Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Sinnovator sekso žaislai

Naujienlaiškis

Aštuonkojis Dvigubas čiuptuvėlis Sinnovator animal dildo

Šis ilgas animal dildo tai didelis aštuonkojo čiuptuvėlis, kuris iš pradžių įveikia sfinkterį, o paskui nepaliaujamai veržiasi į analinį kanalą, kad savo siurbtukais ištyrinėtų giliausią vidų.

Daugiau informacijos

2723/00

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Šis ilgas animal dildo - tai didelis aštuonkojo čiuptuvėlis, kuris pirmiausia įveikia sfinkterį, o paskui nepaliaujamai veržiasi į išangės kanalą ir savo siurbtukais tyrinėja giliausią vidų.

     

    Mūsų žavusis čiuptuvų dildo meistriškai rankomis sumodeliuotas iš platininio silikono, yra gausus detalių ir unikalaus dizaino. Jo 2 susipynę čiuptuvai gali panirti į giliausias kūno kerteles, o stimuliuojantys siurbtukai pamalonina jautrias analinio kanalo nervų galūnėles! Dėl tobulo slydimo ir lankstumo šis jūrinis malonumų teikėjas tiksliai prisitaiko prie vidinių kūno vijų ir suteikia kvapą gniaužiančią stimuliaciją.

     

    Sinnovator Kraken Depth Training Dildo yra siaurėjančios formos ir plonesne galvute, kad būtų lengviau jį įkišti. Jis taip pat suderinamas su mėgstamiausiais silikoniniais ir vandens pagrindo lubrikantais ir, kaip ir tikras povandeninis gyventojas, patogiausiai jaučiasi, kai yra tikrai drėgnas. Rankomis išlietas iš aukščiausios kokybės platininio silikono, šis ilgas animal dildo ne tik puikiai jaučiasi, kai prasiskverbia pro sfinkterį ir įsiskverbia į jus, bet ir yra 100 % saugus kūnui bei netoksiškas. Patikėkite mumis, jausitės visiškai įsiskverbę!

     

    Šiam SINNOVATOR animal dildo rekomenduojame mūsų MANCUNT lubrikantą. Šis lubrikantas sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. Dėl MANCUNT naudojimasis animal dildo iš SINNOVATOR tampa kvapą gniaužiančiu malonumu. Užtepkite pakankamai lubrikanto ant gyvūno dildo ir šiek tiek įveskite į išangę naudodami mūsų "Lube Shooter". Taip pat rekomenduojame naudoti mūsų EXTREMEO purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas pradedantiesiems analinio sekso mėgėjams, taip pat patyrusiems SINNOVATOR gyvūnų dildo gerbėjams. Prieš naudodami SINNOVATOR Animal Dildo, turėtumėte jį kruopščiai nuvalyti su mūsų "VeryClean" purškikliu.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Dildės gylio mokymas = itin ilgas dildo
    • animal dildo Aštuonkojis
    • Meistriškai rankų darbo dildo su 2 susipynusiais čiuptuvais, skirtas jūsų pačių "Depth Training".
    • Detaliai su siurbtukais, kurie stimuliuoja analinį kanalą
    • Itin lankstus - prisitaiko prie kūno, kad užtikrintų asmeninį pasitenkinimą.
    • Rankomis suformuotas iš aukštos kokybės platininio silikono - saugus kūnui ir suderinamas su silikoniniais ir vandens pagrindo lubrikantais.
    • Apskritimas: galvutė - 6,5 cm, kotas - 22 cm.
    • Įstatomas ilgis: 61,5 cm
    • Ilgis: mažas: 65 cm
    • Bendras skersmuo: galvutė: 2 cm, kotas: 7 cm.
    • Svoris: 1,75 kg

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ein sehr schönes nicht alltägliches Sextoy.

    Ein sehr schönes nicht alltägliches Sextoy. Es ist angenehm weich und biegsam, dadurch für anale und vaginale Sexspiele geeignet.
    Das Einführen ist auch für Anfänger kein Problem da der Kopf relativ dünn ist. Deshalb auch gut zum Analdehnen geeignet.
    Die Saugnäpfe des Tentakels sorgen für ein tolles Gefühl beim spielen. Der Saugfuss ist sehr stark und hält auf glatten Oberflächen.

      Vertinimas 

      Overall an amazing toy with fantastic texture.

      Amazing texture and detail. The firmness makes you feel everything yet is still soft and bendy.
      The taper is gradual but by the bottom you still have an incredibly full feeling!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Great toy, exciting to use and leaves you wanting more.

      Just feeling it sink deeper and deeper inside was enough to have my legs quaking before I managed to hilt it in myself all the way. It was a little intimidating at first, only because I hadn't done much depth play with the amount of texture the Kraken has, but (with enough lube), It feels great!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Perfect for stimulating depth play

      The twisting twin-tentacle design of the Kraken is unique and exciting, and the alternating spiral pattern of suckers and smooth areas provide a very interesting texture and strong stimulation of your rear entrance as the toy slithers in and out of you. It's surprisingly easy to insert, and its great length and flexibility makes it amazing for exploring your depths – I can't wait to be able to take it all the way inside!

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Aštuonkojis Dvigubas čiuptuvėlis Sinnovator animal dildo

      Aštuonkojis Dvigubas čiuptuvėlis Sinnovator animal dildo

      Šis ilgas animal dildo tai didelis aštuonkojo čiuptuvėlis, kuris iš pradžių įveikia sfinkterį, o paskui nepaliaujamai veržiasi į analinį kanalą, kad savo siurbtukais ištyrinėtų giliausią vidų.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      11 kitų tos pačios kategorijos prekių: