Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

DOXY Massager

Naujienlaiškis

DOXY Įgulos 3 Wand Massager - Juoda diskoteka

Svetainė DOXY Įgulos 3 Wand Massager yra mūsų kompaktiškas ir galingas Wand Massageržinomas dėl savo "gerų vibracijų". Šis kompaktiškesnis DOXY Massager sujungtos visos savybės, kurias mūsų klientai vertina didesniuose "Doxy" modeliuose: patrauklus dizainas, aukštos kokybės medžiagos, šilkinė silikoninė galvutė ir optimalus valdymas.

Daugiau informacijos

3599/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Svetainė DOXY Įgulos 3 Wand Massager yra mūsų kompaktiškas ir galingas Wand Massageržinomas dėl savo "gerų vibracijų". Šis kompaktiškesnis DOXY Massager sujungia visas savybes, kurias mūsų klientai mėgsta didesniuose modeliuose DOXY Originalus ir DOXY Cast Massager: patrauklus dizainas, aukštos kokybės medžiagos, šilkinė silikoninė galvutė ir optimalus valdymas. O kadangi MEO svarbus dizainas, galite rinktis įvairias patrauklias metalines apdailas.

    Atraskite mūsų kompaktišką, geriausiai parduodamą DOXY Wand Massager

     

    Nesvarbu, ar trokštate atpalaiduojančio masažo įsitempusiems raumenims, ar papildomo stimulo savo asmeniniam intymiam malonumui, .. DOXY The Cast 3 Wand Massager yra pakankamai kompaktiškas, kad suteiktų taip vertinamą doxy galią į reikiamą vietą.

     

    Kaip veikia DOXY Cast 3 Wand Massager nuo mūsų didesnių masažuoklių? Korpusas DOXY Cast 3 Wand Massager yra kompaktiškesnis ir turi mažesnį variklį. Tačiau dėl tvirto aliuminio korpuso į jį integravome didelius svorius. Tai sukuria garsiąją gilią, dundančią vibraciją, dėl kurios DOXY garsėja.

     

    Galva DOXY The Cast 3 Wand Massager turi mažesnį paviršiaus plotą nei DOXY Nei originalus, o didesnė DOXY Modelių, todėl seksuali galia sutelkiama į reikiamą tašką - puikiai tinka malonumams dviese ir sunkiai pasiekiamoms kūno vietoms pasiekti!

     

    DOXY Masažuoklis "Cast 3 Wand Massager": jūs turite visą kontrolę!

     

    Vieno mygtuko paspaudimu galite keisti švelnų dunksėjimą nuo 3000 pulsuojančių apsukų per minutę iki kvapą gniaužiančio dundėjimo su 9000 apsukų per minutę. Įjunkite populiarųjį eskalavimo režimą paspausdami ir tris sekundes palaikydami įjungimo mygtuką. Tačiau būkite atsargūs su tokia didele galia, nes ši funkcija dar vadinama "Orgazmo garantija".

     

    Tai suteikia jums papildomą smūgį:

     

    Gyvenimo prieskoniai - įvairovėje! Mūsų išskirtinis alternatyvių silikoninių masažinių galvučių asortimentas jus įkvėps.

     

    Galvutė DOXY The Cast 3 Wand Massager galima paprasčiausiai atsukti ir pakeisti vienu iš keturių mūsų specialiai sukurtų antgalių. Kiekvienas antgalis saugiai užsifiksuoja, todėl nereikia jaudintis dėl atsitiktinio nuslydimo ar susisukimo.

     

    DOXY Sienų masažuoklis "Cast 3": didžiausias universalumas

     

    Svetainė DOXY Cast 3 Wand Massager yra ne tik itin galingas vibratorius - jis taps jūsų asmeniniu malonumų prietaisu ir laukia, kol jį atrasite patys. Nesvarbu, ar tai vyras, ar moteris, vienas ar poroje DOXY atveria daugybę jaudinančių akimirkų.

     

    Moterims:

     

    • Solo: galingos vibracijos DOXY The Cast 3 Wand Massager galima naudoti išorinei stimuliacijai. Daugelis moterų mano, kad DOXY Cast 3 Wand Massager ypač veiksminga klitorio stimuliacija, sukelianti intensyvius orgazmus. Plati galvutė DOXY aprėpia didelį plotą ir suteikia gilų, vibruojantį pojūtį, kuris neapsiriboja vien tik paviršiumi.
    • Kūno masažas DOXY The Cast 3 Wand Massager galima naudoti ne tik seksualiniam pasitenkinimui, bet ir kaip puikų kūno masažuoklį. Naudokite jį įtemptiems raumenims atpalaiduoti, ypač kaklo, nugaros ir pečių.

     

    Vyrams:

     

    • Vyrai gali naudoti DOXY The Cast 3 Wand Massager stimuliuoti išangę arba tarpvietę - jautrią sritį tarp kapšelio ir išangės. Masažuoklį taip pat galima nukreipti palei varpos kotą ir taip sukurti nepakartojamą pojūtį, sukeliantį galingus orgazmus.
    • Kūno masažas: kaip ir moterys, vyrai taip pat gali naudoti DOXY "The Cast 3 Wand Massager kūno masažui, kad atsipalaiduotų ir atsikratytų kasdienio streso.

     

    Poroms:

     

    • Mėgaukitės malonumais kartu: Poros gali naudoti DOXY "Cast 3 Wand Massager per preliudiją ir pakaitomis masažuoti vienas kitą arba tyrinėti erogenines zonas. Vien vibracijos galia ir stiprumas gali suteikti seksui naują, jaudinančią dimensiją.
    • Didesnis intymumas: naudojant vibratorių lytinio akto metu galima sustiprinti patirtį. DOXY Įdėta 3 Wand Massager galima naudoti, pavyzdžiui, klitorio stimuliacijai įsiskverbimo metu, o tai padidina malonumą abiem partneriams.

     

    Apibendrinant galima teigti, kad DOXY "Cast 3 Wand Massager peržengia tradicines vibratorių ribas ir turi ką pasiūlyti kiekvienam. Jo universali konstrukcija užtikrina, kad kiekvienas naudojimas būtų unikalus, suteikiantis pasitenkinimą ir visiškai jaudinantis. Tegul galia DOXY ir leiskitės į neprilygstamo malonumo kelionę.

     

    Atraskite "Doxy" priedų pasaulį:

    Doxy

    Malonumų kelionę, į kurią galite leistis su DOXY The Cast 3 Wand Massager dar toli gražu nesibaigė. Norėdami praturtinti ir paįvairinti savo jausmingus nuotykius DOXY kruopščiai sukurtų priedų vyrams ir moterims pasirinkimas. Nuo G taško stimuliatoriaus iki prostatos masažuoklio - šie priedai buvo specialiai sukurti įvairioms erogeninėms zonoms ir paverčia jūsų "Die Cast 3" visapusišku sekso žaislu DOXY 3 į visapusišką sekso žaislą. Kiekvienas priedas yra unikalus ir suteikia mylėjimuisi šviežumo bei jaudulio. Atkreipkite dėmesį, kad šie antgaliai yra papildomi priedai, kurie neįeina į komplektą DOXY The Cast 3 Wand Massager įeina į komplektą. Priedai turi būti įsigyjami atskirai, kad naudotojai galėtų pasirinkti būtent tai, kas atitinka jų individualius pageidavimus ir norus. Pasirinkę šiuos skirtingus priedus, gausite ne tik vieną priedą, bet ir daugybę variantų, kad "Doxy" nuotykiai nuolat tobulėtų ir teiktų pasitenkinimą.

     

    Jūsų saugumas - svarbiausia!

     

    Mūsų prietaisų maitinimo šaltinis blokuoja žemos įtampos nuolatinę srovę, todėl užtikrinamas saugus naudojimas visame pasaulyje. Be to, 3 metrų ilgio laidas suteikia daugiau judėjimo laisvės, todėl jums nereikia būti arti elektros lizdo.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • DOXY "Cast 3" masažuoklis
    • Matmenys: Kūno ilgis 28 cm, galvutės skersmuo 4,5 cm, apimtis 12 cm.
    • Svoris: 350 g
    • Maitinimo šaltinis: Maitinimo šaltinis: maitinimo blokas tiekia DOXY žemos įtampos nuolatine srove.
    • Pridedamas JK, ES, JAV ir AU/NZ adapteris
    • Kabelio ilgis: 3 metrai
    • Naudokite DOXY Massager kartu su mūsų vandens pagrindo lubrikantu "Aquameo", kad patirti ypač malonių pojūčių, ir palaikykite švarą naudodami VERYCLEAN Spray, mūsų greitą ir paprastą sekso reikmenų valiklį. Patirkite tobulą malonumą taip paprastai, kaip trokštate.
    • Atraskite malonumo viršūnę su DOXY ir MEO. Su neprilygstamais "Doxy" vibratoriais ir plačia MEO kolekcija, kuri nepalieka nieko, ko norėtųsi, galite pasinerti į pasaulį, kuriame kokybė dera su seksualiniu malonumu. Rinkitės tai, kas geriausia, nes mažiau nepakanka. DOXY & Meo - kokybės ir sensacingų potyrių sinonimai.
    • DOXY ir MEO - tai du pirmaujantys erotinio sektoriaus vardai. Abi įmonės išgarsėjo visame pasaulyje su gaminiais, kurių prioritetas - kokybė, funkcionalumas ir klientų pasitenkinimas. Nors prekės ženklas DOXY prekės ženklas žinomas dėl galingų masažo lazdelių, suteikiančių neprilygstamų pojūčių, MEO prekės ženklas užsitarnavo puikią reputaciją, siūlydamas platų produktų asortimentą įvairiems skoniams ir pageidavimams. Tačiau abi bendrovės išsiskiria tuo, kad savo gaminiuose naudoja aukštos kokybės medžiagas, žadėdamos savo klientams ilgaamžiškumą ir saugumą.
    • MEO yra registruotas MEO, Vokietija, prekės ženklas. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    A must have

    Every lady should have one! Absolutely amazing.

      Parašykite savo atsiliepimą

      DOXY Įgulos 3 Wand Massager - Juoda diskoteka

      DOXY Įgulos 3 Wand Massager - Juoda diskoteka

      Svetainė DOXY Įgulos 3 Wand Massager yra mūsų kompaktiškas ir galingas Wand Massageržinomas dėl savo "gerų vibracijų". Šis kompaktiškesnis DOXY Massager sujungtos visos savybės, kurias mūsų klientai vertina didesniuose "Doxy" modeliuose: patrauklus dizainas, aukštos kokybės medžiagos, šilkinė silikoninė galvutė ir optimalus valdymas.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      20 kitų tos pačios kategorijos prekių: