Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vibratoriai

Naujienlaiškis

Šokinis vibratorius - Sekso ginklas

Dominuojantis ir kietas, kaip filmuose! Nevaržomas seksas su kalėjimo prižiūrėtoju ar policininku naktinio eismo patikrinimo metu... Ar šios fantazijos jus jaudina? Tuomet mūsų ekstremalaus sekso ginklas- galingas smūginis vibratorius - yra tinkamas pasirinkimas!

Daugiau informacijos

2791/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Dominuojantis ir kietas, kaip filmuose! Nevaržomas seksas su kalėjimo prižiūrėtoju ar policininku naktinio eismo patikrinimo metu... Ar šios fantazijos jus jaudina? Tuomet mūsų ekstremalaus sekso ginklas - galingas smūginis vibratorius - yra tinkamas pasirinkimas!

     

    Šiame įkaitusiame pistolete įdiegta daugybė technologijų, kurios užtikrina, kad jį galima įkišti analiniu arba vaginaliniu būdu ir atlikti stiprius smūgius. Jaudinantis dizainas garantuoja ne tik karingą išvaizdą, bet ir lengvą valdymą kito "BDSM išprievartavimo seanso" metu. Galite nuspręsti, ar sekso pistoletą norite naudoti vieni, ar su partneriu!

     

    Kuo sekso pistoletas toks ypatingas!

     

    Kuo jis toks ypatingas? Žinoma, jūsų fantazijos! Sekso pistoletas yra ne paprastas vibratorius, o pistoleto formos smūginis vibratorius, kuris pamalonina jus intensyviais smūginiais judesiais. Tiesus pistoleto vamzdis stimuliuoja jus iki orgazmo, nes suaktyvina visus malonumo taškus. Dėl patogios formos sekso pistoletą galite imti į rankas vėl ir vėl ir leisti jam jus bausti.

     

    Sekso pistoletas valdomas pistoleto gaiduku. Tiesiog šaudykite ir pajuskite galingus smūgius, kurie neįtikėtinai jaudina. Iš viso galite rinktis iš 4 greičių: nuo susijaudinusio iki itin susijaudinusio, nuo stipraus iki nepakeliamo

     

    Skirtingai nei įprastas vibratorius, kuris "tik" vibruoja, sekso pistoleto kotas juda aukštyn ir žemyn ir taip imituoja stūmimo judesius sekso metu. Šis judesys yra labai intensyvus ir gali būti lengvai valdomas pistoleto gaiduku.

     

    Šie stūmimai bus naudingi ir jūsų malonumo taškui! Beje, būtent tokį stimuliavimą rekomenduoja MEO® ekspertai, nes tokiu būdu patirsite dar intensyvesnius orgazmus ir netgi galėsite pasiekti "laisvų rankų orgazmą".

     

    Kaip naudoti sekso pistoletą?

     

    Padidinkite savo patirtį naudodami sekso pistoletą be rankų gulimoje arba atsigulusioje padėtyje. Tiesiog pritvirtinkite sekso pistoletą pagalve ir mėgaukitės visa smūgių jėga.

     

    Šis giliai stumiantis vibratorius yra beveik mašina - sukurtas taip, kad patenkintų jus iki galo. Aukštos kokybės "Soloplay" sekso žaisliukas išties iš visų jėgų, kad suteiktų jums ypač įvairiapusišką ir stimuliuojančią dominuojančio, kieto analinio sekso patirtį.

     

    Sekso ginklas pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono, kuris dėl aksominio paviršiaus suteikia gerą pojūtį. Ergonomiškas dizainas žada patogų valdymą. Sekso pistoletą galite įkrauti naudodami pridedamą USB įkrovimo laidą, kurį prijungsite prie sekso pistoleto.

     

    Naudokite daug vandens pagrindo lubrikanto, pavyzdžiui, "Aquameo", kad jis tikrai slystų, o sekso pistoletą prieš ir po naudojimo valykite mūsų purškikliu VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Pistoleto dizaino smūginis vibratorius
    • Išmatavimai: Dildo ilgis 10 cm, skersmuo 3 cm, bendras ilgis 23,5 cm. Smūgio ilgis 2 cm
    • 4 smūgių greičiai
    • valdymas 1 mygtuku (pistoleto gaidukas).
    • USB įkrovimo laidas
    • Medžiaga: silikonas, ABS
    • Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais.
    • Prieš ir po naudojimo valykite VERYCLEAN purškikliu
    • Naudojimas: Paspauskite ir tris sekundes palaikykite mygtuką ant gaiduko, kad įjungtumėte sekso pistoletą. Trumpai paspauskite, kad perjungtumėte vibracijos režimus. Baterijos veikimo laikas apie 50 minučių, įkrovimo laikas apie 2 val.
    • Paslėptas USB laido įkrovimo lizdas, atsparus dulkėms ir purslams.

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Wow!!!!

    Wow, my wife and I have just used this and well, her waves of orgasns virtually woke the neighborhood up even though she was biting her pillow. Yes many settings but the constant one is her fave. A must buy item. "Every woman should have one of these, you can't stop cumming and you don't want it to stop either. But it winds you up, so much that you will need a penis at hand, no good for solo usage, excellent for couples. If a woman can't come with this product there is NO hope." Quote by my wife. Guys you have no need to be jealous of stuff like this it is an aid that bonds you.

      Vertinimas 

      Geiles Kopfkino

      Fand’s total geil mit einer Knarre gefi**** zu werden. Totales Kopfkino

        Vertinimas 

        WOW WOW WOW

        WOW wer hätte das gedacht was für ein Kraftpaket das ist!!!! Ganz ehrlich - ich nutze ihn anal als Sextoy und es bringt mich jedes mal fast um :-))) herkömliche Stoßvibratoren können da bei weitem einpacken!

        • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Šokinis vibratorius - Sekso ginklas

        Šokinis vibratorius - Sekso ginklas

        Dominuojantis ir kietas, kaip filmuose! Nevaržomas seksas su kalėjimo prižiūrėtoju ar policininku naktinio eismo patikrinimo metu... Ar šios fantazijos jus jaudina? Tuomet mūsų ekstremalaus sekso ginklas- galingas smūginis vibratorius - yra tinkamas pasirinkimas!

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: