Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM paddle

Naujienlaiškis

BDSM paddle pagamintas iš medžio - bausmė

Ar esate pasirengę bausmei? Tada leiskite savo Top jus geidulingai bausti šiuo mediniu BDSM paddle ir sužinokite, kaip stipriai galite jį sujaudinti. Aistringi bausmių žaidimai su paddle yra ypatingas malonumas, kuris ne tik pakels nuotaiką spankingo gerbėjams.

Daugiau informacijos

2429/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ar esate pasirengę bausmei? Tada leiskite savo Top nubausti jus šiuo BDSM paddle pagamintu iš medžio ir sužinokite, kaip stipriai galite jį juo sujaudinti. Aistringi bausmių žaidimai su paddle yra ypatingas malonumas, kuris ne tik spankingo gerbėjams sukels tinkamą nuotaiką.

     

    Šis paddle užtikrina gerą spengimą ir garantuoja itin stiprius spengingo seansus. Dėl ergonomiškos formos rankenos mūsų paddle pliaukštelėjimo metu galima lengvai ir tiksliai valdyti.

     

    BDSM paddle pagamintas iš medžio masyvo ir žavi aukšta kokybe. Įdubos plaktuko paviršiuje sumažina oro pasipriešinimą plakimo metu ir užtikrina didelį plakimo intensyvumą.

     

    Kaip naudoti BDSM pliaukštelėjimą? paddle iš medžio?

    Naudokite BDSM pliaukštelėjimą iš medžio paddle medinį BDSM pliaukštelėjimo įrankį švelniai per partnerio odą, kad jis priprastų prie šio jausmo. Tada galite paskirstyti nuo lengvų iki stiprių smūgių su paddle ir lėtai didinti intensyvumą. Jūsų fantazijai pliaukštelėjant nėra ribų - tačiau dėl pagrindinių taisyklių, žinoma, reikėtų susitarti. Iš anksto galima nustatyti vadinamąjį "saugų žodį", kuris naudojamas pasiekus ribą. Tuomet aktyviai pliaukštelėjimą atliekantis asmuo turi nedelsdamas liautis. Tokios bausmės gali būti vykdomos namuose arba viešoje vietoje.

     

    Norite įsigyti BDSM paddle nusipirkti pigiai?

     

    Ši pliaukštelėjimo mentelė pagaminta iš labai geros kokybės medienos. Mediena kruopščiai apdirbta, nušlifuota, o kampai suapvalinti. Jei ieškote paprasto, bet labai funkcionalaus spankingo žaislo, kuris neturėtų daug kainuoti, šis medinis SM irklas yra kaip tik tinkamas pasirinkimas.

     

    Ar galiu derinti savo spankingą paddle derinti su kitais priedais?

     

    Taip, be jokių abejonių! Ypač jei savo naująjį medinį paddle su MEO ® odiniais surišimo diržais arba galbūt naudosite raištį akims užrišti, atsivers puikios galimybės. Arba odinę kaukę - tai suteikia erotinį suvokimo sustiprinimą ir padaro jaudinančią galios ir pasitikėjimo sąveiką dar įspūdingesnę.

     

    Kas daro BDSM paddle pagaminti iš medžio tokie ypatingi spankingui?

     

    paddle su išpjovomis pasiekiamas didesnis poveikio efektas nei paddle be išpjovų. Išpjovos sumažina oro pagalvę, kuri susidaro tarp BDSM paddle ir odos smūgio metu sumažėja, o smūgio intensyvumas padidėja. Visos mūsų plaktukų briaunos užapvalintos, todėl gerokai sumažėja susižalojimo rizika. Dėl ergonomiškos formos rankenos paddle labai patogi rankoje ir garantuoja saugų bei tikslų smūgiavimą. Irklo paviršius yra tiksliai nušlifuotas, todėl labai lygus.

     

    Svarbūs kriterijai perkant BDSM irklą erotiniam plakimui:

     

    A paddle yra itin populiarus BDSM scenos aksesuaras. Gali būti, kad jau esate susipažinę su jojimo žirgais ir SM plaktukais, tačiau BDSM irklas paddle gali suteikti ypač intensyvų malonų skausmą. Medžiaga iš tikrųjų yra lemiamas kriterijus, dėl kurio paddle žiaurios bausmės priemone dominavimo ir paklusnumo žaidime. Pradedantiesiems spankingo mėgėjams paddlekurios yra minkštai paminkštintos arba turi du skirtingus smūgiuojamuosius paviršius. Jais galite lėtai paruošti užpakaliuką būsimam malonumo skausmui. Tačiau jei lengvo malonumo skausmo nebeužtenka, BDSM paddle pagaminti iš odos yra tinkamas paddle jums. Toks paddle gali pasireikšti įvairaus laipsnio poveikiu. Kitas įtikinamas variantas yra paddle pagamintas iš gumos arba silikono. Jie dažnai visiškai neįvertinami, nes nors yra minkšti, lankstūs ir lygūs, sukelia įspūdingą smūgį į užpakaliuką - net ir labai nedidelėmis pastangomis. Tačiau jei norite intensyvaus malonumo skausmo, turėtumėte rinktis BDSM paddle pagamintus iš medžio. Medžiagos kietumas ir nepajudinamumas užtikrina ypatingą intensyvumą. MEO ® siūlo jums platų įvairių formų, dizaino ir medžiagų plaktukų pasirinkimą čia, didelėje SM internetinėje parduotuvėje, kad galėtumėte išsirinkti sau tinkamą paddle tinka jums.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • paddle / Tawse spankingui iš medžio masyvo
    • Angliškas žodis "spanking" reiškia pliaukštelėjimą per užpakalį. Spankingas dažnai teikia malonumą net ir tiems, kurie nėra BDSM gerbėjai. Be bausmės ritualo, taip pat jaučiamas ypatingas malonumo skausmas. BDSM mėgėjai taip pat mėgsta mūvėti mūsų odines pirštines.
    • Išmatavimai: Ilgis apie 41 cm, plotis apie 9 cm
    • MEO internetinė parduotuvė: spankingo mentelės, SM plaktukai, SM jojimo antkakliai ir kiti SM žaislai.
    • Kokybė: Su meile gaminami rankomis, kad būtų užtikrinti aukščiausi kokybės standartai.
    • Natūralus produktas: Mediena yra natūrali medžiaga, ypač tinkama gaminti paddle tinkama. Tai 100 % perdirbamas ir aplinkai nekenksmingas produktas.
    • Unikalumas: Mūsų paddle yra rankų darbo ir unikalūs.
    • Diskretiškumas: Jie siunčiami nepastebimoje kartoninėje dėžutėje, iš kurios nesimato turinio.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Hurts so good

    Love this item. Light enough that she can use it for extended sessions.

      Vertinimas 

      Permette davvero di sbizzarrirsi

      Lunghissimo e leggero, permette davvero di sbizzarrirsi

        Vertinimas 

        Natürlicher Lustschmerz garantiert!

        Mit diesem Paddel aus Eiche heize ich meiner Sklavin stilecht ein und bringe den süßen Hintern zum glühen. Das Paddel liegt mir perfekt in der Hand und erzeugt verführerische Klatschgeräusche auf nackter Haut. Das Highlight dieses puristischen Schlagwerkzeugs ist jedoch sein Material - Eiche mit einer Festigkeit die Stahl gleicht.

          Parašykite savo atsiliepimą

          BDSM paddle pagamintas iš medžio - bausmė

          BDSM paddle pagamintas iš medžio - bausmė

          Ar esate pasirengę bausmei? Tada leiskite savo Top jus geidulingai bausti šiuo mediniu BDSM paddle ir sužinokite, kaip stipriai galite jį sujaudinti. Aistringi bausmių žaidimai su paddle yra ypatingas malonumas, kuris ne tik pakels nuotaiką spankingo gerbėjams.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: