Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

"HiSmith" šukavimo mašinos

Naujienlaiškis

"HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0" su nuotolinio valdymo pulteliu

Naujos kartos dulkinimo mašinos! Mūsų "HiSmith" sekso mašina naudoja pažangią sekso technologiją, kad dienos pabaigoje gautumėte tokį pasitenkinimą, kokio nusipelnėte! Jį netgi galima valdyti iš bet kurios pasaulio vietos per programėlę; iš draugų ar nepažįstamų žmonių - taip, kaip jums patinka!

Daugiau informacijos

2919/00

879,90 €


-100,00 €

779,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Naujos kartos dulkinimo mašinos! Mūsų "HiSmith" sekso mašina naudoja pažangią sekso technologiją, kad dienos pabaigoje gautumėte tokį pasitenkinimą, kokio nusipelnėte! Jį netgi galima valdyti visame pasaulyje per programėlę; draugai ar nepažįstami žmonės, kaip jums patinka!

     

    Svarbiausi dalykai:

     

    • Galingas dulkinimo aparatas, atliekantis iki 240 smūgių per minutę.
    • Per programėlę gali valdyti jūsų partneris, draugai ar visiškai nepažįstami žmonės!
    • Reguliuojamas kampas ir aukštis individualiam malonumui.
    • Stūmimo gylį galima reguliuoti nuo 3 iki 15 cm
    • Ergonomiškas dizainas - valdymas nuotolinio valdymo pulteliu arba programėle ir lengvas surinkimas.
    • Tvirta konstrukcija su chromuoto plieno strypais.

     

    HiSmith Premium Fuck Machine su nuotolinio valdymo pulteliu negailestingai smūgiuoja į jūsų malonumų kanalą ir užtikrina tokį intensyvumą, kokio dar niekada nepatyrėte. Šią dulkinimo mašiną galima valdyti programėle, todėl ji visiškai kontroliuojama jūsų arba, jei norite, jūsų draugų ar visiškai nepažįstamų žmonių!

     

    Dėl itin galingo variklio ši dulkinimo mašina pasiekia stūmimo greitį, apie kurį iki šiol galėjote tik pasvajoti. Tiesiog reguliuokite nuotolinio valdymo pultelio ratuką, kad nustatytumėte greitį, ir mėgaukitės itin giliu ir nepaprastai įkyriu įsiskverbimu. Kiek galite ištverti?

     

    Šis fantastiškas sekso aparatas komplektuojamas su aukščiausios kokybės silikoniniu dildo, todėl jame yra viskas, ko reikia, kad galėtumėte iš karto pradėti. Silikoninis dildo yra 15 cm ilgio, o jo žilas kotas, išsipūtę kamuoliukai ir ryškus žandukas daro įspūdį. Vibratorių galima puikiai įkišti ir šis aukštos kokybės meilės aparatas jį nukreipia tiksliai ten, kur norite. Kodėl nepakvietus draugo pažiūrėti, kaip jums tikrai gerai važiuoja?

     

    Nuotolinio valdymo pulteliui reikia tik vienos AAA baterijos, kad galėtumėte rinktis vieną arba su partneriu. Vietoj nuotolinio valdymo pulto taip pat galite naudoti naujovišką "HiSmith" programėlę išmaniajame telefone ir nuspręsti, ar norite, kad jus tenkintų draugai, ar visiškai nepažįstami žmonės. Argi tai nebūtų absoliučiai jaudinanti mintis visiškai atsiduoti visiškai nepažįstamiems žmonėms ir leisti save išnaudoti be jokių "jeigu" ir "bet"?

     

    Ergonomiško dizaino "HiSmith Premium Fuck Machine" greitai ir lengvai sumontuojamas, o jo aukštį galima reguliuoti taip, kad jis jus tenkintų individualiai. Jį taip pat galima reguliuoti keliais kampais, o stūmimo gylį galima keisti nuo 3 cm iki 15 cm, priklausomai nuo to, kaip tuo metu jaučiatės. Išradinga konstrukcija taip pat reiškia, kad šiuo aukščiausios kokybės dulkinimo aparatu galite mėgautis įvairiose padėtyse, pavyzdžiui, šunišku stiliumi, važiuodami aparatu ant lovos, misionieriaus arba stovėdami - galimybės iš tiesų yra neribotos. HiSmith Premium sekso mašina yra nuostabiai tyli, tačiau negalime pažadėti, kad ir jums bus tylu, kai prasidės dulkinimasis ir jūs pradėsite rėkti ir dejuoti iš malonumo.

     

    Tvirta konstrukcija pagaminta iš chromuoto plieno kronšteinų, todėl sekso mašina ilgaamžė ir puikiai tinka tiems, kurie sekso metu mėgsta pasistengti!

     

    Nepamirškite užsisakyti mūsų siurbtuko adapterio arba "Vac-U-Lock" adapterio, kad galėtumėte prie mašinos pritvirtinti visus savo mėgstamus dildo ar užpakaliuko kištukus.

     

    O dabar, pačiu draugiškiausiu būdu: GET FUCKED!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
    • Valdoma išmaniuoju telefonu per programėlę
    • Gaminio matmenys: 46,8 x 26 x 44,9 cm
    • Gaminio svoris 11,15 kg
    • Maitinimo šaltinis: Maitinimo tinklo jungtis
    • Nuotolinio valdymo pultas
    • Pristatymo apimtis: Šukavimo mašina, 1 x greičio reguliatorius, 1 x nuotolinio valdymo pultas, 1 silikoninis dildo priedas
    • Medžiaga: Šukavimo mašina: chromuotas nerūdijantis plienas, plastikas, aliuminis. Dildo: 100 % medicininis aukščiausios kokybės silikonas.

     

     

    "HiSmith" dulkinimo mašinos su programėlės valdymu

    Kaip veikia naujoji "Hismith Smart App" programėlė?

    "Android" įrenginiams eikite į "Google Play" parduotuvę. Jei naudojate "iOS" įrenginius, atidarykite "Apple Store". Atidarę "App Store", raskite "Hismith" ir atsisiųskite atitinkamą "Hismith Smart App" programėlę. Programėlę galima įdiegti įvairiomis kalbomis, pavyzdžiui, anglų, olandų, vokiečių, prancūzų, kinų ir japonų. Rekomenduojame pasirinkti anglų kalbos nustatymą, nes programėlė specialiai sukurta naudoti anglų kalba: Taip ji veiks kuo sklandžiau. Be to, programėlės interaktyviojoje platformoje, kurioje naudotojai gali dalytis savo patirtimi, taip pat vyrauja anglų kalba - taigi šia kalba geriausia kurti tinklą. Tačiau taip pat galite lengvai persijungti tarp kalbų pakeisdami kalbos nustatymus programėlėje.

    Nesibaigiančios linksmybės

    Programėlėje siūloma daugybė funkcijų ir ypatybių. Pavyzdžiui, visada galite peržiūrėti 8 dažnius, o nauji variantai pridedami kasdien. Programėlėje taip pat galite pasirinkti savo dažnius ir greičius. Be to, naudodami programėlę galite valdyti aparatą nuotoliniu būdu ir net perduoti valdymą kitam asmeniui, esančiam visai kitoje pasaulio vietoje, ir leisti jam valdyti aparatą. Tai reiškia, kad net jei jūs ir jūsų sekso partneris esate toli vienas nuo kito, naudodamiesi programėle vis tiek galėsite jausti glaudų ryšį. O jei jaučiatės itin "drąsiai", galite net leisti nepažįstamam asmeniui perimti jūsų malonumo ir pasitenkinimo kontrolę specialioje programėlėje platform.....

    Pasirinkite savo malonumą

    Naudodamiesi "Hismith Smart App" programėle, galite patys nusistatyti stūmimo dažnį ir greitį bei išsaugoti mėgstamiausius nustatymus ateičiai. Taip pat galite tyrinėti kitų naudotojų sukurtas programas (o jie gali naudotis jūsų programomis) - tai suteikia jums begalinę įvairovę užsiimant seksu su savo sekso mašina! "Hismith" bendruomenės platformos naudotojai taip pat gali virtualiai "pamėgti" vieni kitus, bendrauti, dalytis savo sukurtomis programomis ir dar daugiau.

    "Hismith® Smart App" privalumai

    • Seksas! Su jumis, jūsų partneriu ar nepažįstamais žmonėmis! Bet kada ir bet kur!
    • Valdykite "HiSmith" sekso mašiną iš bet kurios pasaulio vietos
    • Pasirinkite savo greitį
    • Sukurkite savo programas ir dažnius
    • Tiesioginis valdymas: braukite aukštyn ir žemyn ekrane, kad padidintumėte / sumažintumėte greitį
    • Leiskite savo partneriui, meilužiui ar nepažįstamam asmeniui kontroliuoti jūsų malonumą naudodami "Hismith Smart" programėlę
    • Semkitės įkvėpimo iš kitų naudotojų ir dalinkitės patarimais bei gudrybėmis

     

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Stößt richtig geil zu

    Es ist ein Genuss von der Maschine ordentlich durchgenommen zu werden, allerdings ist der mitgelieferte Dildo für mich etwas zu klein, man muss schon sehr aufpassen das er nicht ständig rausflutscht, habe mir daher noch zwei größere bei MEO nachbestellt die bleiben nun auch bei höherer Geschwindigkeit drin. Wenn man mit niedrigerer Geschwindigkeit arbeitet kann man sich auch schon mal ne Stunde am Stück verwöhnen lassen ohne dass der Motor zu heiß wird. Ich würde dieses Gerät jederzeit nochmal kaufen und kann es nur wärmstens empfehlen!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Ich bin glücklich

    Es gibt einfach nichts zu sagen, als: schon die Paketannahme weckte Hoffnung. Das Gewicht. Unglaublich. Alles ist massiv, kein Billigteil, sehr wohl ist eine Betriebsanleitung dabei, in Englisch UND gutem Deutsch. Ich bin Novize, aber diese Maschine wird mich zur Fickstute machen. Huuuuuuiiiii :)

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Sehr gut und solide

    Robuste, saubere Verarbeitung. Ich bin zwar kein Sexmaschinen-Ingenieur aber alles scheint sehr gut und solide verarbeitet zu sein. Einstellen der Hublänge und Winkel selbsterklärend und schnell zu bewerkstelligen. Kliclocksystem ist ebenfalls super. Bei der Hublänge habe ich 12 cm gemessen. Ich habe mir einige andere Geräte angeschaut und bei vielen ist mir aufgefallen das die Hublange im Vergleich meist bei der Hälfte oder weniger liegt. Der mitgelieferte Dildo ist etwas weicher als ich dachte und hat eine sehr gute Qualität. Natürlich 5 Sterne von mir!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    "HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0" su nuotolinio valdymo pulteliu

    "HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0" su nuotolinio valdymo pulteliu

    Naujos kartos dulkinimo mašinos! Mūsų "HiSmith" sekso mašina naudoja pažangią sekso technologiją, kad dienos pabaigoje gautumėte tokį pasitenkinimą, kokio nusipelnėte! Jį netgi galima valdyti iš bet kurios pasaulio vietos per programėlę; iš draugų ar nepažįstamų žmonių - taip, kaip jums patinka!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    27 kitų tos pačios kategorijos prekių: