Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos rankovės ir varpos dangteliai

Naujienlaiškis

Penio rankovė Black Mamba

Atraskite Juodosios mambos paslaptį! "Black Mamba Penis Sleeve" garantuoja seksualinę patirtį, kurios jūs ir jūsų partneris niekada nepamiršite. Naudodami šią naujovišką varpos rankovę ne tik užsitikrinsite įspūdingą, tvirtesnę ir ilgiau trunkančią erekciją, bet ir nepaprastai padidinsite abiejų partnerių malonumą.

Daugiau informacijos

9431/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Atraskite Juodosios mambos paslaptį! "Black Mamba Penis Sleeve" garantuoja seksualinę patirtį, kurios jūs ir jūsų partneris niekada nepamiršite. Su šia naujoviška penio rankove ne tik pasieksite įspūdingą, kietesnę ir ilgiau trunkančią erekciją, bet ir nepaprastai padidinsite abiejų partnerių malonumą.

    Išlaisvinkite jame žvėrį: pristatykite savo penį įspūdingiau nei bet kada anksčiau!

    Pavargote nuo nuobodaus sekso ir norite miegamajame išbandyti kažką naujo? Tuomet "Black Mamba Penis Sleeve" yra kaip tik jums. Su šia penio rankove ne tik padidinsite varpos dydį, bet ir užtikrinsite intensyvesnį ir gilesnį malonumą sau ir savo partneriui.

    Daugiau apimties, daugiau malonumo sekso metu: išbandykite "Black Mamba" dabar!

    Ją labai paprasta naudoti: tiesiog užmaukite "Black Mamba Penis Sleeve" ant varpos ir iškart mėgaukitės papildoma apimtimi ir įspūdingu ilgiu. Integruotas elastingas žiedas suteikia vietos sėklidėms, užtikrina puikų prigludimą ir padeda nepaprastai padidinti ištvermę bei seksualinę galią.

    Kodėl vyrams ir moterims patinka "Black Mamba"!

    Tikrasis varpos rankovių, tokių kaip "Black Mamba Cock Sheath", privalumas? Varpos rankovė ne tik leidžia jaustis labiau pasitikinčiam savimi sekso metu, bet ir įprastą seksą paverčia ekstaziška ir intensyvia patirtimi. Jausmas, kai į jus įsiskverbia giliau, stipriau ir ilgiau, iš esmės pakeis jūsų seksualinį gyvenimą.

    Įsivaizduokite: Su "Black Mamba Penis Sleeve" kiekvienas partnerio prisilietimas ir įsiskverbimas tampa visiškai nauja ir intensyvesne patirtimi. O dėl maždaug 16,5 cm ilgio ir maždaug 14,6 cm apimties plačiausioje vietoje tikrai paliksite nepamirštamą įspūdį.

    Daugiau informacijos:

    • Penio rankovė "Black Mamba
    • Laikydamiesi šūkio "kuo didesnis, tuo geresnis", sukūrėme šią juodą penio rankovę, kurią galite tiesiog užsitraukti ant penio ir sėklidžių.
    • Naudodami "Black Mamba Penis Sleeve" galite pamaloninti savo partnerę tikrai ekstremalaus dydžio peniu. Jūsų partnerė dejuos ir šauks iš ekstazės...
    • Medžiaga: odai draugiškas TPE
    • Lengvai prideda papildomo ilgio ir storio jūsų peniui.
    • "Black Mamba Penis Sleeve" įspūdingo ilgio - apie 16,5 cm, apimtis plačiausioje vietoje - apie 14,6 cm, o vidinis skersmuo - apie 38 mm.
    • Kodėl verta naudoti penio įvorę? Ji ne tik suteikia daugiau pasitikėjimo savimi lovoje, bet ir kasdieniškiausią seksą paverčia ekstazės kupinu nuotykiu. Su "Black Mamba Cock Sheath" kiekvienas įsiskverbimas ir stūmimas sekso metu tampa intensyvesnis ir gilesnis.
    • Atraskite malonumo ir intensyvumo pasaulį su MEO! Būdami pirmaujanti varpos įvorių, varpos apvalkalų ir penio makščių parduotuvė, siūlome platų asortimentą gaminių, kurie jūsų seksualinį malonumą pakels į naują lygį. Mūsų gausioje kolekcijoje rasite įvairių rūšių penio įvorių, tinkančių kiekvienam skoniui ir poreikiams. Nuo tikroviško dizaino iki įmantrių tekstūrų - tikrai rasite tobulą varpos rankovę, atitinkančią jūsų poreikius ir pageidavimus. Nesvarbu, ar norite vizualiai pakeisti varpos dydį ir apimtį, ar siekiate papildomos stimuliacijos sau ir savo partneriui, ar tiesiog norite paįvairinti miegamąjį, mūsų varpos antgaliai suteikia jums daugybę galimybių. Naudodami mūsų aukštos kokybės varpos apvalkalus, pagamintus iš odai nekenksmingų medžiagų, pavyzdžiui, silikono ar TPE, galite praturtinti savo seksualinę patirtį. Kiekvienas varpos apvalkalas kruopščiai sukurtas taip, kad užtikrintų jums maksimalų komfortą ir tikrovišką patirtį. Užsisakykite mūsų internetinėje parduotuvėje patogiai įsitaisę savo namuose ir pasinaudokite mūsų diskrečiu ir greitu pristatymu. Mūsų klientų aptarnavimo tarnyba mielai atsakys į visus jums rūpimus klausimus ir suteiks kompetentingų bei empatiškų patarimų. Išbandykite neribotas galimybes su MEO penio įvorėmis jau šiandien ir atraskite naują seksualinės ekstazės lygį. Peržiūrėkite platų mūsų asortimentą ir raskite tobulą varpos apvalkalą, kuris įgyvendins jūsų intymiausias fantazijas. Patirkite tyrą malonumą ir intensyvumą su MEO - jūsų internetine varpos rankovių, varpos apvalkalų ir varpos žiedų parduotuve!
    • MEO parduotuvė prieinama šiomis kalbomis: MEO parduotuvėse: anglų, bulgarų, čekų, danų, estų, graikų, ispanų, italų, japonų, kinų, latvių, lenkų, lietuvių, norvegų, kinų, olandų, portugalų, prancūzų, rumunų, rusų, slovakų, slovėnų, suomių, švedų, vengrų, vokiečių, suomių ir švedų kalbomis. Norėdami apsilankyti parduotuvėje atitinkama kalba, spustelėkite kalbą.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Fantastico

    Aiutatemi a dire fantastico. Dopo un paio di minuti di difficoltà nel sistemarlo la prima volta e nel capire come far entrare entrambi i membri contemporaneamente, ce ne siamo innamorati: io sensazioni super amplificate e senso di pienezza incredibile, lui erezione mantenuta più a lungo e maggiore stimolazione.
    Non riusciamo a trovargli un difetto

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Con Black Cock potrete migliora le vostre prestazioni grazie ad

    Questo estensore del pene realistico è sicuro di soddisfare sia voi che il vostro partner, fornendo un aumento delle dimensioni nonchè riuscire a prolungare l'erezione! Indossarlo è semplicissimo, basta inserire il vostro pene nel confortevole albero cavo e far scivolare i testicoli attraverso l'anello elastico. Le sue misure XL aumentano il piacere all'esterno, assieme alle protuberanze che si riflettono anche all'interno della guaina per fornire un piacere ulteriore a chi la indossa.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Perfect size

    My wife needs to be abused once and a while. Warm her up with the magic wand and watch her squirt with this extension. Feels great for me too, never have any trouble getting off.

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Love my new fat black cock

    I just wish it was real sometimes... Lol. My friend puts this on whenever we want to get freak on. It fits perfectly w/just enough room in girth & length. It helps him to on holding onto his orgasim....so he'll last longer. Then the build up is intense for him...its like 3 orgasims in one. Great addition to our collection!

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    excellent fit for him and lots of enjoyment for me

    O M G ........... yes .........excellent fit for him and lots of enjoyment for me !

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Almost perfect

    Almost perfect fit easy to use and plenty of girth.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Sehr schönes Teil

    Sehr schönes Teil. Das gute Stück ist schön geformt und hat eine schöne Größe.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Der Black Cock ist super

    Habe ihn vorgestern bekommen und gleich ausprobiert. Es hat super in meinen Po gepaßt und meinem Mann hat es Spaß gemacht es mir zu besorgen.
    Ich kann nur sagen: Der Black Cock ist super

    • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Ein echt geiles Teil

    Der Black Cock hat eine optimale Größe, sollte aber von Anfängern etwas vorsichtiger verwendet werden. Jedenfalls sollte man das Gleitgel bei der Bestellung nicht vergessen. Die Form ist super und gibt ein richtig gutes Gefühl. Wünsche jedem so viel Spaß wie uns mit ihm.

    • 4 iš 4 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    We really enjoy playing with this toy.

    We (m/f couple) love this toy when I can get it on. I never considered my ball that large, but the ring that goes around them is so small for me that it is really tight for me to even get one of them in the hole. I wish this had an adjustable strap or something like that. Otherwise, we really enjoy playing with this toy.

    • 3 iš 3 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    I love using it on him

    We love our black mamba sleeve. He loves the extra length and girth and I love using it on him, stretching him open and hitting deeper. It has become a consistent part of our use and enjoyment during sex.

    • 6 iš 6 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Penio rankovė Black Mamba

    Penio rankovė Black Mamba

    Atraskite Juodosios mambos paslaptį! "Black Mamba Penis Sleeve" garantuoja seksualinę patirtį, kurios jūs ir jūsų partneris niekada nepamiršite. Naudodami šią naujovišką varpos rankovę ne tik užsitikrinsite įspūdingą, tvirtesnę ir ilgiau trunkančią erekciją, bet ir nepaprastai padidinsite abiejų partnerių malonumą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    17 kitų tos pačios kategorijos prekių: