Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

BDSM paddle

Naujienlaiškis

BDSM paddle iš serijos HURTME

Šis paddle jums patiks (jei esate aktyvūs) arba nepatiks (jei esate pasyvūs)! Mūsų rankų darbo paddle iš MEO HURTME linijos sujungia eleganciją ir efektyvumą BDSM mėgėjams.

Daugiau informacijos

1636/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis paddle jums patiks (jei esate aktyvūs) arba nepatiks (jei esate pasyvūs)! Mūsų rankų darbo paddle iš MEO HURTME linijos sujungia eleganciją ir efektyvumą BDSM mėgėjams. Tai ne paprastas, o išskirtinio dizaino spankingo įrankis paddle su poliruoto aliuminio rankena. paddle pasižymi ypač stabilia konstrukcija ir yra mažiau elastinga nei įprasti jojimo žirgai. Ši savybė leidžia atlikti tikslesnius ir intensyvesnius smūgius, idealiai tinkančius optimaliai pliaukštelėjimo patirčiai

    paddle idealiai tinka "apšilti" prieš intensyvesnius plakimus nendrėmis ar plaktukais, bet gali būti naudojamas ir atskirai, kad patirtų skvarbius ir intensyvius pojūčius. Tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems BDSM profesionalams.

    The paddle iš HURTME linijos siūlo unikalią ir universalią pliaukštelėjimo patirtį, kuriai būdingas dvipusis dizainas: viena smogiamojo paviršiaus pusė yra elegantiškai juoda ir joje pavaizduotas labai nepadorus emotikonas, o kita pusė yra ryškiai raudona ir joje pavaizduotas piktai besišypsantis emotikonas. Šis kūrybiškas dizainas leidžia vizualiai išreikšti žaidimo nuotaiką ir intensyvumą bei jį keisti paprasčiausiai keičiant žaidimo pusę. Tvirtos konstrukcijos, lengvai suimama aliumininė rankena ir aukštos kokybės odinis viršelis paddle Stiliumi, išraiškingumu ir veiksmingumu užtikrina daugiasluoksnę BDSM patirtį.

    Daugiau informacijos:

    • BDSM paddleidealiai tinka erotiniam pliaukštelėjimui.
    • Tvirta konstrukcija, gerai valdoma.
    • Poliruoto aliuminio rankena su HURTME logotipu.
    • Smogiamasis paviršius iš aukštos kokybės juodos/raudonos natūralios odos.
    • Su praktišku dirželiu ant riešo.
    • Bendras ilgis apie 43 cm, plotis apie 9 cm.
    • Spalva: juoda / raudona

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Made in Germany

    Sturdy design, good size. Seems to be good quality. Can get a decent amount of force behind it, makes an awesome noise when paddling a butt, and can also create a broken capillary effect when hitting more sensitive areas like the inner thigh. A lot of fun!

      Vertinimas 

      Hate Love

      Sculacciare o accarezzare? E' questo il dilemma! E' talmente bello che confonde le idee

        Vertinimas 

        Da avere nella collezione

        Il materiale è davvero pregiato e la forma è perfetta.. da avere nella collezione;)

          Vertinimas 

          Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt

          Die neue HurtMe Deluxe Reihe ist echt chic geworden! So auch dieses Paddle. Der Edelstahlgriff liegt super in die Hand und die verschieden farbigen Seiten entlocken ein kleines Schmunzeln. Dieses Schlagwerkzeug ist perfekt um einen Flagellanten gut aufzuwärmen: trifft flächig und relativ "weich", aber eben doch so,dass man es gut spürt. Verarbeitung ist auch wie immer top. Kann ich auch Einsteigern ins Schlagen nur empfehlen!

            Parašykite savo atsiliepimą

            BDSM paddle iš serijos HURTME

            BDSM paddle iš serijos HURTME

            Šis paddle jums patiks (jei esate aktyvūs) arba nepatiks (jei esate pasyvūs)! Mūsų rankų darbo paddle iš MEO HURTME linijos sujungia eleganciją ir efektyvumą BDSM mėgėjams.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: