Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

DOXY Massager

Naujienlaiškis

DOXY 3 USB-C masažuoklis - juodas

Revoliucinis DOXY 3 USB-C masažuoklis sukurtas specialiai Z kartai. Šis naujoviškas sekso žaislas - tai tiesioginis atsakas į jaunesnės kartos, kuri vertina prekės ženklo žinomumą, našumą, dizainą, funkcionalumą ir sąžiningą kainą, poreikius.

Daugiau informacijos

3596/00

79,90 €


-5%

75,91 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Revoliucinis DOXY 3 USB masažuoklis buvo sukurtas specialiai Z kartai. Šis novatoriškas sekso žaislas - tai tiesioginis atsakas į jaunosios kartos, vertinančios prekės ženklo žinomumą, našumą, dizainą, funkcionalumą ir sąžiningą kainą, poreikius.

    Sulaužykite taisykles ir mėgaukitės DOXY 3 USB-C lazdelės masažuoklio galia bet kada ir bet kur!

    Prekės ženklas DOXY reiškia įtrauktį ir įgalinimą. Wand Massager iš DOXY sukurti taip, kad atitiktų įvairius poreikius ir pageidavimus, kad kiekvienas galėtų patirti malonumą savo sąlygomis.

    Su DOXY 3 USB-C Wand Massager jūs visada kontroliuojate situaciją!

    3 metrų ilgio laidas DOXY 3 USB-C Wand Massager suteikia neprilygstamą laisvę ir patogumą keliaujant po pasaulį. Įkvėptas garsiojo DOXY Cast 3 Wand Massager ir įkraunamo "Die Cast 3R", šis kompaktiškas ir DOXY Wand Massager užtikrina tokias pat neįtikėtinai galingas vibracijas, kurios gniaužia kvapą. Aukštos kokybės preciziška konstrukcija iš ABS garantuoja ilgaamžiškumą, patogų svorį ir elegantišką dizainą.

    Įperkama galia Z kartai - tiesiai į orgazmą!

    Išlaisvinkite savo geismą naudodamiesi vadinamąja nuolatinės galios funkcija, kurią galite lengvai reguliuoti + ir - mygtukais, kad rastumėte tobulą intensyvumą. Jei norite papildomo stiprumo, galite įjungti pulsavimo režimą tiesiog paspausdami ir 3 sekundes palaikydami įjungimo mygtuką.

    Galvutė DOXY 3 USB-C Wand Massager yra pagaminta iš aukštos kokybės, kūnui nekenksmingo silikono, kuris minkštas ir aksominis prie odos. Palyginti su didesniais originaliais ir pavyzdiniais metaliniais modeliais, mažesnė galvutė DOXY 3 USB-C yra mažiau bauginanti ir idealiai tinka susipažinti su Wand Massager susipažinti su viena. Ja taip pat galima labai tiksliai masažuoti sunkiai pasiekiamas kūno vietas. Galvutę taip pat galima nuimti, kad ją būtų galima lengvai išvalyti, taip užtikrinant higieną ir nuolatinį veikimą.

    Seksualus prabangus komfortas

    DOXY 3 USB-C galima įsigyti dviejų žavių spalvų: turkio ir matinės juodos. Šis novatoriškas masažuoklis, siūlantis neprilygstamą našumą ir malonumą elegantiškame, kompaktiškame dizaine, suteikia DOXY 3 nustelbia viską Wand Massager savo kainų kategorijoje. Svetainė DOXY 3 USB-C yra atsakymas į didelio našumo ir kokybės už visiškai prieinamą kainą troškimą. Tikras žaidimo pokytis, beveik per geras, kad būtų tiesa!

    Daugiau informacijos:

    • DOXY 3 USB-C Wand Massager
    • Matmenys: Kūno ilgis 28 cm, galvos skersmuo 4,5 cm, kūno apimtis 12 cm.
    • Svoris: 310 g
    • Maitinimo šaltinis: DOXY 3 USB-C Wand Massager maitinimas tiekiamas integruotu USB-C kabeliu. Atkreipkite dėmesį, kad maitinimo blokas NĖRA įtrauktas į pristatymo apimtį ir NĖRA suderinamas su priedais, skirtais Wand Massager Su "The Cast 3" ir "The Cast 3R" yra suderinamas. Jums reikės 5V/3A "Power Delivery" (PD) USB-C kištukinio adapterio, kad galėtumėte maitinti savo Wand Massager su maitinimu.
    • Kabelio ilgis: 3 metrai
    • Svetainė DOXY 3 USB-C Wand Massager yra lankstus masažuoklis, tinkantis tiek moterims, tiek vyrams ir poroms. Moterys juo gali intensyviai stimuliuoti klitorį ir kitas erogenines zonas, vyrai - tarpvietę, varpą, sėklides ir išangę. Poroms šis masažuoklis siūlo jaudinantį būdą sustiprinti preliudiją ir mėgautis papildoma stimuliacija lytinio akto metu.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Dependable

    Love the design and the intense vibes. The fact that it's rechargable is good, and being able to plug it in to use it makes it super dependable. It sucks when a toy dies in the middle of a play session

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    DOXY 3 USB-C masažuoklis - juodas

    DOXY 3 USB-C masažuoklis - juodas

    Revoliucinis DOXY 3 USB-C masažuoklis sukurtas specialiai Z kartai. Šis naujoviškas sekso žaislas - tai tiesioginis atsakas į jaunesnės kartos, kuri vertina prekės ženklo žinomumą, našumą, dizainą, funkcionalumą ir sąžiningą kainą, poreikius.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    20 kitų tos pačios kategorijos prekių: