Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dvigubi dildo

Naujienlaiškis

Anal Tsunami - Dvigubas vibratorius su sukamuoju varikliu

Naujas Pasiūlymas
  • Anal Tsunami - Dvigubas vibratorius su sukamuoju varikliu

Svetainė Anal Tsunami tai naujoviškas sekso žaisliukas - dvigubas vibratorius su galingu sukamuoju varikliu, kuris suteikia visiškai naują analinės/vaginalinės stimuliacijos dimensiją. Leiskite Anal Tsunami į seksualinę kelionę, kokios dar niekada nepatyrėte! The Anal Tsunami įkraunamas, valdomas nuotoliniu būdu, lankstus ir kupinas dar niekada nematytų funkcijų.

Daugiau informacijos

3629/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

Daugiau informacijos

Svetainė Anal Tsunami tai naujoviškas sekso žaisliukas - dvigubas vibratorius su galingu sukamuoju varikliu, kuris suteikia visiškai naują analinės/vaginalinės stimuliacijos dimensiją. Leiskite Anal Tsunami į seksualinę kelionę, kokios dar niekada nepatyrėte! The Anal Tsunami įkraunamas, valdomas nuotoliniu būdu, lankstus ir kupinas dar nematytų funkcijų.

Idealiai tinka poroms, mėgstančioms eksperimentuoti:

Šis sekso žaisliukas ypač tinka naudoti kartu su partneriu. Dėl dvigubų galų jis atveria daugybę galimybių poroms eksperimentuoti kartu. Analinis-analinis, vaginalinis-vaginalinis ar vaginalinis-analinis - dvigubą vibratorių galima naudoti įvairiomis kombinacijomis, kad vienu metu būtų patenkinti abu partneriai. Dėl tokio lankstumo tai idealus sekso žaislas poroms, norinčioms praplėsti savo seksualinę patirtį kartu ir ištirti naujus malonumo lygius. Galimybė patirti ypatingą galią Anal Tsunami galimybė vienu metu patirti ekstremalią Anal Tsunami galią gali gerokai padidinti intymumą ir bendrą malonumą partnerystėje bei pasiūlyti visiškai naują erotinių potyrių spektrą.

- tai grynosios aukštosios technologijos!

Anal Tsunami yra sekso žaisliukų technologijų viršūnėje ir siūlo galingą sukimosi, svyravimo ir vibracijos funkcijų derinį. Ypatinga šio sekso žaisliuko ypatybė - galingas sukamasis variklis, kuris juda ne tik pirmyn ir atgal, bet ir sukamaisiais judesiais. Tai užtikrina visapusišką ir intensyvią stimuliaciją, kuri pasiekia visas jūsų vidines vietas, kurių įprastas vibratorius niekada nepasieks. Geriausia pažiūrėti mūsų vaizdo įrašą ir įsitikinti patiems!

Skirtingų lygių sukimosi ir osciliacijos arba vibracijos Anal Tsunami nukelia jus į naujas pasitenkinimo aukštumas. Unikalūs galai Anal Tsunami yra suformuoti taip, kad stimuliuotų prostatą vyrams arba G tašką moterims, o tai gali sukelti ekstremalius orgazmus.

Nuotolinio valdymo pultelis Anal Tsunami suteikia daugybę jaudinančių privalumų, dėl kurių patyrimas tampa dar labiau jaudinantis ir patogus:

  • Valdymas vienu mygtuko paspaudimu: nuotolinio valdymo pultelis leidžia tiksliai valdyti stimuliaciją ir jos intensyvumą. Galite perjungti skirtingus režimus ir greičius neliesdami paties sekso žaisliuko.
  • Puikiai tinka poroms: naudodamas nuotolinio valdymo pultelį partneris gali perimti kontrolę ir pamaloninti jus iki soties. Tai gali suintensyvinti preliudiją ir erotinę patirtį bei suteikti jaudinančių netikėtumo akimirkų.
  • Patogumas: nuotolinio valdymo pultelis ypač praktiškas tose pozose, kuriose sekso žaisliuką sunku pasiekti. Tai leidžia jums visiškai susikoncentruoti į savo malonumą, nesirūpinant vibratoriaus nustatymais.


Pagamintas iš aukštos kokybės silikono be ftalatų Anal Tsunami draugiškas kūnui ir turi šilkinį glotnų paviršių, kad būtų patogu jį įkišti į analinę angą ar makštį. Kad nepažeistumėte aukštos kokybės medžiagos, iš Anal Tsunami reikėtų naudoti tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip "Aquameo" arba Alphamale Aqua.

Šis sekso žaisliukas taip pat yra atsparus vandeniui pagal IPX5 standartą, o tai reiškia, kad jis gali atlaikyti nedidelį vandens slėgį ir skysčius. Anal Tsunami taip pat įkraunamas per USB jungtį, todėl nereikia jokių baterijų.

Bendras ilgis - apie 30 cm, iš kurių maždaug po 13 cm galima įkišti į kiekvieną pusę, o didžiausias skersmuo - apie 40 mm Anal Tsunami suteikia intensyvią ir absoliučiai malonią patirtį, kuri džiugins ir pradedančiuosius, ir patyrusius naudotojus.

Analinio cunamio valymas:

Analinio cunamio valymas yra paprastas ir nesudėtingas Anal Tsunami yra paprastas ir nesudėtingas. Kadangi jis pagamintas iš aukštos kokybės silikono ir ABS plastiko, jį galima valyti švelniu muilu ir šiltu vandeniu arba mūsų VERYCLEAN purškikliu.

Daugiau informacijos:

  • Prostatos ir G taško stimuliacija intensyvesniems orgazmams.
  • Unikalus žiedinis judesys stipresnei ir visapusiškesnei stimuliacijai.
  • Matmenys: bendras ilgis 30,4 cm, įterpiamas ilgis 12,6 cm x 2, skersmuo (įterpiamas) 4 cm, apimtis 12 cm.
  • Medžiaga: aukščiausios kokybės silikonas (be ftalatų, šilko švelnumo, kūnui nekenksminga medžiaga), ABS
  • Atsparus purslams IPX5
  • Įkraunamas per pridedamą USB laidą
  • Įkrovimo trukmė 150 min
  • Veikimo laikas 30 min
  • Naudoti tik su vandens pagrindo lubrikantais, tokiais kaip "Aquameo" arba Alphamale Aqua.

Tai taip pat gali jus sudominti:

KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

Klientų komentarų dar nėra

Parašykite savo atsiliepimą

Anal Tsunami - Dvigubas vibratorius su sukamuoju varikliu

Anal Tsunami - Dvigubas vibratorius su sukamuoju varikliu

Svetainė Anal Tsunami tai naujoviškas sekso žaisliukas - dvigubas vibratorius su galingu sukamuoju varikliu, kuris suteikia visiškai naują analinės/vaginalinės stimuliacijos dimensiją. Leiskite Anal Tsunami į seksualinę kelionę, kokios dar niekada nepatyrėte! The Anal Tsunami įkraunamas, valdomas nuotoliniu būdu, lankstus ir kupinas dar niekada nematytų funkcijų.

Parašykite savo atsiliepimą

Kiti klientai taip pat pirko:

19 kitų tos pačios kategorijos prekių: