Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Sinnovator sekso žaislai

Naujienlaiškis

"Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

Kartais pasivaikščiojimas gali būti tikrai puikus! Dažniausiai tai nekastruoti patinai, kurie jodinėja ant kitų šunų, pliušinių gyvūnų ar net ant žmonių, arba, kaip šiuo atveju, ant fantastiško " Sinnovator" šuns dildo, kuris tik ir laukia, kol jį galėsite įsitempti.

Daugiau informacijos

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Kartais pasivaikščiojimas gali būti tikrai puikus! Dažniausiai tai nekastruoti patinai, kurie jodinėja ant kitų šunų, pliušinių gyvūnų ar net ant žmonių, arba, kaip šiuo atveju, ant fantastiško "Sinnovator" šunų dildo, kuris tik ir laukia, kol jį galėsite įsitempti.

     

    Sinnovator šunų dildo yra tikras šedevras! Šis išskirtinis animal dildo iš "Sinnovator" buvo kruopščiai pagamintas rankomis ir stebina neprilygstama kokybe. Jis puikiai atrodo ir taip pat puikiai jaučiasi. Šis įmantrus dildo su realistiškomis detalėmis tikrai atskleis jūsų gyvuliškąją pusę! Šis šuns penis su iškiliomis venomis, išryškinta apyvarpte arba žandikauliu ir būdingu "gumulėliu" ties pagrindu garantuoja ypatingą pasitenkinimą. Išraiškingas dildo galiukas puikiai spaudžia reikiamoje vietoje kiekvieną stūmimą, o išsipūtę rutuliukai suteikia nepakartojamą intensyvumą, kai įsiskverbia giliai į jūsų vidų.

     

    Sinnvoator šunų dildo pagamintas iš aukštos kokybės platininio silikono. Tačiau šunų dildo ne tik fantastiškai jaučiasi, bet ir yra saugus kūnui, netoksiškas ir suderinamas su mėgstamu vandens pagrindo lubrikantu. Be to, jis pakankamai tvirtas, kad užtikrintų tobulą įsiskverbimą, ir tuo pat metu išlaiko optimalų lankstumą, kad prisitaikytų prie kūno ir suteiktų individualų pasitenkinimą.

     

    Šunų dildo sukūrė išskirtinai "Sinnovator" ir jį galima įsigyti internetu MEO.

     

    Šiam SINNOVATOR sekso žaislui rekomenduojame mūsų MANCUNT lubrikantą. Šis lubrikantas sujungia dviejų pasaulių privalumus: Jis slysta kaip silikonas ir nuplaunamas taip pat lengvai kaip vanduo. Dėl MANCUNT SINNOVATOR sekso žaislų naudojimas tampa kvapą gniaužiančiu malonumu. Užtepkite pakankamai lubrikanto ant sekso žaisliuko ir šiek tiek įkiškite į išangę naudodami mūsų "Lubrikanto šautuvą". Taip pat rekomenduojame naudoti mūsų EXTREMEO purškiklį. Šis purškiklis yra puikus pasirinkimas tiek analinio sekso pradedantiesiems, tiek patyrusiems SINNOVATOR sekso žaisliukų gerbėjams. Prieš naudodami SINNOVATOR sekso žaislą, turėtumėte jį kruopščiai nuvalyti mūsų purškikliu "VeryClean".

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Rankų darbo šuns dildo, pagamintas iš platininio silikono - puikiai jaučiamas, žinoma, netoksiškas ir nekenksmingas kūnui.
    • Itin tikroviškos detalės, tokios kaip iškilios venos, išskirtinis iškilimas su glaustu galiuku ir didele išgaubta "rankenėle" prie pagrindo.
    • Galimi trys dydžiai. Pakankamai tvirtas, kad puikiai įsiskverbtų, tačiau pakankamai lankstus, kad lankstytųsi kartu su kūnu
    • Apskritimas: mažas: 18,5 cm, vidutinis: 25,5 cm, didelis: 27,94 cm.
    • Vidinis skersmuo: mažas: 6 cm, vidutinis: didžiausias taškas: 8,13 cm, didelis: 9 cm.
    • Įkišamas ilgis: mažas: 17 cm, vidutinis: 20,32 cm, didelis: 25,4 cm.
    • Ilgis: vidutinis: 21,59 cm, didelis: 26,67 cm.
    • Bendras skersmuo: Vidutinis: pagrindas: 7,37 cm, Didelis: pagrindas: 8,89 cm
    • Svoris: mažas: 0,3 kg, vidutinis: 0,46 kg, didelis: 0,8 kg

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    I have two of these

    There are many similar toys on the market, but I find most of them to be almost comical, or just ugly. Not this one! This is a beautiful fantasy cock that I can take seriously. What a sexy toy!

      Vertinimas 

      Feels amazing and looks gorgeous

      I wanted to try something new and when I found the MEO site I was spoilt for choice. I found this knot dildo and the idea of it was filthy so knew I had to have it and am so glad I did. I went for a medium and when it arrived I was over the moon! It looks absolutely stunning and feels incredible in my hand and other places. I couldn't be happier and fully recommend one of these to anyone as it's my new favourite.

        Parašykite savo atsiliepimą

        "Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

        "Sinnovator Knot Dog Dildo animal dildo

        Kartais pasivaikščiojimas gali būti tikrai puikus! Dažniausiai tai nekastruoti patinai, kurie jodinėja ant kitų šunų, pliušinių gyvūnų ar net ant žmonių, arba, kaip šiuo atveju, ant fantastiško " Sinnovator" šuns dildo, kuris tik ir laukia, kol jį galėsite įsitempti.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        11 kitų tos pačios kategorijos prekių: