Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Prostatos stimuliatoriai

Naujienlaiškis

Prostatos stimuliatorius - aukščiausios klasės prostatos vibratorius

Bestseleris!!!! Šis jaudinantis sekso žaislas vyrams yra ne tik geriausias prostatos stimuliatorius! Jis taip pat įtikina jaudinančiomis papildomomis funkcijomis, nes masturbacijos metu minko vyro kamuoliukus, masažuoja išangę ir prostatą ir net stimuliuoja tarpvietę. Mes, MEO, manome, kad tai tiesiog raguota!

Daugiau informacijos

2788/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Šis jaudinantis sekso žaislas vyrams yra ne tik geriausias prostatos stimuliatorius! Jis taip pat įtikina jaudinančiomis papildomomis funkcijomis, nes masturbacijos metu minko vyro kamuoliukus, masažuoja išangę ir prostatą ir net stimuliuoja tarpvietę. Mes, MEO, manome, kad tai tiesiog raguota!

     

    Su šiuo vyrišku vibratoriumi atrasite naujovišką sekso žaislą, kuris buvo specialiai sukurtas ir sukonstruotas taip, kad suteiktų galingiausią ir veiksmingiausią prostatos masažą, kokį kada nors esate patyrę.

     

    Ergonomiška forma puikiai tinka masažuokliui, o du galingi varikliai intensyviai masažuoja prostatą, išangę, tarpvietę ir kamuoliukus, sukeldami neįtikėtinai ilgai trunkančius ir sprogstamus orgazmus.

     

    MEO® prostatos stimuliatorius turi du galingus variklius, kurie intensyviai stimuliuoja prostatą, išangę ir tarpvietę. Be to, masažuoklis intensyviai stimuliuoja sėklides! Vyrai, kurie dar nesimėgavo tokia stimuliacija, bus nustebinti, kaip intensyviai galima patirti orgazmą, kai vienu metu pamaloninami visi malonumo taškai.

     

    Kuo ypatingas prostatos stimuliatorius?

     

    Aukščiausios klasės MEO® prostatos stimuliatorius sukurtas taip, kad visiškai visapusiškai patenkintų vyrų poreikius. Dėl itin švelnaus paviršiaus, pagaminto iš aukštos kokybės silikono, prostatos stimuliatorių galima patogiai įkišti, todėl jis idealiai tinka ir pradedantiesiems. Prostatos stimuliatorių maitina ilgai veikianti įkraunama baterija. Septyni skirtingi vibracijos intensyvumai taip pat užtikrina įvairų malonumą solo sekso metu.

     

    Patogiu nuotolinio valdymo pulteliu galite įjungti 7 skirtingas vibracijos programas. Taigi visada galėsite visiškai kontroliuoti savo malonumą. Žinoma, ypač patrauklu perduoti nuotolinio valdymo pultelį, o kartu ir galią valdyti savo malonumą, į partnerio rankas.

     

    Naudodami pridedamą USB įkrovimo laidą galite aprūpinti prostatos stimuliatorių kompiuteryje arba MAC kompiuteryje šviežia energija ir tada leisti sau pasilepinti iki orgazmo.

     

    Paruošimas: taip prostatos masažas tampa tikrai geras!

     

    Jei nerimaujate dėl higieninio aspekto, rekomenduojame prieš tai apsiplauti analiniu prausikliu. Jei tai jūsų "pirmas kartas", turite pasirūpinti atpalaiduojančia atmosfera, kurioje galėsite atsipalaiduoti, tiksliau, atpalaiduoti tinkamus raumenis. Nereikėtų nuvertinti sfinkterio raumens jėgos. Patarimas: MEO ® siūlo analinį purškalą EXTREMEO, kuris pasižymi atpalaiduojančiu poveikiu! Vienas dalykas, kurio niekada neturėtumėte neturėti: geras lubrikantas - geriausia toks, kaip Alphamale Aqua arba Aquameo, kurie yra specialiai skirti analiniam naudojimui.

     

    Kaip valyti prostatos stimuliatorių?

     

    Po naudojimo ir prieš jį paprasčiausiai išvalykite prostatos stimuliatorių su mūsų žaislų valikliu VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Ergonomiškos formos prostatos stimuliatorius
    • Matmenys: maždaug 35,8 mm ø x 139 mm
    • Medžiaga: ABS, silikonas
    • 7 vibracijos dažniai
    • Maitinimas: USB
    • Du galingi varikliai
    • Radijo nuotolinio valdymo pultas
    • Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantu.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Wahnsinn

    Also ich hätte es ja echt nicht gedacht, aber meine Freundin war sehr hartnäckig damit ich mal einen Prostatavibrator teste. Und was soll ich sagen, das Ding ist der absolute Wahnsinn. Das einführen erfordert etwas Geduld und ist am Anfang schon ein sehr ungewohntes Gefühl für einen Mann. Aber wenn er dann drin ist und sich bewegt und dabei auch noch die Eier knetet ist es einfach unglaublich, ich hätte nicht gedacht das man damit einen so unglaublichen Orgasmus bekommen kann, der sich ganz anders anfühlt als der normale.

    • 6 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Trop bien

    Très efficace et vibrations très puissantes pour des massages à tout les endroits du corps. Trop bien

    • 3 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Incroyable, magique, pure bonheur

    Alors d'habitude je mets pas les commentaires sur les produits que j'achète mais après avoir testé ce joujou il fallait que je donnes mon commentaire. Je pense que de toute ma vie j'ai jamais été heureuse ce joujou c'est incroyable je mettrais meme 10/5 si c'était possible je recommande graveee ca fait très bien son boulot

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Rien d'extraordinaire

    Un peu déçu, les sensations ne sont pas folles malheureusement

    • 2 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Oh man !!!!

    I had to try this the moment it arrived. I can not even begin to explain how absolutely wonderful it felt. I got harder than I have been in many years and stayed hard as I walked around with it in place, feeling it massaging my prostate. I just love it and I know it's going to be used very often.

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Prostatos stimuliatorius - aukščiausios klasės prostatos vibratorius

    Prostatos stimuliatorius - aukščiausios klasės prostatos vibratorius

    Bestseleris!!!! Šis jaudinantis sekso žaislas vyrams yra ne tik geriausias prostatos stimuliatorius! Jis taip pat įtikina jaudinančiomis papildomomis funkcijomis, nes masturbacijos metu minko vyro kamuoliukus, masažuoja išangę ir prostatą ir net stimuliuoja tarpvietę. Mes, MEO, manome, kad tai tiesiog raguota!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: