Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vibratoriai

Naujienlaiškis

Revolution Hurricane Stimuliatorius

Revolution Hurricane stimuliatorius yra naujoviškas sekso žaislas su galingu sukamuoju varikliu ir stūmimo funkcija, kuris jūsų orgazmą perkels į visiškai naują dimensiją. Jis įkraunamas, valdomas nuotoliniu būdu, lankstus ir kupinas dar nematytų funkcijų.

Daugiau informacijos

3385/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Revolution Hurricane stimuliatorius yra naujoviškas sekso žaislas su galingu sukamuoju varikliu ir stūmimo funkcija, kuri leis jums pasiekti visiškai naują orgazmo dimensiją. Leiskite šiam stimuliatoriui nukeliauti į dar nepatirtą seksualinę kelionę! Revolution Hurricane įkraunamas, valdomas nuotoliniu būdu, lankstus ir turintis dar nematytų funkcijų.

     

    Revolution Hurricane stimuliatorius yra gryna aukštųjų technologijų naujovė!

     

    Revolution Hurricane stimuliatorius yra sekso žaislų technologijų priešakyje ir siūlo galingą sukimo ir stūmimo funkcijų derinį. Šis žaisliukas toks ypatingas dėl galingo sukamojo variklio, kuris ne tik juda pirmyn ir atgal, bet ir atlieka sukamuosius judesius viduje. Tai užtikrina visapusišką ir intensyvią stimuliaciją, kuri pasiekia visas jūsų viduje esančias vietas, kurių įprastas vibratorius niekada nepasieks.

     

    Šis stimuliatorius su trimis skirtingais sukimosi ir stūmimo judesių lygiais pakels jus į naujas pasitenkinimo aukštumas. Unikalios formos Revolution Hurricane stimuliatoriaus galvutė skirta prostatai stimuliuoti vyrams arba G taškui stimuliuoti moterims, todėl patiriamas intensyvus orgazmas.

     

    Revolution Hurricane stimuliatoriaus nuotolinio valdymo pultelis suteikia daugybę jaudinančių privalumų, dėl kurių patirtis tampa dar labiau jaudinanti ir patogi:

     

    Valdymas vienu mygtuko paspaudimu: nuotolinio valdymo pultelis leidžia jums arba jūsų partneriui tiksliai valdyti stimuliaciją ir jos intensyvumą. Galite perjungti skirtingus režimus ir greičius neliesdami paties sekso žaisliuko.

     

    Seksas dviese: nuotolinio valdymo pultelis leidžia partneriui perimti kontrolę ir nustebinti jus. Tai gali suintensyvinti preliudiją ir erotinę patirtį bei suteikti jaudinančių netikėtumo akimirkų.

     

    Patogumas: nuotolinio valdymo pultelis ypač praktiškas, ypač tose pozose, kuriose sekso žaisliuką sunku pasiekti. Galite visiškai susikoncentruoti į savo malonumą, nesirūpindami nustatymais.

     

    Pagamintas iš aukštos kokybės silikono be ftalatų, Revolution Hurricane stimuliatorius yra draugiškas kūnui, o jo šilkinis paviršius švelnus, kad būtų patogu jį įkišti. Tačiau, kad nesugadintumėte aukštos kokybės medžiagos, stimuliatorių reikėtų naudoti tik su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, "Aquameo".

     

    Dar vienas Revolution Hurricane stimuliatoriaus privalumas - jo siurbimo pagrindas. Tai leidžia sekso žaisliuką pritvirtinti prie lygaus paviršiaus, todėl rankos lieka laisvos ir galima mėgautis jaudinančiais pojūčiais be rankų. Be to, šis sekso žaisliukas yra IPX5 vandeniui atsparus, o tai reiškia, kad jis gali atlaikyti nedidelį vandens slėgį ir skysčius. Be to, Revolution Hurricane stimuliatorius įkraunamas per USB jungtį, todėl nereikia jokių baterijų.

     

    Bendras ilgis - 27 cm, iš kurių 17 cm galima įkišti, o didžiausias skersmuo - 34 mm, todėl Revolution Hurricane stimuliatorius siūlo intensyvią ir visiškai patenkinančią patirtį, kuri džiugins tiek pradedančiuosius, tiek patyrusius naudotojus.

     

    Revolution Hurricane stimuliatoriaus valymas:

     

    Revolution Hurricane stimuliatoriaus valymas yra paprastas ir nesudėtingas. Kadangi jis pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir ABS plastiko, jį galima valyti švelniu muilu ir šiltu vandeniu arba mūsų VERYCLEAN purškikliu.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Prostatos arba G taško stimuliavimas intensyviems orgazmams.
    • Unikalūs sukamieji judesiai intensyvesnei ir visapusiškesnei stimuliacijai.
    • Trijų lygių sukamieji judesiai ir trauka universaliam naudojimui.
    • Su nuotolinio valdymo pulteliu.
    • Prisisiurbimo pagrindas, kad galėtumėte naudoti be rankų.
    • Įkraunamas ir atsparus vandeniui, kad būtų patogus ir universalus.
    • Bendras ilgis 273 mm, įterpiamas ilgis 172 mm, didžiausias įterpiamas skersmuo: 34 mm.
    • Medžiaga: silikonas, ABS plastikas
    • Atsparus purslams IPX5
    • Įkraunamas per pridedamą USB laidą
    • Įkrovimo trukmė 150 min
    • Veikimo trukmė 30 minučių
    • Aukščiausios kokybės silikonas: be ftalatų, šilkinio švelnumo, kūnui nekenksminga medžiaga. Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais, pvz., "Aquameo".

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Oh my gosh!

    Where has this thing been all my life? This isn’t just a sex toy, it’s a game-changer. Its rotating and thrusting functions seriously blew my mind. The different settings let me personalize my play, and the sensations are just... wow. The design is so sleek and the material is super comfortable. And can we talk about the power? It's like the little engine that could... and did! Cleaning is a breeze too, which is always a plus. The ease of use and the sheer pleasure it provides has made this my new go-to. Honestly, if you’re into anal play and looking for something that gives a little more, you need to check this out. It’s an adventure in a box, and it’s worth every penny.

      Vertinimas 

      Sehr gutes Produkt

      Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Es hat richtig Power! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Revolution Hurricane Stimuliatorius

        Revolution Hurricane Stimuliatorius

        Revolution Hurricane stimuliatorius yra naujoviškas sekso žaislas su galingu sukamuoju varikliu ir stūmimo funkcija, kuris jūsų orgazmą perkels į visiškai naują dimensiją. Jis įkraunamas, valdomas nuotoliniu būdu, lankstus ir kupinas dar nematytų funkcijų.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: