Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Burnos kandiklis

Naujienlaiškis

O žiedo kneblys

Tavo BDSM ir fantazijos apie kramtomąją burną yra ganėtinai stiprios? Raguotas! Mūsų taip pat, ir mes jums tai įrodysime su dvigubu " O" žiedo knebliu "Deep Throat". O žiedo kneblys išlaiko plačiai atvertą burną surišimo metu, puikiai priglunda, yra rakinamas ir gali būti nuimtas tik Top. Čia sužinokite, kaip naudoti "O" žiedo knechtą surišimui ir ką su juo galite patirti!

Daugiau informacijos

2499/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Tavo BDSM ir fantazijos apie kramtomąją burną yra ganėtinai stiprios? Raganotas / tobulas! Mūsų taip pat, ir mes jums tai įrodysime su dvigubu O formos žiedu "Deep Throat". O žiedo kneblys išlaiko plačiai atvertą burną surišimo metu, puikiai priglunda, yra rakinamas ir gali būti nuimtas tik Top. Kaip teisingai naudoti "O Ring Gag" surišimo metu ir ką su juo galima patirti, sužinosite čia!

     

    Kaip naudoti O žiedo knechtą?

     

    Užrakinamas O žiedo kneblys patikimai užtikrina, kad Bottom turi laikyti plačiai atvertą burną. Dėl dvigubų žiedų kneblio negalima pajudinti liežuviu. Užrakinamas dirželis ne tik užtikrina, kad O žiedo kneblys puikiai priglustų, bet ir tai, kad O žiedo kneblį galėtų nuimti tik Top! Kas bus iškišta pro O Ring Gag angą, priklauso tik nuo Top, nes Bottom tikrai negalės pareikšti jokių prieštaravimų. Ko daugiau galima tikėtis iš "O" žiedo kneblio per surišimo seansą?!

     

    Kuo skiriasi O žiedo kneblys nuo bet kokio kito kneblio?

     

    Pririšimo ir sadomazochizmo scenoje kneblys yra fetišo aksesuaras, kuris įkišamas partneriui į burną ir paprastai uždaromas dirželiu užpakalinėje galvos dalyje. Naudojant kandiklį paklusnusis partneris nebegali kalbėti arba prieštarauti dominuojančio surišimo partnerio bausmėms. O formos žiedo kneblys patikimai užtikrina, kad Bottom paklusniai tylės, nors visą laiką bus pasiekiamas oraliniu būdu. Dėl minkšto odinio dirželio O žiedo kneblys yra ypač patogus dėvėti ir neįsirėžia į burnos kampučius. Galvos dirželį sagtimi galima optimaliai pritaikyti prie galvos apimties ir net užfiksuoti. Puikus BDSM aksesuaras, kurį Top gali išradingai naudoti per surišimo seansą. Žinoma, dvigubą O formos kneblio žiedą galima naudoti ir kaip labai sandarų penio žiedą. Jūsų knebinėjimo vaizduotei ribų nėra. Šis O žiedo kneblys yra populiarus MEO BDSM internetinės parduotuvės akcentas.

     

    Ar galiu užsiimti oraliniu seksu su O žiedo kiautu?

    Galite! Atraskite gerai saugomą daugelio apatinių paslaptį, o kartu ir malonumą čiulpti šeimininko varpą iki "gilios gerklės" - net surišimo metu. Su EZ2SUCK deep throat Spray iš MEO® nuryjate jo penį giliau nei bet kada anksčiau, nes nuostabus purškalas slopina užkimimo refleksą.

     

    Kaip išvalyti O žiedo kloaką?

     

    Dvigubą žiedą galima nuimti nuo reguliuojamo dydžio odinio dirželio ir po oralinio sekso lengvai išvalyti mūsų purškikliu VERYCLEAN.

     

    Ar "O Ring Gag" yra kramtomasis burnos ąsotis pradedantiesiems?

     

    Savo bondage parduotuvėje turime daug BDSM kramtukų, tiek kramtukų pradedantiesiems, tiek kramtukų patyrusiems subnuoteriautojams. Mūsų internetiniame kataloge rasite kamuoliukų ir iš odos, silikono, gumos, latekso ir net iš plieno pagamintų kramtukų. Profesionalai taip pat ras galvos diržų su knechteliais arba pripučiamų knechtelų. Tačiau pripučiamas kneblys tinka tik patyrusiems naudotojams.

     

    Ar galiu derinti "O Ring" knechtą su kitomis surišimo priemonėmis?

    Taip, žinoma, "O Ring" knechtą galite naudoti kartu su kitomis surišimo priemonėmis, jei tik Top tai patinka. Dauguma mūsų klientų naudoja "O Ring Gag" su mūsų užrakinamais odiniais antrankiais ir kulkšnių antrankiais. O žiedo kneblys, panašus į nepermatomą kaukę, jūsų surišimo seansui suteikia naują dimensiją ir gali būti įdomus priedas.

    Kur galiu įsigyti "O Ring Gag"?

    Didelį kandiklių su kamuoliuku pasirinkimą rasite čia: www.meo.de. Galite tikėtis plataus burnos kneblių, surišimo priemonių ir kitų BDSM priedų asortimento. Jei vis dar nesate tikri dėl kandžio pirkimo, pirmiausia turėtumėte peržiūrėti mūsų knechtus pradedantiesiems. Patyrusiems BDSM profesionalams patiks mūsų kneblys su galvos diržu arba kneblys su spenelių spaustukais.

     

    Ar turiu iš anksto paklausti savo paklusnaus partnerio, ar galiu jam užčiaupti burną?

     

    Mes tikrai rekomenduojame tai padaryti. Kadangi O žiedo kneblys neleidžia jį nešiojančiam asmeniui ištarti jūsų iš anksto sutarto "saugaus žodžio" ir nutraukti surišimo seanso, pagrindas yra didelis pasitikėjimas ir abipusė pagarba. Iš principo visos surišimo praktikos turėtų būti atliekamos tik abipusiu sutarimu. Kad per bondage vaidmenų žaidimus neperžengtumėte partnerio ribų, turėtumėte iš anksto pasikalbėti su partneriu apie tai, kas jums abiem patinka, ir apie tai, ar kneblių naudojimas yra jums abiem priimtinas variantas.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • BDSM O formos žiedo kandiklis
    • Užrakinamas kneblys pradedantiesiems ir pažengusiems žaidėjams
    • Medžiaga: veganiška PU oda, metalas
    • Vidinis žiedų skersmuo: 3 cm ir 4 cm
    • Išorinio skersmens žiedai: 3,8 cm ir 4,8 cm
    • Galvos dirželis su reguliuojama sagtimi
    • Puikiai tinka giliai gerklėje ir priverstiniam maitinimui
    • Spalva: juoda / raudona / sidabrinė
    • Prekės ženklas MEO ® įkvepia BDSM bendruomenę. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar patyręs profesionalas, gausiame MEO ® gaminių asortimente kiekvienas surišimo entuziastas ras ką nors sau. Spektras apima nuo šlepečių iki aukštos kokybės surišimo virvių, odinių surišimo pančių, galingų plaktukų ir spenelių spaustukų intensyviam skausmo stimuliavimui.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ottima fattura

    Ottima fattura. Mia moglie ha apprezzato! In precedenza avevamo acquistato un morso a pallina, ma questo è nettamente migliore

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Optimaler O-Ring-Knebel und der Speichel läuft

    Optimaler O-Ring-Knebel, der den Mund meines Sklaven optimal präsentiert. Ausspucken des Knebels wie beim einfachen O-Ring-Knebel ist bei diesem Knebel nicht möglich und nach etwa 5 Minuten läuft der Speichel. Das kann der Sklave auch nicht verhindern. Durch diesen O-Ring-Knebel ergeben sich tolle Möglichkeiten bei einer Session. Rist ist ausgeschlossen und der Zugang zum offenen Mund immer gewährleistet.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    O žiedo kneblys

    O žiedo kneblys

    Tavo BDSM ir fantazijos apie kramtomąją burną yra ganėtinai stiprios? Raguotas! Mūsų taip pat, ir mes jums tai įrodysime su dvigubu " O" žiedo knebliu "Deep Throat". O žiedo kneblys išlaiko plačiai atvertą burną surišimo metu, puikiai priglunda, yra rakinamas ir gali būti nuimtas tik Top. Čia sužinokite, kaip naudoti "O" žiedo knechtą surišimui ir ką su juo galite patirti!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: