Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dirželis ant dildo Dirželis ant

Naujienlaiškis

No-Parts - Dirželis ant kelnių

Suteikite savo partneriui nevaržomą ir atkaklų smaugimą su šiomis nuostabiomis Strap On kelnėmis! Tai yra tai, ko visi peggingo bendruomenės nariai laukė! Strap On Pants yra pakankamai patogios ir diskretiškos, kad jas galėtumėte dėvėti visą dieną ir mėgautis nuostabiai intensyviu svaiginimu arba seksu su partneriu.

Daugiau informacijos

54,90 €


-5,00 €

49,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Suteikite savo partneriui nevaržomą ir atkaklų smaugimą su šiomis nuostabiomis Strap On kelnėmis! Tai yra tai, ko visi peggingo bendruomenės nariai laukė! Strap On kelnaitės puikiai priglunda prie jūsų kūno kontūrų ir turi angą su O formos žiedu dildo arba vibratoriui. Strap On kelnės yra pakankamai patogios ir diskretiškos, kad jas galėtumėte dėvėti visą dieną ir mėgautis nuostabiai intensyviu su partneriu ar partneriu.

     

    "No Parts" asortimentą sudaro plati dirželių ant diržo, dirželių, tinkančių prie jų, taip pat aukštos klasės diržų kolekcija. Patirkite ypatingų svaiginimosi nuotykių vieni arba su partneriu ir raskite savo mėgstamiausią derinį. No-Parts tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams ir pasižymi moderniu, patraukliu dizainu.

     

    Patvarus, sutvirtintas O formos žiedas išsitempia, kad tilptų jūsų mėgstamiausias dildo ar vibratorius. Šis lengvai naudojamas dirželis patiks ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams. Tiesiog įdėkite vibratorių į Strap On kelnaites ir galite pradėti. Dėvėkite "Strap On" kaip įprastus apatinius drabužėlius kasdieniam naudojimui arba naudokite jį su vibratoriumi, kurį galite paprasčiausiai įkišti pro O-žiedą.

     

    Kaip naudoti Strap On?

     

    Naudoti Strap On labai paprasta! Tiesiog užsimaukite Strap On kelnaites, įkiškite pasirinktą dildo pro angą ir sureguliuokite dildo taip, kad gerai priglustų. Dabar galima pradėti seksą..

     

    Kuo ypatingas šis Strap On?

     

    Šis puikus įprastų Strap On kelnaičių patobulinimas yra saugus ir labai patogus Strap On Slip, kurį sukūrė Peggingo specialistai. Vyrams ir moterims skirtas Strap On turi prilaikantį, itin platų juosmenį ir yra pagamintas iš minkštos, tamprios medžiagos. Su šiuo dirželiu miegamajame patirsite daug džiaugsmo! Norite pakeisti lyderystę lovoje ar esate labiau nusiteikę intensyviam analiniam įsiskverbimui? Su šiuo dirželiu neabejotinai jausitės taip, tarsi savo žinioje turėtumėte didelį, kietą penį. Dirželis yra ypač aukštos kokybės, todėl jį galima dėvėti patogiai ir saugiai. Tiesiog išbandykite jį!

     

    Į ką dar turiu atsižvelgti:

     

    Medžiaga tvirta ir gerai pagaminta. O formos žiedas tinka nuo 3 iki 6 cm skersmens dildo. Įsitikinkite, kad dildo turi plokščią pagrindą, kad puikiai tilptų į Strap On Pants. Tačiau atkreipkite dėmesį, kad dildo į komplektą neįeina. Didelį diržams su dirželiais skirtų dildo pasirinkimą rasite čia (PASPAUDĘ ČIA).

     

    Kaip valyti No-Parts Strap On?

     

    Tiesiog valykite No-Parts Strap On vandeniu ir švelniu muilu. Specialiam valymui naudokite mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Strap On yra 3 dydžių: S = 36/38 dydis, M = 38/40 dydis, L = 40/42 dydis.
    • Galima naudoti su dildo
    • Tvirta medžiaga
    • Gerai pagamintas
    • Skalbimo instrukcijos: Skalbti rankomis, nebalinti, nelyginti, chemiškai nevalyti, nedžiovinti džiovinimo kameroje.
    • Medžiaga: 10 % latekso, 60 % spandekso, 29 % poliesterio, 10 % nailono

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Qualità ottima e comodissima

    Davvero perfetta, anche per dildo realistico con ventosa. avevo paura che risultasse troppo pesante ma la cintura lo ha retto perfettamente

      Vertinimas 

      Fantastico

      Fantastico per lo scambio di ruolo con la mia compagna che mi penetra con dolcezza regalandoci attimi da sogno

        Vertinimas 

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm fo

        What I like most about pegging is the intensity of the orgasm for my partner.

          Vertinimas 

          What I loved was how in control I felt

          The act went fabulously, so much so that I actually came while fucking him! What I loved was how in control I felt, how sexy I knew I looked, and when I wanted to, how intimate I could make the situation. I was turning myself on!

            Parašykite savo atsiliepimą

            No-Parts - Dirželis ant kelnių

            No-Parts - Dirželis ant kelnių

            Suteikite savo partneriui nevaržomą ir atkaklų smaugimą su šiomis nuostabiomis Strap On kelnėmis! Tai yra tai, ko visi peggingo bendruomenės nariai laukė! Strap On Pants yra pakankamai patogios ir diskretiškos, kad jas galėtumėte dėvėti visą dieną ir mėgautis nuostabiai intensyviu svaiginimu arba seksu su partneriu.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            30 kitų tos pačios kategorijos prekių: