Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Tikrasis Ass Play

Naujienlaiškis

Dick Stick - Išplėčiamas Dildo strypas su Dildo - Fuck & Play

Svetainė Dick Stick iš Fuck & Play serijos paverčia jūsų mėgstamą Vac-U-Lock™ suderinamą dildo arba butt plug iš Doc Johnson, Hung, Fucktools ar Hunglock į geriausią raguoto tampymo įrankį. Prie Dick Stick "Vac-U-Lock™" adapterio pritvirtinkite dildo, butt plug ar kitą pasirinktą sekso žaisliuką ir naudokitės juo vieni arba su partneriu.

Daugiau informacijos

2013/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Dick Stick iš Fuck & Play serijos paverčia jūsų mėgstamą su "Vac-U-Lock™" suderinamą "Doc Johnson", "Hung", "Fucktools" ar "Hunglock" dildo arba butt plug į geriausią raguoto tampymo įrankį. Prie Dick Stick "Vac-U-Lock™" adapterio pritvirtinkite pasirinktą dildo, butt plug ar kitą sekso žaisliuką ir naudokite jį vien tik savo malonumams arba naudokite jį, kad įsiskverbtumėte į partnerį giliau nei įprastai.

     

    Vac-U-Lock™ jungtį iš pradžių sukūrė "Doc Johnson", tačiau dabar ją naudoja ir daugelis kitų tiekėjų. Todėl nesvarbu, ar tai būtų dildo, analinis kaištis, ar bet koks kitas sekso žaisliukas - šis ištraukiamas dildo strypas su "Vac-U-Lock™" adapteriu yra tikras universalas.

     

    Svarbiausios savybės:

     

    • Šis dildo strypas su adapteriu ir dildo yra idealus pratęsimas visiems analinio, vaginalinio ar oralinio įsiskverbimo tipams.
    • Dėl neslystančios rankenos su riešo dirželiu visą savo smūgių jėgą galėsite perduoti pasirinktam dildo ar analiniam kaiščiui.

     

    Kaip naudoti dildo lazdelę su "Vac-U-Lock™" adapteriu?

     

    Jei jūsų Bottom nenusipelno jūsų fizinio artumo, suteikite jam jį per atstumą su šia nuostabia dildo lazda! Galite pasilenkti virš jo, kai jis išskės kojas ant lovos, arba atsiklaupti ant keturių priešais jus ant grindų. Parodykite jam, kad jis nenusipelno jūsų artumo ir dėmesio, o jūs vėl ir vėl smūgiuokite dildo lazda! Ergonomiška, paminkštinta rankena užtikrina patogumą naudojant lazdą ir Bottom. Panaudoję dildo lazdą galite paprasčiausiai suspausti Dildo lazda taip pat yra puiki treniruočių priemonė puppy Play arba BDSM scenarijus.

     

    Ką reiškia Vac U Lock™?

     

    Tai labai lengva paaiškinti, nes iš tikrųjų viskas yra kaip namuose - kištukas įkišamas į kištukinį lizdą! Kai "kištukas" yra priedėlio adapterio kištukas, o "lizdas" yra profiliuota anga dildo apačioje. Vac-U-Lock™ sistema reiškia keičiamąją sistemą, kai skirtingus dildes galima lengvai ir greitai sujungti su Vac-U-Lock™ priedu. Ši sistema naudojama su daugeliu dildžių, sekso žaislų ir priedų, pvz., taip pat su dulkinimo mašinėlėmis, taip pat su kitais praktiniais priedais (dirželiais, diržais, diržais, dildžių rankenomis, jungiamaisiais kištukais, siurbtukais, vibracijos varikliais ir t. t.). Ir kodėl? Todėl, kad labai praktiška ir nebrangu derinti skirtingus žaislus ir priedus, o tai leidžia sutaupyti daug pinigų.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Dick Stickišplečiamas dildo strypas su "Vac-U-Lock™" adapteriu ir nemokamu dildo
    • Galima naudoti su bet kuriuo su Vac-U-Lock™ suderinamu priedu
    • Išmatavimai: Dildo yra 17 cm ilgio ir 4 cm skersmens. Neišskleistas strypas yra 70 cm ilgio, įskaitant rankeną. Mažiausias prailginimo ilgis yra 36 cm, įskaitant dildo - 53 cm. Didžiausias prailginimo ilgis yra 107 cm ilgio, su dildo - 124 cm.
    • Medžiaga: strypas pagamintas iš aliuminio, dildo - iš TPE.
    • Pastaba: į komplektą įeina strypas ir dildo.
    • Šis MEO® serijos Fuck & Play priedas leidžia naudoti dildes, sekso žaislus ir analinius kaiščius su Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock ir daugelio kitų gamintojų Vac-U-Lock™. Atskiri gaminiai veikia tiek kartu, tiek atskirai. Įvairios parinktys ir šimtai dildo ir analinių kištukų variantų neriboja jūsų vaizduotės.
    • Dildo įeina į pristatymo komplektą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Geiles Gadget

    Ich glaube, das Geilste an diesem Gerät ist, dass es dir eine "verbale Distanz" zwischen dir und deinem Partner/Sub ermöglicht. Was auch immer du zu deinem Partner sagst, kommt aus ein paar Metern Entfernung von der tatsächlichen Penetration, wenn er eine Maske trägt, das Gefühl geben kann, dass nicht du es bist, der zustößt. WICHTIG: Überschreite NIEMALS die maximale Länge die auf dem Schaft angegeben ist!! Wenn du das tust, musst du den verlängerten Teil komplett herausziehen und den Plastikring im Inneren vorsichtig wieder einsetzen. Mit etwas Überlegung und Geduld kannst du ihn leicht zurücksetzen, aber es ist viel einfacher, die Anweisungen zu befolgen und innerhalb der angegebenen Verlängerung zu bleiben, um das Problem von vornherein zu vermeiden!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Oh my!!!!

    What fun we had! there is something quite humiliating about being fucked with this thing. My Dom enjoyed it a lot. You can also use it without the long stick and shorten it down to the handle, which has the same humiliating effect, if you're into that kind of thing.

      Vertinimas 

      He loves it

      Super addition to our toy box, increased my dom feelings. He loves it

        Vertinimas 

        Infinitely arousing

        Husband standing a couple, three feet away, penetrating me with the dick stick, infinitely arousing!

          Vertinimas 

          Mostra il tuo sub o partner che ha il controllo con il Fuck Stic

          Punisci e gioca con il tuo partner con un dildo dal design realistico su un'asta espandibile. La forma e la consistenza del dildo hanno fornito la massima stimolazione ad ogni spinta. Un adattatore Vacuum-Grip sull'asta consente di sostituire il dildo per qualsiasi dispositivo compatibile.Sarai in grado di mantenere una presa comoda e sicura per una migliore spinta con l'impugnatura ergonomica, l'impugnatura in schiuma secondaria e la cinghia da polso regolabile.

            Vertinimas 

            Master used this on me last night

            Master used this on me last night and we had alot of fun with it . Surprisingly enjoyable with the added force of master penetrating me with it .

              Vertinimas 

              Fuck Stick

              Pretty decent product, was more solid than I expected so you will really will be able to give him a good fucking from a distance

                Parašykite savo atsiliepimą

                Dick Stick - Išplėčiamas Dildo strypas su Dildo - Fuck & Play

                Dick Stick - Išplėčiamas Dildo strypas su Dildo - Fuck & Play

                Svetainė Dick Stick iš Fuck & Play serijos paverčia jūsų mėgstamą Vac-U-Lock™ suderinamą dildo arba butt plug iš Doc Johnson, Hung, Fucktools ar Hunglock į geriausią raguoto tampymo įrankį. Prie Dick Stick "Vac-U-Lock™" adapterio pritvirtinkite dildo, butt plug ar kitą pasirinktą sekso žaisliuką ir naudokitės juo vieni arba su partneriu.

                Parašykite savo atsiliepimą

                Kiti klientai taip pat pirko:

                30 kitų tos pačios kategorijos prekių: