Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

DOXY Massager

Naujienlaiškis

DOXY Die Cast Wand Massager - Violetinė

Svetainė DOXY "Cast Massager" yra kaip tik tiems, kurie mėgsta mūsų DOXY Originalą ir ieško dar intensyvesnių pojūčių. DOXY "Cast Massager" turi visas "Cast Massager" funkcijas DOXY Tačiau jis išlietas iš elegantiško aliuminio ir titano lydinio. Aukštos kokybės korpusas DOXY Cast Massager" svoris yra didesnis ir žada dar intensyvesnę patirtį.

Daugiau informacijos

3602/00

169,90 €


-10,00 €

159,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Svetainė DOXY "Cast Massager" yra kaip tik tiems, kurie mėgsta mūsų DOXY Originalą ir ieško dar intensyvesnių pojūčių. Svetainė DOXY "Cast Massager" turi visas "Cast Massager" funkcijas DOXY Tačiau jis išlietas iš elegantiško aliuminio ir titano lydinio. Aukštos kokybės korpusas DOXY Cast masažuoklis yra didesnio svorio ir žada dar intensyvesnius pojūčius.

    DOXY Die Cast Wand Massager pranoks jūsų lūkesčius!

    Visos populiarios funkcijos DOXY išlieka su DOXY Die Cast Wand Massager yra išlikusios. Lengvai naudojamas valdymas siūlo tiek pat nuostabiai jaudinančių apsisukimų nuo 3000 iki 9000 vienu mygtuko paspaudimu, taip pat gerai pažįstamą eskaluojančio pulso režimą. Sunkesnis metalinis korpusas DOXY Die Cast Wand Massager dar geriau išryškina vibracijų galią ir suteikia masažui DOXY Masažo patirtį į visiškai naują lygį.

     

    Mūsų aukščiausias modelis, pvz DOXY Cast Massager, išlietas iš aliuminio ir titano lydinio, suteikia dar geresnę dokso patirtį.

     

    Sunku kiekybiškai įvertinti našumą, tačiau manome, kad DOXY Lietinis masažuoklis yra maždaug 20 % intensyvesnis už DOXY Massager Originalo. Tai pasiekiama naudojant sunkesnius svarmenis, kurie sukuria gilesnį, pulsuojantį pojūtį.

     

    Patirkite kvapą gniaužiančią vibracijos galią!

     

    Galingos vibracijos DOXY Masažuoklio vibracijos įsiskverbia giliai į audinius ir stimuliuoja dar daugiau nervų galūnėlių, kad patirtų intensyvią, jaudinančią patirtį. 6 cm ilgio silikonu dengta galvutė užtikrina maksimalius pojūčius būtent ten, kur jums labiausiai patinka.

     

    Jūsų kūrybiškumui nėra ribų!

     

    Dėl papildomo 190 g svorio DOXY Massager tai seksualus energijos šaltinis, kurį galite judinti pagal savo norus arba net palikti vietoje, kad rankos būtų laisvos - puikiai tinka riboto judrumo naudotojams.

     

    Jūsų saugumas - svarbiausia!

     

    Maitinimo šaltinis užtikrina, kad į gaminį patenka tik žemos įtampos nuolatinė srovė, todėl jį galima saugiai ir be trikdžių naudoti bet kurioje pasaulio vietoje. Įrengtas didelis 3 metrų ilgio kabelis, todėl DOXY Die Cast Wand Massager nuostabiai lankstus.

     

    DOXY Masažuoklis "Cast Wand": begalinė galia!

     

    Patirkite nevaržomą galią DOXY The Cast Massager. The DOXY Die Cast Massager yra daugiau nei tik itin galingas vibratorius - tai didžiausio pasitenkinimo, kuris tik ir laukia, kol bus išlaisvintas, simbolis. Tiek vyrams, tiek moterims, tiek vieniems, tiek poroje DOXY Die Cast Wand Massager siūlo daugybę jaudinančių potyrių.

     

    Moterims:

     

    • Vienišiems žaidimams: Naudokite galingas vibracijas DOXY Die Cast Wand Massager išorinei stimuliacijai. Dauguma moterų mano, kad DOXY itin veiksminga klitorio stimuliacija, sukelianti intensyvius orgazmus. Plati galvutė apima didelį plotą ir suteikia gilų, pulsuojantį pojūtį, kuris neapsiriboja vien paviršiumi.
    • Kūno masažas: be seksualinio pasitenkinimo, pvz DOXY Massager taip pat yra puikus kūno masažuoklis. Naudokite jį skaudantiems raumenims, ypač kaklo, nugaros ir pečių, nuraminti.

     

    Vyrams:

     

    • Vyrai gali naudoti DOXY Lietinį masažuoklį stimuliuoti tarpvietę, jautrią sritį tarp sėklidžių ir išangės, arba pačią išangę. Judinant masažuoklį išilgai varpos stiebo, galima sukurti visiškai naują, pulsuojantį masažo pojūtį.
    • Kūno masažas: kaip ir moterys, vyrai taip pat gali DOXY atsipalaiduoti ir atsikratyti kasdienio streso.

     

    Poroms:

     

    • Bendras malonumas: Poros gali naudoti DOXY Cast Massager kaip preliudijos dalį, pakaitomis masažuodami vienas kitą arba tyrinėdami erogenines zonas. Vien vibracijų galia ir diapazonas gali suteikti naujų, jaudinančių pojūčių priešpiečiams.
    • Didesnis malonumas sekso metu DOXY Masažuoklį "Cast Massager" galima naudoti lytinio akto metu, kad patirti daugiau malonumo. Pavyzdžiui, jį galima naudoti klitoriui stimuliuoti įsiskverbimo metu, o tai padidina malonumą abiem partneriams.

     

    Apibendrinant DOXY The Cast Massager peržengia įprastas stiprių vibratorių ribas ir turi ką pasiūlyti kiekvienam. Jo pritaikoma konstrukcija užtikrina, kad kiekvienas kontaktas su kūnu būtų unikalus, teikiantis pasitenkinimą ir jaudinantis. Tegul galia DOXY Cast Massager" pasiimti į neprilygstamo malonumo kelionę.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • DOXY "Cast Massager
    • Matmenys: Kūno ilgis 37 cm, galvutės skersmuo 6 cm, apimtis 16 cm.
    • Svoris: 690 g
    • Maitinimo šaltinis: Maitinimo šaltinis: nuolatinės srovės ir žemos įtampos
    • Pridedamas adapteris - JK, ES, JAV ir AU
    • Kabelio ilgis: 3 metrai.
    • Suderinkite DOXY Massager su mūsų vandens pagrindo "Aquameo" lubrikantu, kad žaidimai būtų sklandūs ir saugūs, o su VERYCLEAN purškikliu, mūsų greitu ir paprastu sekso žaislų valikliu, palaikykite jį nepriekaištingą. Tobulas malonumas, paprasta.
    • Atraskite tobulą malonumą! Pasinerkite į pasaulį, kuriame kokybė dera su malonumu, su neprilygstamais masažuokliais iš DOXY Wand" ir plačia MEO kolekcija. Rinkitės geriausią, nes nusipelnėte ne mažiau. DOXY & MEO - kur kokybė pasitinka pojūčius!
    • DOXY ir MEO yra du gerai žinomi erotinės industrijos prekių ženklai. Abi įmonės išgarsėjo gaminiais, kurių prioritetas - kokybė, našumas ir klientų pasitenkinimas. Kiekvienas prekės ženklas turi savo stipriąsias puses: Nors DOXY garsėja savo galingais masažuokliais, suteikiančiais neprilygstamų pojūčių, MEO pasižymi įvairialypiu gaminių asortimentu, kuris atitinka skirtingus skonius ir pageidavimus. Svarbiausia, kad abu prekių ženklai savo gaminiams naudoja aukštos kokybės medžiagas, taip užtikrindami naudotojų ilgaamžiškumą ir saugumą.
    • MEO yra registruotas MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Megliore antistress di sempre

    Mi ha già dato molta compagnia da sola. Ora, non vedo l'ora di provarlo con il mio compagno

      Parašykite savo atsiliepimą

      DOXY Die Cast Wand Massager - Violetinė

      DOXY Die Cast Wand Massager - Violetinė

      Svetainė DOXY "Cast Massager" yra kaip tik tiems, kurie mėgsta mūsų DOXY Originalą ir ieško dar intensyvesnių pojūčių. DOXY "Cast Massager" turi visas "Cast Massager" funkcijas DOXY Tačiau jis išlietas iš elegantiško aliuminio ir titano lydinio. Aukštos kokybės korpusas DOXY Cast Massager" svoris yra didesnis ir žada dar intensyvesnę patirtį.

      Parašykite savo atsiliepimą

      20 kitų tos pačios kategorijos prekių: