Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM paddle

Naujienlaiškis

BDSM paddle pagamintas iš medžio - Tenderiser

Visiškas medienos nelankstumas kartu su BDSM paddle profiliuotu smūgiuojančiu paviršiumi sukelia ypatingą, skvarbų malonumo skausmą. Nors smūgiai gali būti dozuojami gana nekenksmingai, poveikis labai greitai išsivysto skausminga linkme.

Daugiau informacijos

2430/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Visiškas medžio nelankstumas kartu su BDSM irklentės profiliuotu smogiamuoju paviršiumi sukelia ypatingą, skvarbų malonumo skausmą. Nors smūgiai gali būti dozuojami ir nekenksmingai, poveikis greitai išsivysto skausminga linkme. Dėl mažesnio, stipriai profiliuoto smūgiavimo paviršiaus poveikis yra gerokai stipresnis nei naudojant įprastą pliaukštelėjimą paddle.

     

    Šis BDSM paddle neabejotinai yra vienas iš SM žaislų, kuriuos reikėtų naudoti atsargiai! Taip pat reikėtų pažymėti, kad šis paddle jei įmanoma, turėtų būti naudojamas tik ant sėdmenų ir šlaunų. Edukacinė pamoka su "Tenderiser paddle iš MEO ® tikrai nebus pamiršta Bottom skubiai.

     

    Kaip naudoti BDSM šlepečių paddle iš medžio?

    Naudokite BDSM pliaukštelėjimą paddle iš medžio švelniai per partnerio odą, kad jis priprastų prie šio jausmo. Tada galite paskirstyti nuo lengvų iki stiprių smūgių su paddle ir pamažu didinti intensyvumą. Spankinguojant jūsų fantazijai ribų nėra - tačiau dėl pagrindinių taisyklių, žinoma, reikėtų susitarti. Iš anksto galima nustatyti vadinamąjį "saugų žodį", kuris naudojamas pasiekus ribą. Tuomet aktyviai pliaukštelėjimą atliekantis asmuo turi nedelsdamas liautis. Tokios bausmės gali būti vykdomos namuose arba viešoje vietoje.

     

    Norite įsigyti BDSM paddle iš medžio už palankią kainą?

     

    Ši pliaukštelėjimo mentelė pagaminta iš labai geros kokybės medienos. Mediena buvo kruopščiai apdirbta, nušlifuota, o kampai suapvalinti. Jei ieškote paprasto, bet labai funkcionalaus spankingo žaislo, kuris neturėtų daug kainuoti, šis medinis SM irklas yra kaip tik tinkamas pasirinkimas.

     

    Ar galiu derinti savo paddle derinti su kitais priedais?

     

    Taip, be jokių abejonių! Ypač jei savo naująjį medinį paddle su MEO ® odiniais surišimo diržais arba galbūt naudosite raištį akims užrišti, atsivers puikios galimybės. Arba odinę kaukę - tai suteikia erotinį suvokimo sustiprinimą ir padaro jaudinančią galios ir pasitikėjimo sąveiką dar įspūdingesnę.

     

    Kas daro BDSM paddle pagaminti iš medžio tokie ypatingi, kai spankingas?

     

    Įspūdingas BDSM paddle vienoje pusėje įrengtas stipriai profiliuotas smogiamasis paviršius, panašus į mėsos minkštiklio, todėl leidžia dar stipriau bausti. Galinė mentelės pusė turi lygų smogiamąjį paviršių. Visos briaunos suapvalintos, todėl gerokai sumažėja sužeidimo rizika. Dėl ergonomiškos rankenos paddle labai patogi rankoje ir užtikrina saugų bei tikslų smūgį. Smulkiai nušlifuotas, todėl labai lygus irklentės paviršius

     

    Svarbūs kriterijai perkant BDSM irklentę:

     

    A paddle yra itin populiarus BDSM scenos aksesuaras. Gali būti, kad jau esate susipažinę su jojimo žirgais ir SM bičais, tačiau BDSM irklentė paddle gali suteikti ypač intensyvų malonumo skausmą. Medžiaga iš tikrųjų yra lemiamas kriterijus, dėl kurio paddle žiaurios bausmės priemone dominavimo ir paklusnumo žaidime. Pradedantiesiems spankingo mėgėjams paddlekurios yra minkštai paminkštintos arba turi du skirtingus smūgiuojamuosius paviršius. Jais galite lėtai paruošti užpakaliuką būsimam malonumo skausmui. Tačiau jei lengvo malonumo skausmo nebeužtenka, BDSM paddle pagaminti iš odos yra tinkamas paddle jums. Toks paddle gali pasireikšti įvairaus laipsnio poveikiu. Kitas įtikinamas variantas yra paddle pagamintas iš gumos arba silikono. Jie dažnai visiškai neįvertinami, nes nors yra minkšti, lankstūs ir lygūs, sukelia įspūdingą smūgį į užpakaliuką - net ir labai nedidelėmis pastangomis. Tačiau jei norite intensyvaus malonumo skausmo, turėtumėte rinktis BDSM paddle pagamintus iš medžio. Medžiagos kietumas ir nepajudinamumas užtikrina ypatingą intensyvumą. MEO ® siūlo jums platų įvairių formų, dizaino ir medžiagų plaktukų pasirinkimą čia, didelėje SM internetinėje parduotuvėje, kad galėtumėte išsirinkti sau tinkamą paddle tinka jums.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • paddle skirta spardymui iš medžio masyvo
    • Angliškas žodis "spanking" reiškia pliaukštelėjimą per užpakalį. Spankingas dažnai teikia malonumą net ir tiems, kurie nėra BDSM gerbėjai. Be bausmės ritualo, taip pat jaučiamas ypatingas malonumo skausmas. BDSM mėgėjai taip pat mėgsta mūvėti mūsų odines pirštines.
    • Išmatavimai: Dydis apie 30 cm
    • MEO internetinė parduotuvė: spankingo mentelės, SM plaktukai, SM jojimo antkakliai ir kiti SM žaislai.
    • Kokybė: Su meile rankomis pagaminti pagal aukščiausius kokybės standartus.
    • Natūralus produktas: Mediena yra natūrali medžiaga, ypač tinkama gaminti paddle tinkama. Tai 100 % perdirbamas ir aplinkai nekenksmingas produktas.
    • Unikalumas: Mūsų paddle yra rankų darbo ir unikalūs.
    • Diskretiškumas: Jie siunčiami nepastebimoje kartoninėje dėžutėje, iš kurios nesimato turinio.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ouch!!!

    This is a good paddle - a lot of wallop to it. For more excitement, use the studded side! Ouch!!!

      Vertinimas 

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

      Fantastico, belllo, funzionale e ben fatto.

        Vertinimas 

        Beidseitiger Schmerz

        Der Schmerz vom Paddle ist dumpf und sehr angenehm. Besonders empfehlen kann ich die glatte Seite zum warm spielen zu nutzen und dann die Spitze Seite zu wählen die punktueller schmerzt.

          Vertinimas 

          Sehr gutes Paddel

          Ich mag es sehr damit bestraft zu werden! Im Vergleich zu anderen SM Klatschen, ist dieses Paddel etwas ganz besonderes. Schön ist auch, dass es über zwei verschiedene Seiten für unterschiedliche Empfindungen verfügt.

            Vertinimas 

            Great paddle

            Great paddle 2 sides of the same coin but they both still hurt no matter what. 5/5 would buy again

            • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
            Vertinimas 

            Kann ich empfehlen

            Sehr edles Holzpaddel mit Schlaufe zur Aufbewahrung. Sehr gute Verarbeitung und was besonders reizvoll ist sind die zwei unterschiedlich gestalteten Seiten. Bin sehr zufrieden und kann das Paddel empfehlen.

            • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

            Parašykite savo atsiliepimą

            BDSM paddle pagamintas iš medžio - Tenderiser

            BDSM paddle pagamintas iš medžio - Tenderiser

            Visiškas medienos nelankstumas kartu su BDSM paddle profiliuotu smūgiuojančiu paviršiumi sukelia ypatingą, skvarbų malonumo skausmą. Nors smūgiai gali būti dozuojami gana nekenksmingai, poveikis labai greitai išsivysto skausminga linkme.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: