Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

DOXY Massager

Naujienlaiškis

DOXY Original Wand Massager - Balta

Svetainė DOXY Original Wand Massager yra britiška "stebuklingosios lazdelės" versija. DOXY Original Wand Massager yra didelė, neįtikėtinai stipri ir turi itin didelę masažinę galvutę. Šis vibratorius ne tik masažuoja raumenų įtampą, bet ir suteikia ekstremalių orgazmų.

Daugiau informacijos

3608/00

119,90 €


-5%

113,91 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Svetainė DOXY Original Wand Massager yra britiška "stebuklingosios lazdelės" versija. DOXY Original Wand Massager yra didelė, neįtikėtinai stipri ir turi itin didelę masažinę galvutę. Šis vibratorius ne tik masažuoja raumenų įtampą, bet ir suteikia ekstremalių orgazmų. Kad ir kaip norėtumėte naudoti šį galingą vibratorių DOXY Original Wand Massager išskleidžia savo intensyvų, skvarbų poveikį būtent ten, kur jo labiausiai reikia.

    The DOXY Massager Original - kvietimas giliems pojūčiams

    The DOXY Original Wand Massager yra vienas iš mūsų labiausiai prieinamų Wand Massager. Jo korpusas pagamintas iš aukštos kokybės ABS, todėl galime pasiūlyti jį už puikią kainą. Tačiau palanki kaina nereiškia, kad jis gali pasiūlyti mažiau nei kiti mūsų DOXY Sienų masažuokliai! Po pilka, kūnui malonia silikonine galvute slepiasi mūsų firminė lieto metalo galvutė, kurioje yra tas pats variklis ir kuri užtikrina itin galingą vibraciją, dėl kurios Wand Massager iš mūsų aukščiausios kokybės lietų gaminių serijos.

    Tikslus valdymas vienu mygtuko paspaudimu!

    DOXY Original Wand Massager turi 30 % didesnę galią nei "Hitachi Magic Wand. Norint valdyti šį kvapą gniaužiantį intensyvumą, reikia DOXY Original Wand Massager turi mūsų klientų pamėgtus valdiklius, leidžiančius lėtai didinti greitį nuo švelnios vibracijos esant 3000 aps/min iki griausmingo crescendo esant 9000 aps/min. Paspauskite ir tris sekundes palaikykite įjungtą maitinimo mygtuką, kad įjungtumėte didėjančių impulsų režimą ir leiskite originaliam sienų masažuokliui perimti kontrolę DOXY Originalus masažuoklis su lazdele valdomas. Žinokite, į ką įsitraukiate ... DOXY Wand Massager tai ne bet koks vibratorius, o virpantis ir pulsuojantis mega monstras su lanksčia galvute. Jis toks galingas, kad lengvai atpalaiduoja metų metus sukietėjusius raumenis. Taigi uždėkite masažuoklio galvutę ant intymios erogeninės zonos ir mėgaukitės per kūną sklindančiomis smūginėmis bangomis. Ar esate pasiruošę šiam kvapą gniaužiančiam iššūkiui?

    Patirkite DOXY Wand masažuoklio magiją!

    "Doxy" galvutės svoris ir mechanika išlieti iš aliuminio, todėl vietoj monotoniško dunksėjimo sukelia raminančius virpesius ir pulsacijas. Giliai į kūną besiskverbiančios vibracijos leidžia DOXY Wand Massager ypač veiksmingi, kai naudojami kaip viso kūno masažuoklis arba intymesnėms akimirkoms.

    DOXY Wand Massager stebina puikiu dizainu!

    Ergonomiškos formos korpusas DOXY Original patogiai telpa rankoje ir yra pagamintas iš tvirtos medžiagos, kuri pasižymi atsparumu smūgiams. Natūralūs ar dirbtiniai aliejai negali jam pakenkti. Preciziškai pagaminta 6 cm ilgio metalinė galvutė padengta aksominio švelnumo medicininiu silikonu, kad būtų nepriekaištinga.

    Jūsų saugumas - svarbiausia!

    Į kištukinį maitinimo šaltinį įjungtas maitinimo šaltinis užtikrina, kad tik žemos įtampos nuolatinė srovė pasiektų Wand Massager ir taip suteikia galimybę saugiai ir be rūpesčių naudoti bet kurioje pasaulio vietoje. Dėl gausaus 3 metrų ilgio laido jums nereikės rūpintis, ar esate šalia elektros lizdo, kai norėsite naudoti Wand Massager naudoti.

    DOXY Wand Massager - tikras universalus prietaisas!

    DOXY Wand Massager tai kur kas daugiau nei dar vienas masažuoklis - tai vartai į malonumų visatą, kuri tik ir laukia, kol ją atrasite. Nesvarbu, kokios lyties esate, ar į aistringą kelionę leidžiatės vienas, ar su partneriu, The DOXY siūlo jums daugybę kvapą gniaužiančių galimybių.

    Moterims:

    • Solo: galingos vibracijos DOXY galima naudoti išorinei stimuliacijai. Daugelis moterų mano, kad jis ypač efektyviai stimuliuoja klitorį, sukeldamas intensyvius orgazmus. Plati galvutė DOXY Wand Massager aprėpia didelį plotą ir suteikia gilų, vibruojantį pojūtį, kuris išeina už kontakto zonos ribų.
    • Kūno masažas DOXY Sienų masažuoklis tinka ne tik seksualiniams malonumams, bet ir kūno masažui. Jis atpalaiduoja įsitempusius raumenis, ypač kaklo, nugaros ir pečių srityje.


    Vyrams:

    • Solo: vyrai gali naudoti DOXY stimuliuoti tarpvietę - jautrią sritį tarp kapšelio ir išangės. Masažuoklį vedant palei varpos kotą, sukuriamas unikalus vibruojantis pojūtis. Anusas taip pat jaučiamas DOXY Wand Massager jaučiasi nuostabiai.
    • Kūno masažas: Kaip ir moterys, vyrai taip pat gali naudoti DOXY norėdami atpalaiduoti visą kūną ir atsikratyti dienos streso.


    Poroms:

    • Palepinkite save kartu: Poros gali naudoti DOXY Wand Massager preliudijos metu ir pakaitomis masažuoti vienas kitą arba tyrinėti erogenines zonas. Vibracijų galia ir diapazonas gali suteikti jaudinančio elemento seksui miegamajame.
    • Intymumo didinimas: naudojant DOXY Wand Massager lytinio akto metu gali sustiprinti seksualinę patirtį. DOXY galima naudoti, pavyzdžiui, klitoriui stimuliuoti įsiskverbimo metu, o tai padidina abiejų partnerių malonumą.


    Apibendrinant galima teigti, kad DOXY Wand Massager peržengia tradicines sekso žaisliukų ribas ir turi ką pasiūlyti kiekvienam. Būkite nustebinti stiprumo DOXY Wand Massager ir leiskitės į neprilygstamo malonumo kelionę.

    Daugiau informacijos:

    • DOXY Original Wand Massager
    • Išmatavimai: Bendras ilgis 37 cm, galvutės skersmuo 6 cm, korpuso apimtis 16 cm.
    • Svoris: 500 g
    • Maitinimo šaltinis: Maitinimo šaltinis: maitinimo blokas tiekia prietaisui žemos įtampos nuolatinę srovę.
    • Pridedamas adapteris - JK, ES, JAV ir AU/NZ
    • Kabelio ilgis: 3 metrai
    • Suderinkite DOXY Wand Massager su mūsų vandens pagrindo lubrikantu "Aquameo", kad galėtumėte švelniai ir saugiai stimuliuoti ir valyti Wand Massager su VERYCLEAN Spray, mūsų greito ir paprasto valymo purškikliu.
    • Atraskite malonumo viršūnę! Pasinerkite į pasaulį, kuriame kokybė dera su malonumu - su neprilygstamais DOXY vibratoriais ir plačia MEO kolekcija, kuri nepalieka nieko, ko norėtųsi. Rinkitės tai, kas geriausia, nes nusipelnėte nieko kito. DOXY & MEO - kur kokybė pasitinka malonumą! DOXY ir MEO yra du gerai žinomi prekės ženklai suaugusiesiems skirtoje pramonėje. Abu jie sukūrė savo nišą su gaminiais, kurių prioritetas - kokybė, našumas ir naudotojų pasitenkinimas. Kiekvienas prekės ženklas turi savų stipriųjų pusių: Nors DOXY garsėja savo galingais masažuokliais, suteikiančiais neprilygstamus pojūčius, MEO pasižymi įvairialypiu gaminių asortimentu, kuris atitinka skirtingus skonius ir pageidavimus. Svarbiausia, kad abu prekių ženklai savo gaminiams naudoja aukštos kokybės medžiagas. Jos užtikrina klientų ilgaamžiškumą ir saugumą.
    • MEO yra registruotas MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    I am her hero today, go me!

    My wife loves it and its quite. She says it's different than the Hitachi, which she has used for years, and she likes it better. I am her hero today, go me!

      Parašykite savo atsiliepimą

      DOXY Original Wand Massager - Balta

      DOXY Original Wand Massager - Balta

      Svetainė DOXY Original Wand Massager yra britiška "stebuklingosios lazdelės" versija. DOXY Original Wand Massager yra didelė, neįtikėtinai stipri ir turi itin didelę masažinę galvutę. Šis vibratorius ne tik masažuoja raumenų įtampą, bet ir suteikia ekstremalių orgazmų.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      20 kitų tos pačios kategorijos prekių: