Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM paddle

Naujienlaiškis

BDSM plakimas paddle pagamintas iš medžio - Dominavimas

Su šiuo BDSM paddle galite įgyvendinti savo drąsiausias spankingo mokyklos fantazijas. Žaiskite vaidmeninius žaidimus klasėje, biure ar kur tik norite... Leiskite savo vaizduotei veikti laisvai ir suviliokite partnerį erotiniu dominavimu.

Daugiau informacijos

2431/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Su šiuo BDSM paddle galite įgyvendinti savo drąsiausias spankingo mokyklos fantazijas . Žaiskite vaidmenimis klasėje, biure ar kur tik norite... Leiskite savo vaizduotei veikti laisvai ir suviliokite partnerį erotiniu dominavimu.

     

    BDSM spankingas paddle iš MEO ® pasižymi apvaliu smogiamuoju paviršiumi ir tikrai geru sukibimu. Dėl optimalaus BDSM paddle ilgio, Top yra arti kūno ir turi trumpą smūgio atstumą. BDSM paddle turi 5 skylutes, kurios sumažina oro pasipriešinimą ir padidina smūgio jėgą.

     

    Mūsų medinis BDSM paddle užtikrina gerą, kruopštų plakimą ir garantuoja itin stiprius pliaukštelėjimus. Dėl ergonomiškos formos rankenos mūsų paddle lengvai ir tiksliai naudojamas pliaukštelėjimo metu.

     

    BDSM paddle pagamintas iš medžio masyvo ir žavi aukšta kokybe. Įdubos plaktuko paviršiuje sumažina oro pasipriešinimą plakimo metu ir užtikrina didelį plakimo intensyvumą - tai svarbus kriterijus.

     

    Kaip naudoti BDSM šlepečių antgalį? paddle iš medžio?

    Pradėkite švelniai glostydami partnerio odą mediniu BDSM plakimo irklu paddle , kad jis priprastų prie pojūčio. Tada galitepaskirstyti nuo lengvų iki stiprių smūgių plaktuku paddle ir pamažu didinti intensyvumą. Jūsų fantazijai pliaukštelėjant nėra ribų - tačiau, žinoma, reikėtų susitarti dėl pagrindinių taisyklių. Vadinamasis "Safeword" galima apibrėžti iš anksto, kuris naudojamas, kai pasiekiama riba. Tuomet aktyviai pliaukštelėjimą atliekantis asmuo turi nedelsdamas sustoti. Tokias BDSM bausmes galima atlikti namuose arba viešoje vietoje.

     

    Norite įsigyti BDSM paddle už palankią kainą?

     

    Geriausia vieta - MEO! Ši pliaukštelėjimo mentelė pagaminta iš labai geros kokybės medienos. Mediena buvo kruopščiai apdirbta, nušlifuota, o kampai suapvalinti. Jei ieškote paprasto, bet labai funkcionalaus spankingo žaislo , kuris neturėtų daug kainuoti, šis medinis SM irklas yra tinkamas pasirinkimas.

     

    Ar galiu derinti savo paddle derinti su kitais vergovės reikmenimis?

     

    Taip, be jokių abejonių! Ypač jei derinsite savo naująjį medinį paddle su MEO ® odiniais surišimo diržais arba galbūt naudosite raištį akims, turėsite puikių galimybių. Arba odinę kaukę - tai suteikia erotinį suvokimo sustiprinimą ir padaro jaudinančią galios ir pasitikėjimo sąveiką dar įspūdingesnę.

     

    Dėl ko BDSM paddle iš medžio pagamintas spankingas toks ypatingas?

     

    BDSM paaiškinimas: paddle su išpjovomis pasiekiamas didesnis poveikio efektas nei paddle be išpjovų. Išpjovos sumažina oro pagalvėlę, kuri susidaro tarp BDSM paddle ir odos smūgio metu, ir padidina smūgio intensyvumą. Visi mūsų kaladėlių kraštai yra užapvalinti, o tai gerokai sumažina sužeidimo riziką. Dėl ergonomiškos formos rankenos paddle patogiai įsitaiso rankoje ir užtikrina saugų bei tikslų smūgį. Irklo paviršius yra tiksliai nušlifuotas, todėl labai lygus.

     

    Svarbūs kriterijai perkant BDSM irklentę:

     

    SM paddle yra itin populiarus BDSM scenos aksesuaras. Galbūt jau esate susipažinę su jojimo žirgais ir SM plaktukais, tačiau BDSM paddle gali suteikti ypač intensyvų malonumą ir skausmą . Medžiaga iš tikrųjų yra lemiamas kriterijus, dėl kurio paddle tampa griežtų bausmių įrankiu dominavimo ir paklusnumo žaidime. paddle , kurie yra minkštai paminkštinti arba turi du skirtingus smūgiuojamuosius paviršius, tinka pradedantiesiems spardytojams. Jais galite lėtai paruošti užpakaliuką būsimam malonumo skausmui. Tačiau jei lengvo malonumo skausmo nebeužtenka, jums tiks odinės BDSM paddle pliaukštelėjimo priemonės paddle . Toks paddle gali būti išreikštas įvairaus stiprumo poveikiu. Guminis arba silikoninispaddle taip pat labai įtikinamas. Jie dažnai visiškai neįvertinami, nes nors yra minkšti, lankstūs ir glotnūs, jie suteikia įspūdingą poveikį užpakaliukui - net ir nededant daug pastangų. Vis dėlto, jei norite intensyvaus malonumo skausmo pliaukštelint, turėtumėte rinktis BDSM paddle iš medžio. Medžiagos kietumas ir nepajudinamumas užtikrina ypatingą intensyvumą. MEO ® siūlo jums platų įvairių formų, dizaino ir medžiagų (odos, medžio, silikono, dirbtinės odos, plieno ir aliuminio ) plaktukų pasirinkimą čia, didelėje SM internetinėje parduotuvėje, kad galėtumėte įsigyti jums tinkamą paddle.

     

    Daugiau informacijos:

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

    la lunghezza permette di poterlo usare in qualunque occasione

      Vertinimas 

      Kann man kaufen

      Kann man kaufen wenn man auf SM steht. Geht auch gut zum "vorglühen". Verarbeitung, Preis Top

        Vertinimas 

        Owchies

        This thing stings, 10 min and my wife had me in tears!

          Vertinimas 

          Erlaubt sicheres und präzises Schlagen

          Das klasssische Spanking Paddle aus Holz eignet sich sowohl für fortgeschrittene Spanking-Freunde als auch für Anfänger. Alle Kanten sind gerundet, was die Verletzungsgefahr minimiert. Durch den ergonomisch geformten Griff liegt das Paddle sehr gut in der Hand und garantiert ein sicheres und präzises Schlagen. Das Paddle verfügt über Öffnungen und erzielt somit eine höhere Schlagwirkung als ein Paddle ohne Öffnungen.

            Parašykite savo atsiliepimą

            BDSM plakimas paddle pagamintas iš medžio - Dominavimas

            BDSM plakimas paddle pagamintas iš medžio - Dominavimas

            Su šiuo BDSM paddle galite įgyvendinti savo drąsiausias spankingo mokyklos fantazijas. Žaiskite vaidmeninius žaidimus klasėje, biure ar kur tik norite... Leiskite savo vaizduotei veikti laisvai ir suviliokite partnerį erotiniu dominavimu.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: