėtis ir masažuoti giliausias gelmes. Įspūdingos detalės, tokios kaip gražios tekstūros kotas ir putlus žandikaulis, užbaigia realistišką šio dramblio penio išvaizdą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: