Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Mystim - Elektrostimuliacija

Naujienlaiškis

Mystim Hop Hop Bob - Numatomas vibratorius

Įsivaizduokite, kad galite patirti intensyviausią ir giliausią seksualinį pasitenkinimą, kuris jus privers pakilti ant devynių debesų ir tuo pat metu sustiprins dubens dugno raumenis. Su įkraunamu triušio vibratoriumi "Hop Hop Bob" su "E-Stim" iš Mystim ši patirtis tampa realybe!

Daugiau informacijos

3341/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Įsivaizduokite, kad galite patirti intensyviausią ir giliausią seksualinį pasitenkinimą, kuris jus privers pakilti ant devynių debesų ir tuo pat metu sustiprins dubens dugno raumenis. Su įkraunamu triušio vibratoriumi "Hop Hop Bob" su "E-Stim" iš Mystim ši patirtis tampa realybe!

     

    Svarbiausi privalumai:

     

    • Įkraunamas triušio vibratorius su e-stimuliatoriumi.
    • E-stim ir vibratorius: viskas viename sekso žaisle - nereikia jokio papildomo stimuliatoriaus.
    • Idealios formos: Intensyviai stimuliuoja G zoną makštyje ir klitorį vienu metu.
    • Lankstus: pasiekia tiksliai reikiamas vietas.
    • 8 vibracijos režimai: daug įvairovės.
    • 5 elektrostimuliacijos režimai: gilus, malonus pulsuojantis dilgčiojimas makštyje.
    • Efektyvus dubens dugno treniravimas: stiprina ir tonizuoja intymiuosius raumenis.
    • Lengva naudoti: Viską galima patogiai valdyti tiesiai ant "E-Stim" vibratoriaus vienu mygtuko paspaudimu.
    • Šilko švelnumo silikonas: kad būtų lengva įdėti ir maksimaliai patogu pamaloninti.
    • Atsparus vandeniui: tinka žaisti ir pamaloninti vonioje, baseine arba duše.

     

    Šis elegantiškas juodas sekso žaisliukas yra puikiai išlenktas, kad stimuliuotų ir G tašką, ir klitorį. Jo lanksčios savybės užtikrina, kad jis tiksliai pataikys į jūsų erogeninius taškus. "Hop Hop Bob" turi 8 vibracijos režimus ir 5 e-stimuliacijos režimus, todėl siūlo daugybę jausmingų potyrių. Nesvarbu, ar mėgstate gilų, maloniai pulsuojantį dilgčiojimą giliai viduje, ar mėgstate įvairovę, šis sekso žaislas iš Mystim išpildys visus jūsų norus!

     

    Bet tai dar ne viskas: "Hop Hop Bob" taip pat siūlo veiksmingą dubens dugno treniruotę! Kol mėgaujatės jausmingais pojūčiais, "Hop Hop Bob" stiprina ir tonizuoja dubens dugno raumenis. Tai ne tik suteikia daugiau kontrolės, bet ir padidina orgazmų intensyvumą!

     

    Jį labai paprasta naudoti, visas funkcijas galima patogiai valdyti vienu mygtuko paspaudimu tiesiai ant "E-Stim" vibratoriaus. "Hop Hop Bob" pagamintas iš šilkinio minkšto silikono, kuris užtikrina lengvą įdėjimą ir maksimalų pamaloninimo komfortą. O geriausias dalykas? Jis atsparus vandeniui! Taigi tiesiai į dušą ar vonią, kad galėtumėte patirti dilgčiojantį malonumą.

     

    Valyti "Hop Hop Bob" taip paprasta, kaip tik gali būti. Mūsų VERYCLEAN purškiklis užtikrina kruopščią švarą ir priežiūrą. Tik įsitikinkite, kad naudojate tik vandens pagrindo lubrikantus, kad nepažeistumėte šilkinio paviršiaus.

     

    Įsivaizduokite: 16 cm ilgio technologijos stebuklas, pasiruošęs nukelti jus į labiausiai jaudinančias malonumo gelmes. Jūsų Hop Hop Bob laukia jūsų! Pasiruoškite potyriams, apie kuriuos net neįsivaizdavote.

     

    Valymas ir priežiūra:

     

    E-Stim Sextoy pagamintas iš medicininio platininio silikono. Dėl to jis labai higieniškas ir lengvai valomas drėgna šluoste ir švelniu muilu. Reguliariai taip pat turėtumėte naudoti odai nekenksmingą dezinfekavimo priemonę, pavyzdžiui, VERYCLEAN (laikykitės naudojimo instrukcijos). Prieš naudodami arba įkraudami vibratorių, leiskite jam visiškai išdžiūti. Įsitikinkite, kad vibratorių naudojate tik su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, mūsų ESHOCK geliu, kuris buvo specialiai sukurtas elektrostimuliacijai.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Mystim Daugiau informacijos apie vibratorių "Hop Hop Bob" su E-Stim
    • Vibracija ir elektrostimuliacija tik viename prietaise
    • Ypač tylus, nepaisant dviejų galingų variklių
    • 8 vibracijos programos
    • 5 "E-Stim" programos, 10 intensyvumų
    • 1 kraujotaką stimuliuojanti programa
    • Ličio jonų baterija
    • Matmenys: Ilgis (su rankena) 16 cm, ilgis (be rankenos) 11 cm, skersmuo nuo 3,6 iki 6,6 cm.
    • Atsparus vandeniui: tinka seksui duše arba vonioje.
    • Pristatymo apimtis: 1 x įkraunamas triušio vibratorius Hop Hop Bob su "E-Stim" iš Mystim. Pridedamas magnetinis USB įkrovimo laidas.
    • Medžiaga: 100 % medicininis platininis silikonas
    • 12 mėnesių garantija
    • Naudojimo instrukcija vokiečių, anglų, prancūzų, italų, ispanų, ispanų, olandų ir rusų kalbomis.
    • Pastaraisiais metais vis labiau populiarėja E-Stim, arba elektrostimuliacija. Nenuostabu: genitalijų srityje yra daug nervų - daug daugiau nei kitose vietose. Naudodami tinkamai sureguliuotą stimuliacijos srovės prietaisą ir tinkamą priedą, kiekvieną iš šių nervų galite stimuliuoti iki ekstazės. Ši stimuliacija yra nekenksminga, jei atliekama naudojant aukštos kokybės MEO gaminius, o ne beprasmiškai.

    • Programos: Mystim "E-Stim" vibratorius turi 8 vibracijos programas, 5 elektrostimuliacijos programas ir specialią programą dubens dugnui treniruoti. Galite kontroliuoti, ar norite save stimuliuoti nepertraukiama vibracija, ar veikiau energingais intervalais. Toliau pateikiama trumpa programų apžvalga. Tačiau, kaip dažnai būna gyvenime, taip ir čia galioja tas pats: Pudingo įrodymas yra valgymas! Dubens dugno raumenys atlieka daug svarbių užduočių: Jie padeda išlaikyti organus ten, kur jiems priklauso, stabilizuoja pilvą ir nugarą, apsaugo nuo nemalonių pojūčių, tokių kaip šlapimo pūslės silpnumas ar gimdos iškritimas, ir prisideda prie geresnės laikysenos. Yra ir kitų gerai treniruoto dubens dugno privalumų: geresnė audinių kraujotaka ir, žinoma, gebėjimas įtempiant "užspausti" išangę ar makštį Gerai treniruotas dubens dugnas daro jus jautresnius intymiems prisilietimams ir, kaip įrodyta, didina gebėjimą patirti orgazmą!!!!

    Atsisiųsti

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    A Journey of Sensual Rediscovery

    I must confess, "Hop Hop Bob" Rabbit Vibrator with E-Stim by Mystim has been a transformative experience. As a mature woman, I thought I knew every nuance of my body. Yet, this marvelously designed black toy, with its promise of deep and intense sexual gratification, has awakened sensations I never thought possible.

    Bob's genius lies in its dual stimulation: the perfect curve for reaching my G-spot and the flexible, oh-so-responsive clitoral stimulator. It's an expert at hitting those sweet spots in ways that send me soaring into a realm of pleasure I had yet to explore.

    Then there's the E-Stim, a delightful surprise that adds a depth of sensation I'd been missing. The pulsating tingles are simply divine, and with 8 vibration modes and 5 E-Stim modes, there is always a new sensual journey to embark on. And to top it off, "Hop Hop Bob" has been a wonderful asset in strengthening my pelvic floor muscles.

    Controlling Bob is a breeze, thanks to the simple buttons. The silky-smooth silicone feels like a luxurious treat every time, and it's waterproof - so no location is off-limits!

    In a word, "Hop Hop Bob" has redefined what pleasure means to me. To any woman of a certain age out there, I'd say this: let "Hop Hop Bob" guide you on a journey of sensual rediscovery. It's never too late to experience new heights of pleasure!

      Parašykite savo atsiliepimą

      Mystim Hop Hop Bob - Numatomas vibratorius

      Mystim Hop Hop Bob - Numatomas vibratorius

      Įsivaizduokite, kad galite patirti intensyviausią ir giliausią seksualinį pasitenkinimą, kuris jus privers pakilti ant devynių debesų ir tuo pat metu sustiprins dubens dugno raumenis. Su įkraunamu triušio vibratoriumi "Hop Hop Bob" su "E-Stim" iš Mystim ši patirtis tampa realybe!

      Parašykite savo atsiliepimą

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: