Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

"HiSmith" šukavimo mašinos

Naujienlaiškis

HISMITH keturgubas įsiskverbimas - Fucking Machine 360 Premium

Perkelkite orgijas tiesiai į savo namus su šiuo neįtikėtinu " HiSmith" 4 krypčių dulkinimo aparatu. Įspūdinga dulkinimo mašina, kurią galima valdyti iš bet kurios pasaulio vietos naudojant programėlę; iš draugų ar nepažįstamų žmonių, tiesiog taip, kaip jums patinka!

Daugiau informacijos

2917/00

1 429,90 €


-300,00 €

1 129,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Perkelkite orgijas tiesiai į savo namus su šiuo neįtikėtinu "HiSmith" 4 krypčių dulkinimo aparatu. Įspūdinga dulkinimo mašina, kurią galima valdyti iš bet kurios pasaulio vietos naudojant programėlę; iš draugų ar nepažįstamų žmonių, tiesiog taip, kaip jums patinka!

     

    Svarbiausios savybės:

     

    • Unikali dulkinimo mašina dvigubam įsiskverbimui dviems!
    • Per programėlę gali valdyti jūsų partneris, draugai ar visiškai nepažįstami žmonės!
    • Itin galingas variklis - pasiekia iki 240 smūgių per minutę
    • reguliuojamas 360 laipsnių kampu - leidžia pasirinkti įvairias padėtis
    • Įsiskverbimo gylis nuo 3 cm iki 15 cm
    • Ergonomiškas dizainas - lengva montuoti ir valdyti

     

    HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium sukurtas įvairumui užtikrinti ir patenkins net pačių godžiausių skylučių apetitą! Jis idealiai tinka porų žaidimams, nes vienu metu ir sinchroniškai abiem partneriams užtikrina tobulus smūgius. Dėl itin galingo variklio ši fantastiška dulkinimo mašina nenumaldomai siekia patenkinti visus! Jis pasiekia net 240 smūgių per minutę ir idealiai tinka BDSM seansams. Kad ir kas vadovautų, gali stebėti, kaip malonumų vergas ar vergė yra "naudojami" tol, kol nebegali ištverti! HiSmith Quadruple Penetration Fuck Machine galima reguliuoti 360 laipsnių kampu ir naudoti įvairiose padėtyse - galimybės tikrai neribotos. Jis net pateikiamas su dviem silikoniniais dildėmis, kad galėtumėte iš karto pradėti!

     

    Nuotolinio valdymo pulteliui reikia tik vienos AAA baterijos, kad galėtumėte rinktis iš daugybės variantų vieni arba su partneriu. Užuot naudoję nuotolinio valdymo pultelį, taip pat galite patogiai naudotis naujoviška "HiSmith" programėle išmaniajame telefone ir patys nuspręsti, ar norite, kad jus tenkintų draugai, ar visiškai nepažįstami žmonės. Argi tai nebūtų absoliučiai jaudinanti mintis atsiduoti visiškai nepažįstamiems žmonėms ir leisti jiems jumis naudotis?

     

    "HiSmith" keturgubo įsiskverbimo šukavimo mašina yra ergonomiška ir lengvai surenkama, todėl šukavimo šventė gali prasidėti vos tik gausite mūsų diskretišką pakuotę. Viskas, ko jums reikia, tai implanto raktas! Technologiškai pažangus ir pagamintas iš aukštos kokybės, patvarių medžiagų, šis aparatas puikiai tinka tiems, kurie sekso metu mėgsta kietesnį ar šiurkštesnį seksą, nes 8,3 kg sveriantis aparato pagrindas užtikrina, kad sekso aparatas išliks vietoje visą jūsų malonumo laiką, o stebėtinai tylus veikimas reiškia, kad jūsų kaimynai nieko negirdės apie jūsų privačią orgiją! Smūgio ilgį galima reguliuoti nuo 3 cm iki 15 cm, priklausomai nuo to, kaip norite jį atlikti.

     

    Nepamirškite užsisakyti siurbtuko adapterio arba "Vac-U-Lock" adapterio, kad galėtumėte prie aparato pritvirtinti visus mėgstamus vibratorius ar užpakaliuko kaiščius.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • HISMITH Quadruple Penetration - Fuck Machine 360 Premium Sex Machine
    • Šią sekso mašiną galima valdyti išmaniuoju telefonu
    • Android ir IPhone programėlė
    • Ilgis 44 cm
    • Gaminio svoris 16,2 kg
    • Plotis 90 cm
    • Maitinimas: maitinimas iš elektros tinklo
    • Pristatymo apimtis: "Fuck" aparatas, sunkus metalinis pagrindas, vertikalus pagrindinis strypas, 2 x vertikalūs strypai, 4 x greito prijungimo strypai, maitinimo šaltinis, laidinis nuotolinio valdymo pultas, 2 dildės
    • Medžiaga: silikonas, plienas

     

    HiSmith dulkinimo mašinos su programėlės valdymu

    Kaip veikia naujoji "Hismith Smart App" programėlė?

    "Android" įrenginiams eikite į "Google Play" parduotuvę. Jei naudojate "iOS" įrenginius, atidarykite "Apple Store". Atidarę "App Store", raskite "Hismith" ir atsisiųskite atitinkamą "Hismith Smart App" programėlę. Programėlę galima įdiegti įvairiomis kalbomis, pavyzdžiui, anglų, olandų, vokiečių, prancūzų, kinų ir japonų. Rekomenduojame pasirinkti anglų kalbos nustatymą, nes programėlė specialiai sukurta naudoti anglų kalba: Taip ji veiks kuo sklandžiau. Be to, programėlės interaktyviojoje platformoje, kurioje naudotojai gali dalytis savo patirtimi, taip pat vyrauja anglų kalba - taigi šia kalba geriausia kurti tinklą. Tačiau taip pat galite lengvai persijungti tarp kalbų pakeisdami kalbos nustatymus programėlėje.

    Nesibaigiančios linksmybės

    Programėlėje siūloma daugybė funkcijų ir ypatybių. Pavyzdžiui, visada galite peržiūrėti 8 dažnius, o nauji variantai pridedami kasdien. Programėlėje taip pat galite pasirinkti savo dažnius ir greičius. Be to, naudodamiesi programėle galite valdyti aparatą nuotoliniu būdu ir net perduoti valdymą kitam asmeniui, esančiam visai kitoje pasaulio vietoje, ir leisti jam valdyti aparatą. Tai reiškia, kad net jei jūs ir jūsų sekso partneris esate toli vienas nuo kito, naudodamiesi programėle vis tiek galėsite jausti glaudų ryšį. O jei jaučiatės itin "drąsiai", galite net leisti nepažįstamam asmeniui perimti jūsų malonumo ir pasitenkinimo kontrolę specialioje programėlėje platform....

    Pasirinkite savo malonumą

    Naudodamiesi "Hismith Smart App" programėle, galite patys nusistatyti stūmimo dažnį ir greitį bei išsaugoti mėgstamiausius nustatymus ateičiai. Taip pat galite tyrinėti kitų naudotojų sukurtas programas (o jie gali naudotis jūsų programomis) - tai suteikia jums begalinę įvairovę užsiimant seksu su savo sekso mašina! "Hismith" bendruomenės platformos naudotojai taip pat gali virtualiai "pamėgti" vieni kitus, bendrauti, dalytis savo sukurtomis programomis ir dar daugiau.

    "Hismith® Smart App" privalumai

    • Seksas! Su jumis, jūsų partneriu ar nepažįstamais žmonėmis! Bet kada ir bet kur!
    • Valdykite "HiSmith" sekso mašiną iš bet kurios pasaulio vietos
    • Pasirinkite savo greitį
    • Sukurkite savo programas ir dažnius
    • Tiesioginis valdymas: braukite aukštyn ir žemyn ekrane, kad padidintumėte / sumažintumėte greitį
    • Leiskite savo partneriui, meilužiui ar nepažįstamam asmeniui kontroliuoti jūsų malonumą naudodami "Hismith Smart" programėlę
    • Semkitės įkvėpimo iš kitų naudotojų ir dalinkitės patarimais bei gudrybėmis

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Un vrai tank!

    Reçu aujourd'hui, la machine est livrée à moitié démonté dans un sac avec compartiments préformés, ça mériterait presque un unboxing!
    Le corps moteur est lourd et me semble de qualité. Le bloc d'alimentation et la télécommande sont mastock et semblent construits pour durer. Les tiges de support sont TRES lourdes (et recouvertes d'un film plastique au déballage), ça ne m'évitera pas d'acheter une ventouse en plus, mais la machine ne bouge pas, même à pleine vitesse (mais à "vide"). Seul bémol, on utilise pas cette machine en 30s, il faut au moins 10 minutes pour la monter et sans doute autant pour la régler en fonction de la position qu'on désire...

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Top

    ich sage nur Top zu dieser Maschine wenn man das so sagen darf, erfüllt ALLE Wünsche ! Empfehlenswert für diesen Preis !

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    HISMITH keturgubas įsiskverbimas - Fucking Machine 360 Premium

    HISMITH keturgubas įsiskverbimas - Fucking Machine 360 Premium

    Perkelkite orgijas tiesiai į savo namus su šiuo neįtikėtinu " HiSmith" 4 krypčių dulkinimo aparatu. Įspūdinga dulkinimo mašina, kurią galima valdyti iš bet kurios pasaulio vietos naudojant programėlę; iš draugų ar nepažįstamų žmonių, tiesiog taip, kaip jums patinka!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    27 kitų tos pačios kategorijos prekių: