Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

Rude-Boy Xtreme Prostatos vibratorius iš Rocks-Off

Su unikaliu prostatos vibratoriumi Rude-Boy Xtreme iš Rocks-Off patirsite intensyvius prostatos orgazmus ir atrasite visiškai naują malonumo dimensiją! Šis prabangus sekso žaisliukas dviem galingais varikliais nustato naujus intensyvios prostatos stimuliacijos standartus.

Daugiau informacijos

3367/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Su unikaliu prostatos vibratoriumi Rude-Boy Xtreme iš Rocks-Off patirsite intensyvius prostatos orgazmus ir atrasite visiškai naują malonumo dimensiją! Šis prabangus sekso žaisliukas su dviem galingais varikliais nustato naujus intensyviausios prostatos stimuliacijos standartus.

     

    Atraskite prostatos stimuliavimo džiaugsmą ir patirkite ilgesnius ir intensyvesnius orgazmus nei bet kada anksčiau. Dėl minkštų, švelniai stimuliuojančių antgalių Rude-Boy Xtreme vienu metu stimuliuoja prostatą ir tarpvietę. Pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono ir itin lankstus, jis puikiai prisitaiko prie vyro anatomijos, užtikrindamas maksimalų komfortą prostatos stimuliavimo metu.

     

    Patirkite visiškai naują seksualinį malonumą - prostatos orgazmą!

     

    Prostatos orgazmas yra daug intensyvesnis ir gilesnis nei įprastas orgazmas, jis suteikia neįtikėtinai daugybę pojūčių, kurie užtvindys jūsų pojūčius ir sukels aukščiausią euforijos ir ekstazės būseną. Prostata, dažnai vadinama "vyriškuoju G tašku", yra paslėptas lobis, laukiantis, kol jį atrasite. Ši maža liauka yra paslėpta, bet kupina galios, ji yra pulsuojančių malonumo bangų, sklindančių per visą kūną, šaltinis. Tai orgazmas, kuris ne tik sustiprina seksualinę patirtį, bet ir skatina lytinę sveikatą. Tad kam laukti? Užkariaukite naujas malonumo aukštumas su protu nesuvokiamu prostatos orgazmu. Metas iš tikrųjų pažinti savo kūną ir atrasti visiškai naują seksualinio pasitenkinimo skyrių. Nes seksas - tai ne tik kulminacijos pasiekimas, bet ir mėgavimasis kelione iki jos....

     

    Rude-Boy Xtreme prostatos vibratorius iš "Rocks-Off":

     

    Šis Rude-Boy Xtreme vibratorius turi du galingus nepriklausomus variklius, patogų dydį ir specialiai kūnui pritaikytą veleną, kad būtų galima patirti visame pasaulyje žinomą prostatos orgazmą. Rude-Boy Xtreme prostatos vibratorius iš Rocks-Off puikiai tinka solo seansams, bet taip pat gali būti puikiai įtrauktas į mylėjimąsi su partneriu. Pridėtu nuotolinio valdymo pulteliu lengvai perjungsite 10 vibracijos nustatymų. Dar labiau jaudina, kai atsisakote kontrolės ir leidžiate partneriui nuspręsti, kada ir kur mėgausitės intensyviu prostatos masažu. Dėl kompaktiško dizaino Rude-Boy Xtreme galima visiškai nepastebimai dėvėti net po drabužiais kasdieniniame gyvenime.

     

    Prostatos vibratorius Rude-Boy Xtreme yra atsparus vandeniui, jį galima greitai ir lengvai įkrauti pridėtu USB laidu. Nesvarbu, ar duše, ar vonioje, šis prabangus prostatos stimuliatorius intensyviai ir individualiai stimuliuos jus, kur tik panorėsite. Dėl vandeniui atsparios konstrukcijos jį taip pat lengva valyti ir pailgėja jo tarnavimo laikas.

     

    Ko dar turėtumėte nepamiršti:

     

    Po naudojimo tiesiog nuvalykite Rude-Boy Xtreme drungnu vandeniu su antibakteriniu muilu arba mūsų VERYCLEAN purškiamuoju purškikliu ir nusausinkite nepūkuota šluoste. Naudokite tik vandens pagrindo lubrikantus, pavyzdžiui, "Aquameo". MEO "Aquameo" garsėja ilgai išliekančiomis slydimo savybėmis ir odai nekenksminga formule. Jis yra bespalvis, bekvapis, be nereikalingų priedų, todėl idealiai tinka jautrią odą turintiems žmonėms. Be to, jis lengvai nuplaunamas vandeniu, todėl po naudojimo jį lengva nuvalyti.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Rude-Boy Xtreme Prostatos vibratorius iš Rocks-Off
    • Matmenys: Dydis: apie 13 cm, skersmuo 3 cm.
    • Medžiaga: ABS, silikonas
    • Tinkami lubrikantai: vandens pagrindo
    • Stimuliuojama: prostata, tarpvietė
    • Vibracijos intensyvumas: kintama vibracija
    • Valdymas: belaidis nuotolinio valdymo pultas
    • Vibracija: reguliuojama vibracija / keli greičiai
    • Vibracijos lygių skaičius: 10
    • Veikimo trukmė: 60 min
    • Maitinimo šaltinis: Įkrovimo laidas (USB)
    • Garsumas: labai tylus
    • Įkrovimo trukmė: 120 min

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Great

    Great It was more vibrating than I imagined for the price. And, dripping wet when I didn't expect it. Keep a towel handy.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Perfect

    Does exactly what it is supposed to do. Couldn't be happier

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Offenbarung

    Der Prostatavibrator von MEO war für mich eine Offenbarung. Nachdem ich mit ihm - ganz langsam - meinen inneren Schließmuskel überwunden hatte, gab es kein Halten mehr. Hat man sich erst einmal an das Ding gewöhnt, wird man regelrecht süchtig danach. Er füllt einen total aus und gibt einem das perfekte Gefühl der totalen, unwiderruflichen, vollständigen Stimulation! Aber meine jetzige Freundin findet es etwas unheimlich. Im Moment benutze ich ihn "nur" zur Selbstbefriedigung. Mit früheren Partnerinnen und Partnern habe ich ihn auch in Rollenspiele miteinbezogen...

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Der Hammer!

    5 Sterne voll und ganz verdient. Die Vibration ist super leise und MEGA stark. Der niedrige Geräuschpegel stört überhaupt nicht.
    Die Bewegung des Teils ist super und erfüllt alle Erwartungen und Versprechungen.
    Leicht zu reinigen, schnell zu laden, hält lange!
    Pure Begeisterung.
    Für mich das beste Gerät auf dem Markt!
    Und das für den Preis. Unglaublich!
    Schnelle Lieferung, diskrete Verpackung.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Rude-Boy Xtreme Prostatos vibratorius iš Rocks-Off

    Rude-Boy Xtreme Prostatos vibratorius iš Rocks-Off

    Su unikaliu prostatos vibratoriumi Rude-Boy Xtreme iš Rocks-Off patirsite intensyvius prostatos orgazmus ir atrasite visiškai naują malonumo dimensiją! Šis prabangus sekso žaisliukas dviem galingais varikliais nustato naujus intensyvios prostatos stimuliacijos standartus.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: