Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM paddle

Naujienlaiškis

BDSM paddle iš medžio - Stiprūs smūgiai

Norite stipriai paplekšnoti? Klasikinis BDSM paddle iš medžio suteikia daug malonumo griežto auklėjimo draugams! Mūsų tvirtas BDSM paddle pagaminti iš medžio užtikrina, kad gausite trokštamą malonumą. Šis paddle yra itin tvirtas ir puikiai tinka erotinėms bausmėms.

Daugiau informacijos

2428/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Norite stipriai paplekšnoti? Klasikinis BDSM paddle pagamintas iš medžio suteikia daug malonumo griežto auklėjimo draugams! Mūsų tvirtas BDSM paddle iš medžio užtikrina, kad gausite trokštamą malonumą. Šis paddle yra itin tvirtas ir puikiai tinka erotinėms bausmėms.

     

    Šis paddle užtikrina gerą, kruopštų mušimą ir garantuoja itin griežtus pliaukštelėjimus. Dėl ergonomiškos formos rankenos mūsų paddle galima lengvai ir tiksliai valdyti pliaukštelėjimo metu.

     

    BDSM paddle pagamintas iš medžio masyvo ir žavi aukšta kokybe. Įdubos plakimo paviršiuje sumažina oro pasipriešinimą plakimo metu ir užtikrina didelį plakimo intensyvumą.

     

    Kaip naudoti BDSM plaktuką? paddle iš medžio?

    Naudokite BDSM pliaukštelėjimą paddle iš medžio švelniai per partnerio odą, kad jis priprastų prie šio jausmo. Tada galite paskirstyti nuo lengvų iki stiprių smūgių su paddle ir pamažu didinti intensyvumą. Jūsų fantazijai pliaukštelėjant nėra ribų - tačiau dėl pagrindinių taisyklių, žinoma, reikėtų susitarti. Iš anksto galima nustatyti vadinamąjį "saugų žodį", kuris naudojamas pasiekus ribą. Tuomet aktyviai pliaukštelėjimą atliekantis asmuo turi nedelsdamas liautis. Tokios bausmės gali būti vykdomos namuose arba viešoje vietoje.

     

    Norite įsigyti BDSM paddle nusipirkti pigiai?

     

    Ši pliaukštelėjimo mentelė pagaminta iš labai geros kokybės medienos. Mediena kruopščiai apdirbta, nušlifuota, o kampai suapvalinti. Jei ieškote paprasto, bet labai funkcionalaus spankingo žaislo, kuris neturėtų daug kainuoti, šis medinis SM irklas yra kaip tik tinkamas pasirinkimas.

     

    Ar galiu derinti savo paddle derinti su kitais priedais?

     

    Taip, be jokių abejonių! Ypač jei savo naująjį medinį paddle su MEO ® odiniais surišimo diržais arba galbūt naudosite raištį akims, turėsite puikių galimybių. Arba odinę kaukę - tai suteikia erotinį suvokimo sustiprinimą ir padaro jaudinančią galios ir pasitikėjimo sąveiką dar įspūdingesnę.

     

    Dėl ko BDSM paddle pagaminti iš medžio tokie ypatingi spankingui?

     

    paddle su išpjovomis pasiekiamas didesnis poveikio efektas nei paddle be išpjovų. Išpjovos sumažina oro pagalvę, kuri susidaro tarp BDSM paddle ir odos smūgio metu sumažėja, o smūgio intensyvumas padidėja. Visos mūsų plaktukų briaunos suapvalintos, todėl gerokai sumažėja susižalojimo rizika. Dėl ergonomiškos formos rankenos paddle labai patogi rankoje ir garantuoja saugų bei tikslų smūgiavimą. Irklo paviršius yra tiksliai nušlifuotas, todėl labai lygus.

     

    Svarbūs kriterijai perkant BDSM irklentes:

     

    A paddle yra itin populiarus BDSM scenos aksesuaras. Galbūt jau esate susipažinę su jojimo žirgais ir SM plaktukais, tačiau BDSM paddle gali suteikti ypač intensyvų malonumo skausmą. Medžiaga iš tikrųjų yra lemiamas kriterijus, dėl kurio paddle žiaurios bausmės priemone dominavimo ir paklusnumo žaidime. Pradedantiesiems spankingo mėgėjams paddlekurie yra minkštai paminkštinti arba turi du skirtingus smūgiuojamuosius paviršius. Jais galite lėtai paruošti užpakaliuką būsimam malonumo skausmui. Tačiau jei lengvo malonumo skausmo nebeužtenka, BDSM paddle pagaminti iš odos yra tinkamas paddle jums. Toks paddle gali pasireikšti įvairaus laipsnio poveikiu. Kitas įtikinamas variantas yra paddle pagamintas iš gumos arba silikono. Jie dažnai visiškai neįvertinami, nes nors yra minkšti, lankstūs ir lygūs, sukelia įspūdingą smūgį į užpakaliuką - net ir labai nedidelėmis pastangomis. Tačiau jei norite intensyvaus malonumo skausmo, turėtumėte rinktis BDSM paddle pagamintus iš medžio. Medžiagos kietumas ir nepajudinamumas užtikrina ypatingą intensyvumą. MEO ® siūlo jums platų įvairių formų, dizaino ir medžiagų plaktukų pasirinkimą čia, didelėje SM internetinėje parduotuvėje, kad galėtumėte išsirinkti sau tinkamą paddle tinka jums.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • paddle pagaminta iš medžio masyvo
    • Čia rasite išsamią bandymų ataskaitą (spustelėkite)
    • Angliškas žodis "spanking" reiškia užpakalio pliaukštelėjimą. Spankingas dažnai teikia malonumą net ir tiems, kurie nėra BDSM gerbėjai. Be bausmės ritualo, taip pat jaučiamas ypatingas malonumo skausmas. BDSM mėgėjai taip pat mėgsta mūvėti mūsų odines pirštines.
    • Išmatavimai: Ilgis apie 37 cm, plotis apie 10 cm
    • MEO internetinė parduotuvė: spankingo mentelės, SM plaktukai, SM jojimo antkakliai ir kiti SM žaislai.
    • Kokybė: Su meile gaminami rankomis, kad būtų užtikrinti aukščiausi kokybės standartai.
    • Natūralus produktas: Mediena yra natūrali medžiaga, ypač tinkama gaminti paddle tinkama. Tai 100 % perdirbamas ir aplinkai nekenksmingas produktas.
    • Unikalumas: Mūsų paddle yra rankų darbo ir unikalūs.
    • Diskretiškumas: Jie siunčiami nepastebimoje kartoninėje dėžutėje, iš kurios nesimato turinio!

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Simply great

    Love the way it feels and the sound it makes.

      Vertinimas 

      I love it

      I like how it feels in the hand and love it when I spank somebody

        Vertinimas 

        Great quality

        My boyfriend beats my butt good and hard with it. Great quality

          Vertinimas 

          Perfect

          Right size, great quality, just what I needed

            Vertinimas 

            Awesome Paddle

            My sub really enjoys our new toy!!

              Vertinimas 

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"!

              Capisco perchè si chiama "colpi duri"! Ha un tocco così piacevole che non smetterei di farmi sculacciare

                Vertinimas 

                Sehr gutes Basic für SM

                Sehr gutes Basic für SM Für Anfänger und Profis geeignet

                  Vertinimas 

                  Tolle Qualität, super Verarbeitung

                  Dieses elegante Paddel aus robustem und hochwertigem Holz hat uns begeistert! Versehen mit Aussparungen sowie einer praktischen Schlaufe erfüllt es alle unsere Wünsche beim Spanken. Tolle Qualität, super Verarbeitung. Sehr gut für Profis und auch für Einsteiger.

                    Parašykite savo atsiliepimą

                    BDSM paddle iš medžio - Stiprūs smūgiai

                    BDSM paddle iš medžio - Stiprūs smūgiai

                    Norite stipriai paplekšnoti? Klasikinis BDSM paddle iš medžio suteikia daug malonumo griežto auklėjimo draugams! Mūsų tvirtas BDSM paddle pagaminti iš medžio užtikrina, kad gausite trokštamą malonumą. Šis paddle yra itin tvirtas ir puikiai tinka erotinėms bausmėms.

                    Parašykite savo atsiliepimą

                    Kiti klientai taip pat pirko:

                    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: