Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM paddle

Naujienlaiškis

BDSM irklentė iš skaidraus akrilo - Dr Sado

"Dr. Sado" BDSM irklentė turi smūgiuojantį paviršių su 13 skylučių, kurios sumažina oro pasipriešinimą ir taip užtikrina greitesnį šuolį bei stipresnius smūgius pliaukštelėjimo metu. Skylutės taip pat palieka unikalų įspaudą ant odos. Dėl to ant užpakaliuko lieka gražus raštas.

Daugiau informacijos

3702/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    "Dr. Sado" BDSM irklentė turi smūgiavimo paviršių su 13 skylučių, kurios sumažina oro pasipriešinimą ir taip užtikrina greitesnį šuolį bei stipresnius smūgius pliaukštelėjimo metu. Skylutės taip pat palieka unikalų įspaudą ant odos. Dėl to ant užpakaliuko lieka gražus raštas.

    BDSM irklo skylutės atlieka ne tik estetinę funkciją, bet ir svarbų funkcinį vaidmenį, nes sustiprina pliaukštelėjimo patirtį tiek dominuojančiam, tiek pasyviam asmeniui. Skylutės turi didelę įtaką BDSM irklo poveikiui ir pojūčiams, kuriuos suteikia BDSM irklas.

    Vienas iš pagrindinių kiaurymių irkluose privalumų - didesnis plakimo intensyvumas. Dėl skylučių smūgio metu greičiau išeina oras, todėl sumažėja plakimo irklo pasipriešinimas. Dėl to smūgis būna aštresnis ir stipresnis, nes tarp plakimo irklo ir odos lieka mažiau oro pagalvės paddle ir odos. Dėl to pasyvus partneris patiria intensyvesnius pojūčius, o tai dažnai pageidautina pliaukštelėjimo scenarijuose.

    Kitas aspektas - tai ypač erotiško pliaukštelėjimo garso sukūrimas, kuris daugeliui atlieka svarbų vaidmenį pliaukštelėjant. Garsas, kurį paddle su skylutėmis dažnai būna išraiškingesnis ir lemia psichologinę stimuliaciją bei intensyvesnę atmosferą.

    Be to, skylutės palieka būdingus raštus ant odos, o tai daugeliui yra vizualiai patrauklus aspektas.

    Apskritai skylutės BDSM antgaliuose suteikia daug privalumų, dėl kurių spankingo patirtis tampa intensyvesnė, turtingesnė pojūčiais ir vizualiai patrauklesnė. Jos išplečia galimybes keisti intensyvumą ir žaisti galia bei paklusnumu, todėl BDSM pasaulyje yra populiarus aksesuaras.

    Šio BDSM irklo vinilinė rankena suprojektuota taip, kad būtų lengva ir patogi laikyti net ir intensyvių pliaukštelėjimų metu. Lygus paviršius užtikrina, kad paddle patogiai laikytųsi rankoje net atliekant dinamiškus judesius.

    PVC rankenos gale yra praktiškas nailoninis riešo dirželis. Taip irklentę galima lengvai ir patogiai laikyti, po naudojimo tiesiog pakabinti ant sieninio kabliuko.

    Daugiau informacijos:

    • Skaidri paddle pagaminta iš akrilo - Dr. Sado
    • Perforuotos skylės didesniam intensyvumui
    • 4 mm storio akrilo smogiamasis paviršius
    • Kilpa pakabinti
    • Matmenys: 35,6 cm, storis 4 mm, rankenos ilgis 12,7 cm, dirželio ilgis 18 cm
    • Medžiaga: 65 % akrilo, 20 % PVC be ftalatų, 15 % nailono
    • Dr. Sado yra žinomas kaip novatoriškų BDSM gaminių kūrėjas. BDSM bendruomenėje jo vardas tapatinamas su gaminių, nustatančių naujus dizaino ir funkcionalumo standartus, kūrimu. Dr. Sado gaminiai pasižymi kūrybiškumu, aukštos kokybės atlikimu ir gebėjimu suteikti intensyvius jausminius potyrius. Dr. Sado gaminiai dažnai skirti patyrusiems BDSM praktikuotojams, kurie ieško naujų, įdomių būdų tyrinėti ir plėsti savo ribas. Jo kūriniai dažnai būna naujoviški ir gali pabrėžti unikalius dominavimo, paklusnumo, skausmo ir malonumo aspektus. Be funkcionalumo, Dr. Sado daug dėmesio skiria saugumui ir patogumui. Jo gaminiai sukurti taip, kad būtų saugūs ir veiksmingi naudoti, todėl patrauklūs ir patyrusiems BDSM praktikuotojams. Be to, "Dr. Sado" gaminiai garsėja tuo, kad yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, o tai užtikrina jų ilgaamžiškumą ir patikimumą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Love it

    Um wow, it really gets the job done, love it

      Parašykite savo atsiliepimą

      BDSM irklentė iš skaidraus akrilo - Dr Sado

      BDSM irklentė iš skaidraus akrilo - Dr Sado

      "Dr. Sado" BDSM irklentė turi smūgiuojantį paviršių su 13 skylučių, kurios sumažina oro pasipriešinimą ir taip užtikrina greitesnį šuolį bei stipresnius smūgius pliaukštelėjimo metu. Skylutės taip pat palieka unikalų įspaudą ant odos. Dėl to ant užpakaliuko lieka gražus raštas.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: