Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

DOXY Massager

Naujienlaiškis

DOXY Bullet Vibratorius - Sidabrinis - Prabangus vibratorius

Su DOXY Bullet Su vibratoriumi diskretiškos seksualinės stimuliacijos malonumas visada ranka pasiekiamas. Šis kompaktiškas prabangus vibratorius turi viską: jis skleidžia tokią pačią gilią ir stiprią vibraciją, prie kurios esate pripratę iš DOXY tačiau elegantiško, labai diskretiško dizaino.

Daugiau informacijos

3610/00

79,90 €


-5%

75,91 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Su DOXY Bullet Su vibratoriumi diskretiškos seksualinės stimuliacijos malonumas visada pasiekiamas. Šis kompaktiškas prabangus vibratorius turi viską: jis skleidžia tokią pačią gilią ir stiprią vibraciją, prie kurios esate pripratę iš DOXY tačiau elegantiško, labai diskretiško dizaino.

     

    DOXY Bullet Vibratorius puikiai tinka tiems, kurie mėgsta diskretiškumą, bet vis tiek ekstremalumą. Tiksliai suformuotu antgaliu, užtikrinančiu tikslią stimuliaciją DOXY Bullet pasiekia tiksliai tas vietas, kuriose reikia, kad užtikrintų tikslingą stimuliaciją. O dėl septynių skirtingų režimų jūsų malonumui nėra jokių ribų.

     

    Svarbiausi dalykai DOXY Bullet Vibratorius:

     

    • Kompaktiškas ir diskretiškas: galite jį naudoti bet kur, neatkreipdami nepageidaujamo dėmesio.
    • Prabanga jausti ir matyti: Pagamintas iš aukštos kokybės anoduoto aliuminio, kad jaustųsi elegantiškai ir patogiai.
    • Galingas veikimas: užtikrina tokią pat intensyvią vibraciją, kokią pažįstate iš DOXY pažįstami.
    • Universalus: du greičiai ir penki skirtingi vibracijos modeliai leidžia per kelias sekundes keisti stimuliaciją.
    • Atsparus vandeniui: naudokite vibratorių vonioje arba duše, kad galėtumėte mėgautis šlapiu ir laukiniu malonumu.
    • Įkraunamas: Įkraunamas 1,40 val DOXY Bullet Vibratorius greitai bus pasiruošęs antram ciklui.

     

    DOXY Bullet Vibratorių lengva naudoti, jis ergonomiškas ir puikios formos. Jis lengvai slysta iš vienos rankos į kitą ir suteikia laisvę mėgautis ten, kur jums labiausiai patinka. Nesvarbu, ar naudojate DOXY Bullet vieni ar su partneriu, namuose ar keliaudami, šis diskretiškas, bet labai galingas Bullet vibratorius bus patikimas jūsų palydovas visuose intymiuose nuotykiuose.

     

    DOXY Bullet Vibratorius pateikiamas elegantiškame ir tvirtame aliuminio dėkle, kuriame taip pat yra C tipo USB įkrovimo laidas, kad jis visada būtų saugus ir paruoštas kitam jūsų nuotykiui. Jis atsparus vandeniui ir kviečia pratęsti laiką vonioje ar duše ir patirti visiškai naują malonumų pasaulį.

     

    Tiek moterys, tiek vyrai bus sužavėti:

     

    Moterys:

     

    • Tiesioginė klitorio stimuliacija: Tikslus antgalis DOXY Bullet Idealiai tinka tiksliajai stimuliacijai. Slyskite per klitorį, naudodami skirtingą spaudimą ir greitį, kad patirtumėte intensyvų malonumą.
    • Išorinės erogeninės zonos: Moterys turi daug kitų erogeninių zonų, ne tik klitorį. Naudokite DOXY Bullet Šlaunų vidinę pusę, spenelius ar pilvą.
    • Tease & atsisakymas: naudokite skirtingus intensyvumo lygius, kad priartėtumėte prie kulminacijos, tada sulėtinkite ir pakartokite procesą, kad patirtumėte intensyvų orgazmą.

     

    Vyrai:

     

    • Frenulum stimuliavimas: Frenulum, esantis varpos apačioje, iškart po žandikauliu, yra labai jautrus. Jei DOXY Bullet Čia naudojamas vibratorius, galima patirti stiprų orgazmą.
    • Tarpvietės stimuliavimas: sritis tarp sėklidžių ir išangės, vadinamoji tarpvietė, daugeliui vyrų yra dar viena karšta vieta. Švelni vibracija šioje srityje gali padidinti susijaudinimą.
    • Išangės stimuliavimas: Išangėje gausu nervinių galūnėlių, todėl ji labai imli stimuliacijai. Su DOXY Bullet Vibratoriumi galite švelniai stimuliuoti išangę ir taip padidinti malonumą.
    • Sėklidžių stimuliavimas: Švelni sėklidžių vibracija gali būti unikali ir maloni patirtis. Nustatymai DOXY Bullet Vibratorių galima reguliuoti pagal patogumą ir intensyvumą.
    • Žandikaulio stimuliavimas: varpos žandikaulis yra dar viena labai jautri sritis. Naudojant DOXY Bullet Vibratorių šioje srityje, ypač aplink varpos galvutę, gali sukelti intensyvius orgazmus.
    • Kitos erogeninės zonos: Kaip ir moterys, vyrai taip pat gali naudoti DOXY Bullet Vibratorių speneliams, vidinei šlaunų pusei ar kitoms erogeninėms zonoms stimuliuoti.

     

    Poroms:

     

    • Pasidalykite malonumu: Leiskite DOXY Bullet Vibratoriumi per vienas kito kūną preliudijos metu. Atraskite vienas kito jautriausias vietas ir pakaitomis reguliuokite vibracijos intensyvumą.
    • Daugiau džiaugsmo su oraliniu: kol vienas partneris stimuliuoja oraliniu būdu, kitas gali sustiprinti vibratoriaus teikiamą patirtį DOXY Bullet Patirtį naudojant vibratorių skirtingoms erogeninėms zonoms.
    • Daugiau malonumo sekso metu: sekso metu vibratorių galima naudoti DOXY Bullet Sekso metu vibratorių galima naudoti išorinėms erogeninėms zonoms stimuliuoti ir taip intymiai akimirkai suteikti papildomą malonumo sluoksnį.
    • Tease & Denial: naudokite DOXY Bullet Vibratorių, kad stimuliuotumėte kitą asmenį, padidintumėte laukimą ir sustiprintumėte orgazmą.

     

    Kompaktiškas dydis, galinga vibracija ir elegantiškas vibratoriaus dizainas DOXY Bullet Vibratorius tampa patraukliu palydovu kiekvienam, tiek vienam, tiek poroje. Pasinerkite į šių pojūčių pasaulį ir sužinokite, kas daro DOXY Bullet Vibratorius yra nepakeičiama jūsų sekso žaislų kolekcijos dalis.

     

    Itin jautrus, itin plonas ir itin diskretiškas: nuostabus vibratorius yra DOXY Bullet Vibratorius yra toks kompaktiškas ir diskretiškas, kaip tikėjotės, tačiau tobulo dydžio, kad sujaudintų jus nuo galvos iki kojų. Septyni labai malonūs vibracijos režimai stimuliuoja kiekvieną nervą ir paverčia vibratorių unikaliu sekso žaislu DOXY Bullet Vibratorius unikalus prabangios klasės sekso žaislas.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • DOXY Bullet Daugiau informacijos apie vibratorių
    • Išmatavimai: Ilgis 120 mm, galvutės skersmuo 25 mm.
    • Svoris: 85 g
    • Maitinimo šaltinis: USB laidas su magnetiniu kištuku įkrovimui
    • Kabelio ilgis: 30 cm
    • Spalva: sidabrinė
    • Naudojimas DOXY Bullet Naudokite vibratorių su mūsų vandens pagrindo lubrikantu "Aquameo", kad patirtumėte ypatingą malonumą, ir palaikykite nepriekaištingą jo švarą naudodami VERYCLEAN purškiklį, mūsų praktišką žaislų valiklį.
    • MEO yra registruotas MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    5 Star product

    All products from Doxy are real and does more than you add says it does both outside and in! Makes me feel like a man I need to be! Thanks MEO pleasure is your business

      Parašykite savo atsiliepimą

      DOXY Bullet Vibratorius - Sidabrinis - Prabangus vibratorius

      DOXY Bullet Vibratorius - Sidabrinis - Prabangus vibratorius

      Su DOXY Bullet Su vibratoriumi diskretiškos seksualinės stimuliacijos malonumas visada ranka pasiekiamas. Šis kompaktiškas prabangus vibratorius turi viską: jis skleidžia tokią pačią gilią ir stiprią vibraciją, prie kurios esate pripratę iš DOXY tačiau elegantiško, labai diskretiško dizaino.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      20 kitų tos pačios kategorijos prekių: