Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

DOXY Massager

Naujienlaiškis

DOXY Liejimas 3R Wand Massager - Įkraunamas - mėlynas

Svetainė DOXY "Cast 3R" yra naujausias ir puikiausias mūsų masažuoklis. Jis įkraunamas ir belaidis. Patirkite galią DOXY visiškai nauju ir nemokamu būdu. Dėl kompaktiško dizaino DOXY Cast 3 ir pagamintas iš tų pačių aukštos kokybės medžiagų, šis belaidis masažuoklis kviečia jus Wand Massager kviečia atrasti naują gundančio meno dimensiją DOXY atrasti.

Daugiau informacijos

3609/00

169,90 €


-10,00 €

159,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Svetainė DOXY "Cast 3R" yra naujausias ir nuostabiausias "Doxy" masažuoklis. Jis įkraunamas ir belaidis. Patirkite galią DOXY visiškai nauju ir nemokamu būdu. Dėl kompaktiško dizaino DOXY Cast 3 ir pagamintas iš tų pačių aukštos kokybės medžiagų, šis belaidis masažuoklis kviečia jus Wand Massager kviečia atrasti naują gundančio meno dimensiją DOXY atrasti.

     

    DOXY Sieninis masažuoklis "Cast 3R": išlaisvinkite jo galią!

     

    Svetainė DOXY Cast 3R Wand Massager galima visiškai įkrauti vos per keturias valandas naudojant pridedamą USB laidą. Kai užges raudona lemputė ant maitinimo mygtuko, galite naudoti DOXY Massager mėgautis valandą trunkančia visiška galia. Tačiau būkite atsargūs, jūsų naujasis DOXY Malonumų nešėjas yra absoliutus orgazmo garantas, tačiau jis nėra atsparus vandeniui.

     

    DOXY The Cast 3R Wand Massager: tegul prasideda žaidimai!

     

    Naudodami lengvai naudojamus valdymo mygtukus ant DOXY galite tolygiai reguliuoti "Cast 3R" greitį nuo 3000 iki 9000. Arba paspauskite ir palaikykite maitinimo mygtuką tris sekundes, kad įjungtumėte didėjančią pulsaciją ir patirtumėte tikrai nepaprastą pojūtį. Mūsų klientai šį nustatymą vadina orgazmo režimu, kuris sukelia stipriausius orgazmus.

     

    DOXY Masažuoklis su lazdele "Cast 3R Wand Massager": lengvas ir paruoštas naudoti net keliaujant!

     

    DOXY "Cast 3R" masažuoklis Wand Massager yra jūsų mobilusis sąjungininkas, kuris lydi jus visur, kur tik keliaujate. Suaktyvinkite praktišką kelioninį užraktą vienu metu keturias sekundes spausdami maitinimo ir minuso mygtukus. Kai būsite pasiruošę mėgautis DOXY išpakuoti, pakartokite procesą ir stebėkite, kaip jis pradeda veikti.

     

    Pajuskite skirtumą ir patirtį su DOXY The Cast 3R Wand Massager absoliučią laisvę!

     

    Serija DOXY 3 turi nuimamą galvutę, kuri atveria daugybę alternatyvių priedų galimybių. Naudodami šiuos specialiai sukurtus priedus, kuriuos galima tvirtai prisukti ir kurie tvirtai laikosi vietoje, galite suteikti DOXY Cast 3R Wand Massager įgauti naują, jaudinantį matmenį.

     

    DOXY Sienų masažuoklis "Cast 3R": universalumo įsikūnijimas!

     

    Svetainė DOXY "Cast 3R Wand Massager yra ne tik dar vienas masažuoklis, bet ir vartai į malonumų pasaulį, kuris tik ir laukia, kol bus atrastas. Nesvarbu, ar vyras, ar moteris, vienas ar su partneriu leisis į intymią pažintinę kelionę DOXY siūlo daugybę gundančių galimybių.

     

    Moterims:

     

    • Solo: intensyvios vibracijos DOXY puikiai tinka išorinei stimuliacijai. Daugelis moterų mano, kad DOXY The Cast 3R Wand Massager ypač veiksminga klitorio stimuliacija, kuri gali sukelti kvapą gniaužiančius orgazmus. Plati galvutė aprėpia didelį plotą ir suteikia gilų, ilgalaikį pojūtį, išeinantį už odos paviršiaus ribų.
    • Kūno masažas DOXY Cast 3R Wand Massager taip pat puikiai tinka kūno masažui. Jį galima naudoti raumenų įtampai mažinti, ypač kaklo, nugaros ir pečių srityje.

     

    Vyrams:

     

    • Vyrai gali naudoti DOXY Cast 3R Wand Massager stimuliuoti sėklides, išangę arba tarpvietę - jautrią sritį tarp kapšelio ir išangės. Masažuoklį vedant palei varpos kotą, sukuriamas unikalus pojūtis, kuris gali greitai sukelti stiprų ir daugkartinį orgazmą.
    • Kūno masažas: kaip ir moterys, vyrai taip pat gali naudoti DOXY masažuokite visą kūną ir pamirškite kasdienį stresą.

     

    Poroms:

     

    • Bendras malonumas: Poros gali naudoti DOXY "The Cast 3R Wand Massager į savo preliudiją pakaitomis masažuodami vienas kitą ir tyrinėdami įvairias erogenines zonas. Įspūdinga galia ir platus vibracijų diapazonas gali įžiebti ekstazišką aistros ugnį miegamajame.
    • Daugiau malonumo sekso metu: kai naudojate DOXY The Cast 3R Wand Massager lytinio akto metu, potyriai taps dar intensyvesni. Pvz DOXY klitorio stimuliacijai įsiskverbimo metu, gali padidinti malonumą abiem partneriams.

     

    DOXY Cast 3 Wand Massager gerokai pranoksta įprastus vibratorius ir masažuoklius ir siūlo kvapą gniaužiančius pojūčius kiekvienam. Dėl unikalios konstrukcijos kiekvienas naudojimas yra neprilygstamas, jaudinantis ir jaudinantis. Atraskite galią DOXY ir leiskitės į neprilygstamų malonumų ekspediciją.

     

    Atraskite pasaulį DOXY Priedų:

    Doxy

    Per DOXY The Cast 3 Wand Massager jau yra lobių skrynia, pilna malonių potyrių, ekspedicija į seksualinės ekstazės sferas dar toli gražu nesibaigė. Norėdami praplėsti ir paįvairinti savo juslinius atradimus, pristato DOXY pristato daugybę specialių priedų, skirtų vyrams ir moterims. Nuo G taško stimuliatoriaus iki prostatos masažuoklio - šie priedai yra pritaikyti konkrečioms erogeninėms zonoms ir keičia DOXY The Cast 3 Wand Massager paverčia daugiafunkciniu sekso žaisliuku, kuris yra aukščiausios klasės. Kiekvienas priedas yra unikalus, todėl kaskart sukuria naujus ir jaudinančius pojūčius. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad šie priedai yra priedai, kurie neįeina į komplektą DOXY Cast 3 Wand Massager į komplektą įeina. Juos reikia įsigyti atskirai, kad mūsų naudotojai galėtų rinktis pagal savo pageidavimus ir norus. Investuodami į šiuos papildomus priedus, jūs ne tik įsigyjate priedą, bet ir atveriate galimybių pasaulį, kuris užtikrins, kad jūsų "Doxy" patirtis būtų visada nauja ir teikianti pasitenkinimą. Pasinerkite dar giliau į malonumų sritį su išskirtiniu priedų pasirinkimu iš DOXY.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • DOXY The Cast 3 Wand Massager
    • Išmatavimai: Kūno ilgis 28 cm, galvutės skersmuo 4,5 cm, apimtis 12 cm.
    • Svoris: 354 g
    • Maitinimo šaltinis: USB įkroviklis maitinamas žemos įtampos nuolatine srove.
    • Naudokite DOXY The Cast 3 Wand Massager kartu su mūsų vandens pagrindo lubrikantu "Aquameo", kad patirti ypač malonių pojūčių, ir palaikykite švarą naudodami VERYCLEAN purškiklį. Patirkite didžiausią malonumą su didžiausiu paprastumu.
    • Neapsiribokite malonumu ir mėgaukitės juo! Pasinerkite į visatą, kurioje aukščiausia kokybė dera su nežabotu seksualiniu malonumu. Rinkitės tik tai, kas geriausia, nes nusipelnėte tik geriausio. DOXY & MEO - tobulas kokybės ir jausmingumo derinys!
    • DOXY ir MEO - tai du garsiausi vardai seksualinės gerovės srityje. Abu jie susikūrė išskirtinę vietą savo kolekcijose, kuriose daugiausia dėmesio skiriama išskirtinei kokybei, aukščiausios klasės efektyvumui ir malonumui. Kiekvienas prekės ženklas turi savų stipriųjų pusių: DOXY mEO garsėja galingais masažuokliais, kurie suteikia neprilygstamą pojūtį, o MEO stebina plačiu gaminių asortimentu, kuris atitinka įvairius skonius ir pageidavimus. Abiem prekių ženklams bendra tai, kad jų gaminiams naudojamos aukštos kokybės medžiagos, užtikrinančios neprilygstamą jų klientų ilgaamžiškumą ir saugumą.
    • MEO yra registruotas MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Non-Plus-Ultra

    Die englische Antwort auf die Hitachi Magic Wand. Viel ausprobiert, viel gekauft, aber der Doxy von MEO ist das absolute Non-Plus-Ultra. Kein Gerät, das ich je getestet habe, erzeugt so heftige Vibrationen und das schon auf niedrigster Stufe. Es ist möglich, eine Frau innerhalb einer Minute zum Orgasmus zu bringen. Bei etwas längerer Anwendung schwankt die Wirkung zwischen geiler Lust und geilem Schmerz, was durchaus reizvoll sein kann. Bisher hat es noch keine Frau länger als 10 Minuten am Stück ausgehalten ;-) ... Der Doxy hat den Charme eines Elektrogerätes aus den 90ern, ist schwer, aus Metall und braucht eine Steckdose. Zum Glück ist das Kabel lang genug. Was Sexspielzeug betrifft: die beste Investition, die ich je getätigt habe, und eine uneingeschränkte Empfehlung.

      Parašykite savo atsiliepimą

      DOXY Liejimas 3R Wand Massager - Įkraunamas - mėlynas

      DOXY Liejimas 3R Wand Massager - Įkraunamas - mėlynas

      Svetainė DOXY "Cast 3R" yra naujausias ir puikiausias mūsų masažuoklis. Jis įkraunamas ir belaidis. Patirkite galią DOXY visiškai nauju ir nemokamu būdu. Dėl kompaktiško dizaino DOXY Cast 3 ir pagamintas iš tų pačių aukštos kokybės medžiagų, šis belaidis masažuoklis kviečia jus Wand Massager kviečia atrasti naują gundančio meno dimensiją DOXY atrasti.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      20 kitų tos pačios kategorijos prekių: