Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM paddle

Naujienlaiškis

Bad puppy ® Paw paddle BDSM

Ne tik draugams puppy Playbet ir šlepečių mėgėjams, mūsų Bad puppy ® Paw paddle iš odos yra puikus pasirinkimas. Gražus plaktukas iš mūsų BDSM parduotuvės.

Daugiau informacijos

2165/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Ne tik draugams puppy Playbet ir šlepečių mėgėjams, mūsų Bad puppy ® Paw paddle pagamintas iš odos. Gražus mūsų BDSM parduotuvės akcentas.

     

    Angliškas terminas paddle naudojamas ne tik to paties pavadinimo plaktukui apibūdinti, bet ir liūdnai pagarsėjusiai JAV mokyklose ir šeimose naudojamai bausmės priemonei spankingui.

     

    Su šiuo nešvankiu paddle galite iki galo išpildyti savo drąsiausias BDSM svajones. Nesvarbu, ar tai būtų vaidmenų žaidimai, ar puppy Playleiskite savo fantazijoms įsibėgėti ir nustebinkite savo paklusnų partnerį lengvais ar stipriais pliaukštelėjimais per užpakaliuką.

     

    Tai taip pat vizualiai paddle tikrai traukia akį. Pagamintas iš juodo medžio ir su krokodilo išvaizdos odos šlepečių paviršiumi. Šuniuko letenėlės išpjovą išklojome raudona oda, kad šuniukas atrodytų tobulai.

     

    puppy letena paddle yra idealus žaislas spardymui - naudokite jį, kad parodytumėte, kas čia šeimininkauja, ir nubaustumėte savo partnerį..

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Bad puppy Lūpa paddle
    • Iš odos ir medžio pagamintas pliaukštelėjimas
    • Medinė rankena ir smogiamasis paviršius pagaminti iš dvisluoksnės dvispalvės krokodilo odos
    • Su odiniu dirželiu ant riešo
    • Ilgis 33 cm Smogiamasis paviršius 21 cm Rankenos ilgis 12 cm, plotis 11,5 cm
    • Bad puppy ® yra registruotas MEO Germany prekės ženklas.
    • MEO yra jūsų BDSM specialistas, turintis didelį pasirinkimą jūsų fetišui. Mūsų BDSM parduotuvėje rasite daugybę SM žaislų, nesvarbu, ar tai būtų paddle ar šlepečių. Jūsų partneris nepaklusnus? Su paddle galite jį ar ją gerai paplekšnoti. Turime tinkamų plaktukų ir pradedantiesiems, ir patyrusiems pliaukštelėjimo mėgėjams. Ar vis dar esate, o gal dar nesate irklenčių gerbėjas? Tuomet mūsų bičių kolekcija gali būti kaip tik jums! Užsisakykite porą antrankių, kulkšnių antrankių ir akių kaukę. Neskubėkite apsižvalgyti ir raskite ieškomą SM žaisliuką ar surišimo priemonę..
    • Skaityti visą apžvalgą (spauskite čia)

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Size is perfect!

    Light weight Size is perfect! Light weight glides through the air which gives a solid impact

      Vertinimas 

      Schlagkräftig

      Das schlagkräftige Paddle ist eine reizvolle Ergänzung für Dein Petplay-Equipment und sorgt garantiert dafür, dass Dein Welpe den gewünschten Gehorsam lernt. Die Oberfläche des Paddles aus strapazierfähigem Leder ist geprägt und auf der Innenseite ist das Paddle mit einer leuchtend roten Hundepfote versehen. Dank dem breiten Griff mit Handschlaufe hast Du das Schlagwerkzeug immer gut unter Kontrolle. Diese Erziehungslektionen wird Dein devoter Partner ganz sicher so schnell nicht wieder vergessen.

        Vertinimas 

        Train your pup with hard discipline that leaves a lasting impres

        The bright red paw of this puppy paddle will leave a bright red mark on your pet's hindquarters! Made with quality leather in a rich alligator skin texture, this impact instrument is a luxurious addition to your arsenal. Take hold of the sturdy wooden hilt and give that bad dog a swat that brands them as your bitch. Teach them to obey every command of their owner so that maybe they'll get a treat.

        At the end of the handle, a leather loop allows you to secure it around your wrist during use or hang it up for storage afterwards.

          Vertinimas 

          Super Paddel für mein Puppy

          Sehr schön und gut verarbeitetes Paddel für einen optimalen Preis. Qualität und Größe sind wirklich ideal, das "haut hin". Auf jeden Fall zu empfehlen für jedwede Art von BDSM

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Bad puppy ® Paw paddle BDSM

          Bad puppy ® Paw paddle BDSM

          Ne tik draugams puppy Playbet ir šlepečių mėgėjams, mūsų Bad puppy ® Paw paddle iš odos yra puikus pasirinkimas. Gražus plaktukas iš mūsų BDSM parduotuvės.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: