Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

DOXY Massager

Naujienlaiškis

Rabbit Priedas DOXY 3 Wand Massager

Vienu metu stimuliuokite klitorį ir G tašką: Tai visada gera idėja! Su DOXY 3 Rabbit Priedu galite paversti DOXY Wand Massager į aukščiausios klasės malonumų įrankį ir mėgautis galia, kurią tik DOXY gali pasiūlyti.

Daugiau informacijos

3615/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Vienu metu stimuliuokite klitorį ir G tašką: Tai visada gera idėja! Su DOXY 3 Rabbit Priedą transformuosite DOXY Wand Massager į geriausią malonumų įrankį ir mėgaukitės galia, kurią tik DOXY gali pasiūlyti. Naudodami intuityvius ir greitai reaguojančius mygtukus ant DOXY Wand Massager 3 arba 3R, galite reguliuoti galingų vibracijų ritmą ir intensyvumą tiksliai pagal savo pageidavimus.

    Priedas suteikia malonumui visiškai naują dimensiją. Šis išradingas, lankstus antgalis buvo specialiai sukurtas DOXY 3 serijai ir paverčia DOXY Wand Massager į galingą klitorio ir G taško stimuliatorių, kuris generuoja stiprias, pulsuojančias vibracijas būtent ten, kur norite.

    Mūsų Rabbit yra labai populiarus sekso žaisliukas, specialiai sukurtas vienu metu stimuliuoti klitorį ir makštį. Pavadinimas Rabbit kilo iš stimuliatoriui būdingų "ausų", kurios primena triušio ausis. Šios "ausys" naudojamos klitoriui stimuliuoti, o ilgesnė stimuliatoriaus dalis įkišama į makštį, kur puikiai stimuliuoja vidų.

    Pagrindinės DOXY Rabbit funkcijos yra šios

    • Vaginalinė stimuliacija: ilgesnė stimuliatoriaus dalis įkišama į makštį.
    • Klitoriaus stimuliavimas: Stimuliatoriaus "ausys" priglaudžiamos prie klitorio ir tiesiogiai stimuliuoja klitorį. Toks vidinės ir išorinės stimuliacijos derinys gali sukelti intensyvų orgazmą.
    • Dvigubas veikimas: Vienu metu stimuliuojamas klitoris ir makštis - tai pagrindinė stimuliatoriaus savybė Rabbitišskirianti jį iš kitų stimuliatorių. Šis dvigubas veikimas gali ypač patenkinti daugelį naudotojų.


    Naudodami specialiai sukurtus priedus DOXY 3 / 3R Wand Massager tampa daugiafunkciniu malonumų įrankiu. Kiekvienas iš šių priedų sukurtas taip, kad stimuliuotų, jaudintų ir visiškai jus patenkintų. Itin galingos vibracijos DOXY perduodamos tiesiai į antgalį ir sukuria įvairius kvapą gniaužiančius pojūčius.

    Antgalis tvirtai užsifiksuoja, todėl nereikia jaudintis, kad antgalis nukris prieš pat orgazmą Rabbit nuslysti ar susisukti prieš pat orgazmą.

    Svarbiausi DOXY 3 antgalio akcentai:

    • Išskirtinis dizainas: kiekvienas antgalis buvo specialiai sukurtas DOXY 3 serijai ir suteikia unikalią ir stimuliuojančią patirtį.
    • Aukštos kokybės medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės juodo silikono, neporėtas, bekvapis ir hipoalerginis.
    • Tvirtai priglunda: kiekvienas antgalis tvirtai užsifiksuoja savo vietoje, todėl neslysta ir nesisuka per patį įkarštį.
    • Atraskite naujų seksualinio malonumo dimensijų: Nesvarbu, ar naudojate šį, ar kitą mūsų antgalį - visi jie suteikia nepakartojamų pojūčių.


    Naudojimas: Tiesiog atsukite apvalią galvutę DOXY Sieninio masažuoklio galvutę ir pakeiskite ją Rabbit Pakeiskite ją antgaliu. Sriegis sujungia Wand Massager su antgaliu ir užtikrina saugų naudojimą.

    Pasimėgaukite savo pojūčiais, tyrinėkite malonumo gelmes ir pasiruoškite nepakartojamiems orgazminiams potyriams su išskirtiniu DOXY 3 antgaliais nepakartojamai orgazmo kelionei. Atėjo laikas patirti tyrą magiją, kuri DOXY gali pasiūlyti.

    Daugiau informacijos:

    • DOXY 3 Rabbit - Priedas klitoriui ir G taškui stimuliuoti
    • DOXY Cast 3 serija turi unikalią savybę - keičiamą galvutę. Šią galvutę galima tiesiog atsukti ir pakeisti vienu iš keturių mūsų specialiai sukurtų antgalių, kurie pagaminti tik DOXY gaminami tik Šie antgaliai atveria visiškai naujas galimybes ir padaro "Doxy" patirtį dar universalesnę ir labiau jaudinančią.
    • Kiekvienas antgalis pagamintas iš granito juodos spalvos hipoalerginio silikono.
    • Priedai, skirti DOXY yra neporėti, bekvapiai ir suteikia malonų pojūtį.
    • Antgaliai užsifiksuoja, kad nesisuktų ir neslystų.
    • DOXY Wand Massager parduodamas atskirai ir į komplektą neįeina.
    • Naudokite antgalius su mūsų vandens pagrindo lubrikantu "Aquameo", kad patirtumėte švelnų ir saugų malonumą. Stimuliatoriaus priedą ir masažuoklį prieš ir po naudojimo valykite mūsų purškikliu "VeryClean".

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ottimo

    Piacevole da toccare un materiale molto confortevole

      Vertinimas 

      Awesome attachment

      Fantastic attachment , works extremely well

        Parašykite savo atsiliepimą

        Rabbit Priedas DOXY 3 Wand Massager

        Rabbit Priedas DOXY 3 Wand Massager

        Vienu metu stimuliuokite klitorį ir G tašką: Tai visada gera idėja! Su DOXY 3 Rabbit Priedu galite paversti DOXY Wand Massager į aukščiausios klasės malonumų įrankį ir mėgautis galia, kurią tik DOXY gali pasiūlyti.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        20 kitų tos pačios kategorijos prekių: