Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vibratoriai

Naujienlaiškis

Rocks-Off Oriel - Prabangus vibratorius

Mėgaukitės absoliučiai jausmingu malonumu su prabangiu vibratoriumi "Oriel" iš Rocks-Off, specialiai sukurtu poroms, norinčioms stipresnės stimuliacijos. Elegantiškos išvaizdos, bet galingas savo veikimu, "Oriel" vibratorius sujaudins jus

Daugiau informacijos

2945/00

galima rasti

Daugiau informacijos

Mėgaukitės absoliučiai jausmingu malonumu su prabangiu vibratoriumi "Oriel" iš Rocks-Off, specialiai sukurtu poroms, norinčioms stipresnės stimuliacijos. Elegantiškos išvaizdos, bet galingas savo veikimu, "Oriel" vibratorius jus sužavės. Pajuskite, kaip jis puikiai prisitaiko prie jūsų kūno kontūrų ir suteikia gilias vibracijas būtent ten, kur jų labiausiai norite.

 

Su 10 didelio intensyvumo vibracijos ir pulsacijos režimų "Oriel" vibratorius perkels jus į naują malonumo lygį. Lanksti galvutė užtikrina itin tikslią stimuliaciją, o vandeniui atspari konstrukcija reiškia, kad "Oriel" vibratoriumi galėsite mėgautis duše ar vonioje.

 

"Oriel" vibratorius yra puikus erotinių nuotykių palydovas tiek vienam, tiek su partneriu. Šis prabangus vibratorius jus įkvėps ne tik dėl įspūdingo veikimo, nes su juo patirsite naują malonumo dimensiją ir nepamirštamas aistros kupinas akimirkas. Išdrįskite ir patirkite nuostabią stimuliaciją, kurią gali pasiūlyti šis vibratorius. Leiskitės viliojami, mėgaukitės aksominio švelnumo paviršiumi, pagamintu iš odai nekenksmingo silikono, ir patirkite jausmingas kulminacijas, kurių niekada nepamiršite.

 

Vos 3 valandas įkraunamas, "Oriel" vibratorius iš Rocks-Off siūlo iki 3 valandų žaidimų malonumo. Atkreipkite dėmesį, kad norėdami patirti geriausius pojūčius, turėtumėte naudoti vandens pagrindo lubrikantą, kad apsaugotumėte aukštos kokybės vibratoriaus medžiagą. Po kiekvieno naudojimo rekomenduojame kruopščiai išvalyti vibratorių vandeniu ir mūsų VERYCLEAN purškikliu, kad galėtumėte ilgai džiaugtis naujuoju sekso žaisliuku.

 

Daugiau informacijos:

 

  • Oriel prabangus vibratorius iš Rocks-Off
  • Nepastebimas dydis, didžiausia galia
  • Jausmingas, aksominio švelnumo, kūnui draugiškas silikonas
  • 10 labai stiprių vibracijos ir pulsacijos lygių
  • Lanksti galvutė tiksliai stimuliacijai
  • 100% atsparus vandeniui
  • LED pulsas
  • Įkrovimas per USB
  • 3 val. įkrovimo trukmė - iki 3 val. malonumo
  • Matmenys: Ilgis 22,5 cm, didžiausias skersmuo 4,8 cm, mažiausias skersmuo 1,8 cm
  • Medžiaga: silikonas, ABS
  • Rocks-Off ir MEO yra žinomos įmonės ir prekių ženklai, kurie specializuojasi aukštos kokybės ir novatoriškų sekso žaislų gamyboje. Abi įmonės žinomos dėl savo plataus gaminių asortimento, kurį sudaro vibratoriai ir kiti sekso žaislai. Rocks-Off ir MEO užsitarnavo reputaciją, nes siūlo aukštos kokybės ir našumo gaminius. Jų sekso žaislai pasižymi patraukliu dizainu, paprastu naudojimu ir galinga vibracija. Rocks-Off ypač garsėja savo Bullet vibratoriais, kurie dėl mažo dydžio ir galingų vibracijų yra labai populiarūs. Tačiau Rocks-Off ir MEO taip pat siūlo kitus vibratorius, prostatos stimuliatorius, analinius karoliukus ir daug daugiau. MEO ir Rocks-Off siekia padėti žmonėms rasti seksualinį pasitenkinimą ir padaryti jų meilės gyvenimą įdomesnį. Dėl savo įsipareigojimo siekti kokybės, naujovių ir klientų pasitenkinimo jie tapo patikimais prekių ženklais sekso žaislų pasaulyje.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

Rocks-Off Oriel - Prabangus vibratorius

Rocks-Off Oriel - Prabangus vibratorius

Mėgaukitės absoliučiai jausmingu malonumu su prabangiu vibratoriumi "Oriel" iš Rocks-Off, specialiai sukurtu poroms, norinčioms stipresnės stimuliacijos. Elegantiškos išvaizdos, bet galingas savo veikimu, "Oriel" vibratorius sujaudins jus

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

30 kitų tos pačios kategorijos prekių: