Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dirželis ant dildo Dirželis ant

Naujienlaiškis

Dirželis vyrams

Palepinkite savo partnerę ar partnerį visiškai be jokių suvaržymų ir nuolat su šiuo nuostabiu dirželiu vyrams! Tai yra tai, ko laukė peggingo bendruomenės vyrai! MEO ® strap on kelnaitės puikiai priglunda prie jūsų kūno kontūrų ir turi integruotą O formos žiedą.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Sužavėkite savo partnerį nevaržomai ir ilgai su šiuo nuostabiu dirželiu vyrams! Tai yra tai, ko laukė peggingo bendruomenės vyrai! MEO ® strap on kelnaitės puikiai priglunda prie jūsų kūno kontūrų ir turi integruotą O formos žiedą. Jos yra pakankamai diskretiškos, kad galėtumėte dėvėti visą dieną, ir leidžia mėgautis nuostabiai intensyviu peggingu arba strap on seksu.

     

    Tai estetiška įprastų vyriškų kelnaičių su dirželiu evoliucija - saugios, labai patogios dėvėti kelnaitės su dirželiu, sukurtos pegingo specialistų. Šiuolaikinės vyriškos kelnaitės su dirželiu turi palaikančią, itin plačią juosmens juostą, yra pagamintos iš minkštos, elastingos medžiagos ir turi vidines nailono juosteles, kurios užtikrina geriausią įmanomą atramą užsiimant sekso su antkakliu metu.

     

    Patvarus, sutvirtintas O formos žiedas išsitempia, kad tilptų jūsų mėgstamas dildo ar vibratorius. Šis lengvai naudojamas dirželis vyrams patiks ir pradedantiesiems, ir patyrusiems naudotojams.

     

    Tiesiog į stilingą dirželį vyrams įdėkite vibratorių ir galite pradėti. Boksininkų kelnaičių dizainas sukuria šaunią išvaizdą, kurią papildo tik elastinio dirželio patogumas.

     

     

    Dėvėkite dirželį vyrams kaip įprastą apatinį trikotažą kasdieniame gyvenime arba naudokite jį kartu su dirželiu su vibratoriumi, kurį galite tiesiog prakišti pro O formos žiedą.

     

    Tačiau atkreipkite dėmesį, kad dildo į komplektą neįeina. Didelį dirželių su dildo pasirinkimą rasite čia (PASPAUDĘ ČIA).

     

    Kas yra dirželis vyrams?

     

     

    Tai vis dar tabu tema: Pegging - Tačiau dauguma vyrų net nežino, ką jie praranda... Ne veltui peggingas yra viena karščiausių naujų sekso tendencijų. Strap on , dar vadinamas strap-on dildo, yra sekso žaislas, kurį galima naudoti įvairiais tikslais. Beje, seksas su strap on dildo vadinamas peggingu. Dildo paprastai tvirtinamas prie tam tikro diržo, kuris apjuosiamas aplink juosmenį. Tokiu būdu diržinis dildo tampa penio pakaitalu. Dirželį su dirželiu taip pat galima naudoti įvairiems vaidmenų žaidimams . Šis dirželis vyrams puikiai tinka ypač įkyriems ir ištvirkusiems vaidmenų žaidimams! Tiesiog užsidėkite jį ir pajuskite, kaip strap on kelnaitės puikiai priglunda prie jūsų kūno.

     

    Kaip naudoti vyriškas kelnaites su dirželiu?

     

    Naudoti vyriškus dirželius labai paprasta! Tiesiog įsisprauskite į kelnaites su dirželiu, per angą įkiškite pasirinktą vibratorių ir sureguliuokite jį taip, kad patogiai, bet tvirtai priglustų. Dabar galima pradėti seksą..

     

    Kuo ypatingas šis dirželis vyrams?

     

    Su šiuo dirželiu vyrams galite patirti daug malonumo! Norite pakeisti lyderystę lovoje ar esate labiau nusiteikę XL įsiskverbimui? Su šiuo dirželiu vyrams neabejotinai pajusite, kad turite kietą varpą. Dirželis vyrams yra ypač aukštos kokybės, jį galima dėvėti patogiai ir saugiai. Tiesiog išbandykite!

     

    Kaip valyti šį dirželį vyrams?

     

    Tiesiog nuvalykite vibratorių šiek tiek švelniu muilu ir šiltu vandeniu. Jei pageidaujate ypač kruopštaus valymo, rekomenduojame naudoti mūsų purškiklį. Strap on kelnaites rekomenduojame švelniai skalbti skalbimo mašinoje 30 laipsnių temperatūroje su švelniu skalbikliu.

     

    Į ką turiu atsižvelgti naudodamas šį dirželį vyrams?

     

    Su šiuo dirželiu vyrams naudokite tik vandens pagrindo lubrikantą, pavyzdžiui, "Aquameo". Lubrikantai, kurių sudėtyje yra silikono, gali pažeisti kelnaičių su dirželiu audinį.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Daugiau informacijos apie kelnaites su dirželiu
    • Unisex, dirželiais segamos kelnaitės vyrams ir moterims
    • Sinonimai, frazės ir susiję žodžiai: strap on, strap on dildo, prostatos stimuliavimas, feminizacija, feminizacija, pasyvus analinis, BOB, pegging, analinis pasyvus.
    • Medžiaga: 78 % nailono, 22 % spandekso (kelnaitės) 48 % nailono, 35 % poliesterio, 17 % spandekso (juosmuo)
    • Skalbimas: skalbti skalbimo mašinoje su švelniu skalbikliu 30 laipsnių temperatūroje. Nedžiovinti džiovinimo kameroje.
    • Norite nusipirkti strap on, strap on arba strap-on dildo? Arba norėtumėte praplėsti savo strap on patirtį, tuomet MEO yra jums tinkama vieta.
    • Informacija apie dydį: S/M: 28-32 liemuo, L/XL: 32-36 liemuo, XXL/XXXL: 38-44 liemuo
    • Dildo anga: vidinis skersmuo 3,8 cm, jį galima išplėsti iki 4,5 cm.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Molto eccitante

    Preso perché io e il mio fidanzato volevamo approcciarci al pegging ed è stato utilissimo e molto piacevole. Non vediamo l'ora di provarlo di nuovo anche se dobbiamo abituarci a questa tecnica è molto eccitante

      Vertinimas 

      Grössen

      Icch würde mir wünschen, das es gebräuchliche Grössen in der Beschreibung gibt, z.B. gebräuchliche Konfektionsgrössen, Mann würde gern kaufen, vermeidet es aber, weil die Unsicherheit der Passgenauigkeit fehlt.
      Danke, Jürgen

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Endlich ein Strapon der wirklich gut funktioniert

      Im Vergleich zu zwei anderen Strapon die ich bereits woanders gekauft habe funktioniert dieser Strapon wirklich sehr gut. Sitzt optimal und der Dildo hält super.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Médiocre

      Craque trop vite: anneau plastique rigide et coutures de fixation sur le slip pas élastiques. Ça se déchire quand on place un gros gode.

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Amazing strap on

      Amazing strap on. Great quality material. Feels premium on body. Nice size waist band. One of the best on the market in my opinion.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Taille

      Bonjour quelle est le tour de taille ?

      • 1 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Dirželis vyrams

      Dirželis vyrams

      Palepinkite savo partnerę ar partnerį visiškai be jokių suvaržymų ir nuolat su šiuo nuostabiu dirželiu vyrams! Tai yra tai, ko laukė peggingo bendruomenės vyrai! MEO ® strap on kelnaitės puikiai priglunda prie jūsų kūno kontūrų ir turi integruotą O formos žiedą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: