Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos žiedai

Naujienlaiškis

Sport Fucker Tailslide 2.0 - su "push-up" efektu

Ar norite, kad jūsų seksualinė galia ir aistra sekso metu pakiltų iki kvapą gniaužiančio lygio? Sport Fucker Tailslide 2.0 nukels jus į erotinį pasaulį, kuris žada nepakartojamą stimuliaciją. Šis visą parą veikiantis penio žiedas yra ištikimas jūsų palydovas, kuris dieną ir naktį lepins jus intensyviausiais pojūčiais.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar norite, kad jūsų seksualinė galia ir aistra sekso metu taptų svaiginanti? Sport Fucker Tailslide 2.0 nukels jus į erotinį pasaulį, kuris žada nepakartojamą stimuliaciją. Šis visą parą veikiantis penio žiedas yra ištikimas jūsų palydovas, kuris dieną ir naktį lepins jus intensyviausiais pojūčiais. O geriausia, kas jame yra? Jis suteikia absoliučiai įspūdingą push-up efektą, dėl kurio jūsų penis ir sėklidės atsiduria geismo centre ir priverčia jus spindėti pasitikėjimu savimi.

     

    Sport Fucker Tailslide 2.0 yra patobulinta jau sėkmingo Sport Fucker Tailslide 1.0 iš Sport Fucker. Šiame patobulinime pridėtas ilgesnis ball stretcher, kad būtų patirta dar daugiau malonumo. Pagamintas iš gryno Liquid Silicone, šis aukštos kokybės sekso žaisliukas vyrams maloniai aksominis ir minkštas. Sport Fucker Tailslide 2.0 yra elastingas, tačiau tvirtas ir patvarus, labai patogus dėvėti ir garantuotai niekada nespaudžia odos.

     

    Dėl itin minkštos ir lanksčios tekstūros Sport Fucker Tailslide 2.0 užtikrina tinkamą sukibimą, kai tai svarbu. Šis seksualus aksesuaras išlaikys jūsų penį kietą, kol ruošitės kitam nuotykiui. Integruota varpos pakėlimo funkcija palaiko išsipūtusią varpą ir apsaugo nuo patinimo, o tvirtas suėmimas aplink varpos pagrindą sustiprina pojūčius. Tuo pat metu ball stretcher ištempia kapšelį ir taip papildomai stimuliuoja.

     

    Minkštas, Liquid Silicone Sport Fucker Tailslide 2.0 yra nuostabiai tamprus ir patogus dėvėti. Galite būti tikri, kad šis unikalus penio žiedas neslysta ir nespaudžia jautrios odos. Atėjo laikas skirti savo peniui dėmesio, kurio jis nusipelno.

     

    Sport Fucker Tailslide 2.0 yra trijų įdomių spalvų - juodos, raudonos ir mėlynos. Patirkite galingą stimuliacijos ir paramos derinį ir leiskite šiam nepaprastam varpos žiedui perkelti jus į naujas malonumo dimensijas. Pasiruoškite nežabotai aistrai ir nepakartojamai seksualinei patirčiai su Sport Fucker Tailslide 2.0.

     

    Kas yra skystasis silikonas?

     

    Liquid Silicone yra tikras vidinis patarimas tarp sekso žaislams skirtų medžiagų. Jis visiškai nekenksmingas odai, todėl jį saugu ir malonu naudoti - be jokių kompromisų. Be to, jis neįtikėtinai tvirtas, todėl gali atlaikyti pačius beprotiškiausius nuotykius ir vis dar išlikti geriausios formos. O lankstumas? Neprilygstamas! Liquid Silicone prisitaiko prie visų įmanomų formų ir vis tiek užtikrina reikiamą tvirtumą. O geriausia, kad jis jaučiasi nuostabiai natūraliai. Trumpai tariant: Liquid Silicone yra universali sekso žaislams skirta medžiaga, kuri nepalieka nieko, ko norėtųsi, kalbant apie saugumą ir malonumą!

     

    Sekso žaislų iš skysto silikono valymas ir priežiūra?

     

    Sekso žaisliuką reikia kruopščiai išvalyti po kiekvieno naudojimo. Tiesiog nuplaukite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu. Nesijaudinkite, medžiaga yra atspari vandeniui ir ją galima lengvai nuplauti. Jei norite, galite netgi naudoti specialų sekso žaisliukų valiklį, pavyzdžiui, mūsų purškiklį VERYCLEAN. Po valymo turėtumėte leisti sekso žaisliukui visiškai išdžiūti. Geriausia leisti jam išdžiūti ore, o ne tiesiogiai saulėje ar ant šildytuvo. Kai jis visiškai išdžius, laikykite jį švarioje ir sausoje vietoje, atskirai nuo kitų sekso žaislų. Geriausia jį įdėti į specialų sekso žaislų laikymo maišelį, kad būtų apsaugotas nuo dulkių ir purvo. Ir dar vienas patarimas: visada naudokite tinkamą lubrikantą. Silikono pagrindo sekso žaisliukas puikiai tinka su vandens pagrindo lubrikantais, pavyzdžiui, "Aquameo". Tačiau turėtumėte vengti silikono pagrindo lubrikantų, nes jie gali pažeisti medžiagą. Jei laikysitės šių paprastų priežiūros patarimų, sekso žaisliuku džiaugsitės ilgai!

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Sport Fucker Tailslide 2.0
    • Varpos žiedo ir ball stretcher
    • Su push-up efektu.
    • Patobulinta "Tailslide 1.0" versija
    • Ilgesnis ball stretcher dar didesnei stimuliacijai.
    • Pagamintas iš minkšto, matinio Liquid Silicone.
    • Bendrieji matmenys (neištemptas): maždaug 10,2 x 8,5 x 4,5 cm
    • Penio anga: vidinis skersmuo apie 2,5 cm
    • Sėklidėms skirta anga: Vidinis skersmuo apie 3,2 cm Vidinė varpos anga
    • Nespaudžia odos.
    • Didžiausias dėvėjimo komfortas.
    • Medžiaga: silikonas.
    • Sport Fucker jAV ir MEO Vokietijoje yra žinomi prekių ženklai, kurie specializuojasi aukštos kokybės sekso žaislų ir BDSM gaminių gamyboje. Platus asortimentas siūlo naujoviškus ir seksualius gaminius visiems, kurie nori pakelti savo seksualinę patirtį į naują lygį. Sport Fucker ir MEO reiškia kokybę, funkcionalumą ir didžiausią malonumą. Produktai kruopščiai kuriami ir gaminami laikantis griežtų kokybės standartų, kad būtų užtikrinta saugi ir jaudinanti seksualinė patirtis. Sport Fucker Tailslide 2.0 taip pat yra įspūdingas aukščiausios kokybės ir unikalaus dizaino pavyzdys, už kurį Sport Fucker garsėja ir MEO.

    Atsisiųsti

    Varpos žiedai

    Kaip užsidėti varpos žiedą ir kaip pasirinkti tinkamą varpos žiedo dydį

    Atsisiųsti (1.21M)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr gut

    Das Produkt hier von MEO hat sehr gut geholfen und mein Mann hält auch viel länger durch. Das Material ist weich und seiner Meinung nach angenehm zu tragen, nicht zu eng und nicht zu locker. Ich habe das Gefühl, dass sein Penis auch härter geworden ist. Eine klare Empfehlung von uns

      Parašykite savo atsiliepimą

      Sport Fucker Tailslide 2.0 - su "push-up" efektu

      Sport Fucker Tailslide 2.0 - su "push-up" efektu

      Ar norite, kad jūsų seksualinė galia ir aistra sekso metu pakiltų iki kvapą gniaužiančio lygio? Sport Fucker Tailslide 2.0 nukels jus į erotinį pasaulį, kuris žada nepakartojamą stimuliaciją. Šis visą parą veikiantis penio žiedas yra ištikimas jūsų palydovas, kuris dieną ir naktį lepins jus intensyviausiais pojūčiais.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: