Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Masturbatoriai vyrams

Naujienlaiškis

Dick Station Blowbot

Revoliucinis ir unikalus masturbatorius Dick Station Blowbot įkvepia vyrus visame pasaulyje. BLOWBOT buvo sukurtas su didele aistra ir novatoriška dvasia, kad įgyvendintų jūsų blowjob fantazijas! Užgoždamas visus iki šiol žinomus masturbatorius, BLOWBOT siūlo visiškai naują masturbacijos būdą.

Daugiau informacijos

3689/00

199,90 €


-50,00 €

149,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Revoliucinis ir unikalus masturbatorius Dick Station Blowbot įkvepia vyrus visame pasaulyje. BLOWBOT buvo sukurtas su didele aistra ir novatoriška dvasia, kad įgyvendintų jūsų blowjob fantazijas! Užgoždamas visus iki šiol žinomus masturbatorius, BLOWBOT siūlo visiškai naują būdą masturbuotis.

    Masturbatorius BLOWBOT yra tikras šiuolaikinių sekso technologijų stebuklas, kuris žavi ne tik aukštos kokybės medžiagomis ir universaliomis funkcijomis, bet ir rafinuotu dizainu. Iš ABS, silikono ir TPE pagamintas masturbatorius suderina patvarumą ir patogų valdymą, todėl kvapą gniaužia blowjob.

    Išskirtinė "BLOWBOT" savybė - šildymo funkcija, kuri įkaitina masturbatorių iki 45 laipsnių ir suteikia dar tikroviškesnį oralinio sekso pojūtį.

    Ji valdoma tiesiog paspaudžiant mygtuką, todėl ją lengva naudoti. Dėl kintamo vibracijos stiprumo ir reguliuojamo dažnio prietaisą galima pritaikyti pagal asmeninius pageidavimus. 20 skirtingų nustatymų parinkčių užtikrina įvairią stimuliaciją, o vibracijos ir stūmimo/pulsavimo funkcijos derinys žada įvairiapusę ir intensyvią blowjobo patirtį.

    Ypač vertas dėmesio naujoviškas išmaniojo telefono laikiklis, todėl BLOWBOT tampa unikaliu erotinių nuotykių palydovu. Nesvarbu, ar žiūrite pornografinius filmus, ar vedate karštą vaizdo pokalbį - laikiklis užtikrina puikią išmaniojo telefono padėtį, kad malonumas pakiltų į naują lygį. Ši funkcija atveria naujas interaktyvios ir vizualiai stimuliuojančios masturbacijos galimybes.

    Visa tai užbaigia įspūdinga 120 minučių veikimo trukmė ir greitas 120 minučių įkrovimas per pridedamą USB laidą. BLOWBOT matmenys - 23,50 cm plotis, 11,00 cm aukštis ir 14,00 cm įkišimo gylis - bei 1643 gramų svoris pabrėžia tvirtą ir ergonomišką jo dizainą.

    Masturbatorių valyti labai paprasta. Išimkite įvorę iš korpuso atsargiai nuimdami priekyje esantį plastikinį dangtelį ir pastumdami oranžinės spalvos svirtis į viršų. Kruopščiai nuplaukite rankovę drungnu vandeniu, naudokite mūsų VERYCLEAN purškiklį ir prieš vėl įstatydami į korpusą leiskite rankovei gerai išdžiūti. Valydami neapverskite įvorės.

    Automatinis masturbatorius BLOWBOT yra ne tik aukštos kokybės masturbatorius išrankiems vyrams, bet ir naujoviškas įtaisas, atveriantis kelią naujai masturbacijos erai. Funkcionalumo, patogumo, modernių technologijų ir unikalios karščio funkcijos derinys BLOWBOT suteikia neprilygstamą patirtį visiems, kurie nori patirti tikrai tikrovišką blowjob.

    Daugiau informacijos:

    • BLOWBOT automatinis masturbatorius
    • Medžiaga: ABS, silikonas, TPE
    • Vibracijos intensyvumas: kintama vibracija
    • Valdymas: paspaudžiamas mygtukas
    • Vibracijos tipas: Reguliuojama vibracija / keli greičiai
    • Veikimo laikas: 120 min
    • Nustatymai: 20
    • Stimuliatoriaus tipas: vibracija, šokas / impulsas
    • Išmatavimai: Plotis: 23,5 cm, aukštis: 11 cm, gylis: 14 cm, ilgis: 23,5 cm.
    • Svoris: 1643 g
    • Maitinimo šaltinis: Įkroviklis (USB)
    • Įkrovimo trukmė: 120 min

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Works great

    Works great let's let the machine do all the work the hands just rest and hold it great product thank you

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Hightech-Masturbation in Vollendung

    Dieser hochmoderne Masturbator hat wirklich alles, was ein Mann braucht. Die Handhabung ist super. Der Blowbot ist schnell aufgeladen und einsatzbereit, liegt gut in der Hand - und arbeitet fast von alleine. Die Reinigung, meiner Meinung nach einer der wichtigsten Punkte bei einem Masturbator dieser Klasse, war problemlos, einfach und schnell.
    Die Saugleistung und die verschiedenen Vibrationsmodi sind sehr geil. Die Saugmodi erlauben sogar eine freihändige Benutzung, während die Vibration an den richtigen Stellen ihre Kraft entfaltet. Das Material ist sehr weich und anschmiegsam. Es macht sehr viel Spaß, damit zu spielen.
    Es ist beeindruckend, wie weit die Technik schon ist.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Dick Station Blowbot

    Dick Station Blowbot

    Revoliucinis ir unikalus masturbatorius Dick Station Blowbot įkvepia vyrus visame pasaulyje. BLOWBOT buvo sukurtas su didele aistra ir novatoriška dvasia, kad įgyvendintų jūsų blowjob fantazijas! Užgoždamas visus iki šiol žinomus masturbatorius, BLOWBOT siūlo visiškai naują masturbacijos būdą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: