Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos rankovės ir varpos dangteliai

Naujienlaiškis

Penio rankovės prailginimas + masturbatorius 2 in 1

Yra daugybė masturbatorių ir varpos makščių, tačiau šis gaminys yra tikras! Jis sujungia dviejų sekso žaisliukų privalumus! Maloniai sandari ir visada pasiruošusi, ši tikroviškos formos penio įvorė yra puikus masturbatorius vyrams, o prireikus - ir penio prailgintojas, kurio visada troško jūsų partnerė.

Daugiau informacijos

2464/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Yra daugybė masturbatorių ir varpos makščių, tačiau šis gaminys yra tikras! Jis sujungia dviejų sekso žaisliukų privalumus! Maloniai sandari ir visada pasiruošusi, ši tikroviškos formos penio įmautė yra puikus masturbatorius vyrams, taip pat penio ilgintuvas, kurio visada troško jūsų partnerė.

     

    Naudokite šį daugialypį talentą kaip savo asmeninį stebuklingą ginklą įkišdami pridedamą Bullet vibratorių (vibruojantį kiaušinį) į numatytą angą. Dabar jums tereikia įlįsti į odos spalvos ir sandarią, minkštą angą ir leisti save pamaloninti vienu mygtuko paspaudimu.

     

    Labai odą primenanti medžiaga užtikrina, kad beveik nepajusite skirtumo nuo tikros odos. Viduje laukia jaudinanti griovelių struktūra, kuri jus prives prie orgazmo, stūmimas po stūmimo. Dėl išorėje esančios struktūros šis sekso žaisliukas taip pat patogiai guli rankoje.

     

    Įtikina kaip penio įvorė! Palepinkite savo partnerę stora varpa:

     

    Norint padidinti ar sustorinti varpą, tiesiog patepkite varpos įvorės vidų mūsų STROKE lubrikantu, užmaukite ją ant varpos ir mėgaukitės sandariu prigludimu. Jūsų varpa jau bus 8 cm ilgesnė, o užpildymo skersmuo - iki 5 cm. Ši putlių venų varpos įmautė yra absoliutus jūsų seksualinio gyvenimo praturtinimas. Jūsų partnerė iš karto pajus stimuliacijos struktūrą ir patirs nesibaigiančius orgazmus dėl tikrai didelio penio. Be to, iš tamprios, slidžios medžiagos pagamintas varpos makštis dėl savo sandaraus prigludimo užtikrina dar didesnę ištvermę sekso metu.

     

    Jaudina kaip masturbatorius! Patirkite ekstremalius orgazmus užsiimdami solo seksu:

     

    Tampri penio įvorė taip pat puikiai tinka kaip masturbatorius jaudinančiam seksui rankomis. Lengvai prigludusi penio įvorė maloniai tampri, tačiau nepraranda tvirtumo net ir pakartotinai naudojant, todėl ja galėsite mėgautis ilgai. Jei visada svajojote pamaloninti siaurą užpakaliuką, dabar turite progą.

     

    Į ką reikia atkreipti dėmesį naudojant penio rankovę?

     

    Nors penio įvorė yra uždara, ji nėra prezervatyvo pakaitalas. Kontracepcija ir apsauga nuo lytiškai plintančių ligų su MEO® varpos rankove negalima.

     

    Varpos rankovės medžiaga ir priežiūra:

     

    Ši varpos rankovė pagaminta iš TPR ir yra ypač minkšta. Medžiagoje nėra ftalatų ir ji natūraliai bekvapė. Dėl savo minkštos tekstūros TPR yra labai panaši į žmogaus odą, todėl suteikia tikrovišką patirtį sekso metu. Kad malonumas būtų maksimalus, rekomenduojame naudoti mūsų STROKE lubrikantą. Jei norite išvalyti žaislą, galite tai padaryti vandeniu ir švelniu muilu, o tada naudokite mūsų žaislų valiklį VERYCLEAN.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Penio rankovė "2 in 1 penio prailgintuvas + masturbatorius",
    • Natūrali varpos kopija kaip prigludusi, tampri penio rankovė.
    • Naudojimas: Naudojimas: Raganinei rankai kaip glamonė arba kaip prailgintuvas peniui padidinti
    • Puošia sekso metu dėl savo išskirtinės paviršiaus struktūros ir masturbacijos metu dėl savo įvairios vidinės struktūros.
    • Į odą panaši medžiaga (Nature Skin)! Atrodo ir jaučiasi kaip tikra oda.
    • Lengva naudoti: varpos įvorė yra labai elastinga, tačiau nepraranda tvirtumo.
    • Ištverminga: palaiko erekciją dėl sandaraus prisitvirtinimo.
    • Medžiaga: TPR
    • Svoris: 430 g
    • Bullet Vibracijai / vibruojančiam kiaušiniui reikia 3 LR41 baterijų

     

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Altamente raccomandato

    Questo è il mio primo masturbatore e mi si è aperto un mondo completamente nuovo. Altamente raccomandato come il tuo primo masturbatore

      Vertinimas 

      Super Erfindung

      Dass jemand zwei ganz unterschiedliche Sex Toys miteinander kombiniert finde ich schon wirklich sehr beeindruckend. Egal wie ich es benutze, dieses Ding hat mich bis jetzt noch nie enttäuscht. Und wenn ich meine Partnerin damit ***^^, kommt sie extrem schnell zum Orgasmus!

      • 2 iš 2 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Penio rankovės prailginimas + masturbatorius 2 in 1

      Penio rankovės prailginimas + masturbatorius 2 in 1

      Yra daugybė masturbatorių ir varpos makščių, tačiau šis gaminys yra tikras! Jis sujungia dviejų sekso žaisliukų privalumus! Maloniai sandari ir visada pasiruošusi, ši tikroviškos formos penio įvorė yra puikus masturbatorius vyrams, o prireikus - ir penio prailgintojas, kurio visada troško jūsų partnerė.

      Parašykite savo atsiliepimą

      Kiti klientai taip pat pirko:

      17 kitų tos pačios kategorijos prekių: