Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dirželis ant dildo Dirželis ant

Naujienlaiškis

Dvigubas Penetrator su vibracija

Dvigubo penetratoriaus sėkmės paslaptis - puikus funkcionalumo ir malonumo derinys: Integruotas penio žiedas suteikia papildomą atramą, prailgina erekciją ir padidina seksualinę ištvermę, o ergonomiškos formos vibruojantis vibratorius tikslingai stimuliuoja G tašką ir prostatą.

Daugiau informacijos

3635/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Naudodami šį išradingą sekso žaislą galėsite mėgautis dvigubu įsiskverbimu! Šis aukštos kokybės Penetrator - tai vibruojančio realistinio vibratoriaus ir patogaus varpos žiedo, kuris apgaubia ir varpos kotą, ir sėklides, derinys. Su 10 kvapą gniaužiančių vibracijos funkcijų, nuo švelniai pulsuojančių iki kvapą gniaužiančių stiprių vibracijų, šis dvigubas Penetrator siūlo viską, ko galite norėti neribotam analiniam ar vaginaliniam malonumui.

    Dvigubo skverbiklio sėkmės paslaptis - puikus funkcionalumo ir malonumo derinys: Integruotas penio žiedas suteikia papildomą atramą, prailgina erekciją ir padidina seksualinę ištvermę, o ergonomiškos formos vibruojantis vibratorius tikslingai stimuliuoja G tašką ir prostatą. Šis sekso žaislas - tai ne tik raktas į intensyvesnį malonumą dvigubo įsiskverbimo metu, bet ir būdas pakelti potyrius su partneriu į naują lygį.

    Dual Penetrator buvo specialiai sukurtas tam, kad pagaliau dvigubo įsiskverbimo - dviejų penių įsiskverbimo vienu metu - fantazija taptų realybe, ir pasižymi tikroviška tekstūra bei forma. Lankstūs, bet tvirti žiedai puikiai priglunda ir ne tik užtikrina, kad vibratorius neslysta, bet ir yra labai patogus dėvėti.

    Patarimai dar tikroviškesniam malonumui:

    Mūsų hibridinio lubrikanto "ManCunt", kuris savo išvaizda ir konsistencija primena tikrą spermą, naudojimas suteikia itin tikroviškus pojūčius, kurie pakylėja "Dual Penetrator" naudojimą į visiškai naują lygį. Unikalus vandens ir silikono pagrindu pagamintų ingredientų derinys užtikrina ilgalaikį lubrikantą, kuris netampa lipnus ir greitai neišdžiūsta. Lubrikantas idealiai tinka visiems, kurie vertina autentiškus pojūčius ir kartu vertina saugumą bei komfortą, nes tinka ir jautriai odai.

    Prižiūrėti ir valyti dvigubą penetratorių labai paprasta: po naudojimo tiesiog nuvalykite jį šiltu vandeniu ir švelniu muilu arba mūsų VERYCLEAN purškikliu.

    Daugiau informacijos:

    • Dvigubas penetratorius su vibracija
    • Puikus sekso žaislas dvigubam įsiskverbimui.
    • Galima naudoti vaginaliniu ir analiniu būdu.
    • Matmenys: 14 x 3,25 cm (vibratorius) | 3,25 cm (varpos žiedo skersmuo) | 3,75 cm (kapšelio žiedo skersmuo)
    • 10 intensyvios vibracijos, pulsacijos ir eskalavimo funkcijų
    • Medžiaga: Liquid Silicone (minkšta, elastinga, patvari ir atspari vandeniui)
    • Integruotas kapšelio žiedas papildomai atramai
    • Šiuolaikinė atminties mikroschema, kuri prisimena paskutinę naudotą funkciją
    • Apsauginis užraktas - paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, kad įjungtumėte ir išjungtumėte.
    • Įkraunamas per USB - įkrovimo laidas pridedamas.
    • Visiškai įkraunamas per 1,5 val.
    • Veikia 60 min. įjungus aukštą ir 90 min. įjungus žemą režimą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    He enjoyed it and came very hard

    He enjoyed it and came very hard. Everyone enjoys the vibrations.

      Vertinimas 

      Balls deep!!

      Heck yeah!!!! She/we loved it. The ring is not big enough or stretchable enough to get over even the average sized cock n balls. But if she likes double penetration, she'll love this on you as you're penetrating her no matter how you make it work. There's always a 'work-around', figure it out.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Dvigubas Penetrator su vibracija

        Dvigubas Penetrator su vibracija

        Dvigubo penetratoriaus sėkmės paslaptis - puikus funkcionalumo ir malonumo derinys: Integruotas penio žiedas suteikia papildomą atramą, prailgina erekciją ir padidina seksualinę ištvermę, o ergonomiškos formos vibruojantis vibratorius tikslingai stimuliuoja G tašką ir prostatą.

        Parašykite savo atsiliepimą

        Kiti klientai taip pat pirko:

        30 kitų tos pačios kategorijos prekių: