Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Dirželis ant dildo Dirželis ant

Naujienlaiškis

Body Extensions Strap-On - BE Aroused Strap-on dildo

Mūsų strap-on dildo yra ne tik šiek tiek netvarkingas, bet ir daug darbo, net kai kalbama apie dydį: geras gabalas yra gana ilgas, o jo skersmuo taip pat nėra per mažas! Visiems patinka žaisti su tokiu patraukliu peniu!

Daugiau informacijos

2146/00

Netrukus bus galima įsigyti

    Daugiau informacijos

    Mūsų strap-on dildo yra ne tik šiek tiek netvarkingas, bet ir daug darbo, net kai kalbama apie dydį: geras gabalas yra gana ilgas, o jo skersmuo taip pat nėra per mažas! Visiems patinka žaisti su visais atžvilgiais patraukliu peniu!

    Todėl: pasinaudokite visu jo diapazonu, nesvarbu, ar solo, ar poroje, ar su partneriu, ar su partnere, ar su partneriu, ar keičiant vaidmenis, ar, ar - viskas įmanoma!

     

    Juodas MEO strap-on dildo greitai paruoštas naudoti. Užsidėkite strap-on dildo naudodami praktišką dirželį ir sureguliuokite savo dydį, kad vėliau niekas nenuslystų. Tuomet esate pasiruošę veikti! Palepinkite savo partnerę analiniais žaidimais arba suteikite mylimajai vaginalinį malonumą. Jūsų vaizduotei ribų nėra! Bet kokiu atveju šiek tiek vandens pagrindo lubrikanto, pavyzdžiui, "Aquameo", užtikrins malonų glotnumą.

     

    Šis Body Extension Be Aroused strap-on dildo neabejotinai yra geriausias erotinių prekių užsakymo paštu MEO strap-on dildo. Pagamintas iš minkšto, šilkinio silikono, o jo tuščiavidurė konstrukcija reiškia, kad jį gali nešioti ir naudoti tiek moteris, tiek vyras. Dildo diržai yra reguliuojami ir labai patogūs dėvėti dėl plačių dirželių.

     

    MEO "Body Extensions Be Aroused" dirželiu tvirtinamas dildo yra puikios kokybės sekso žaislas, kuris išpildys slaptus daugelio žmonių troškimus. Dėl ergonomiškos konstrukcijos ir tuščiavidurio dildo jį gali dėvėti tiek moteris, norinti suteikti savo partneriui naujų pojūčių, tiek vyras, kuris taip pat nori suteikti savo partnerei naujų, gilių pojūčių.

     

    Puikus dildo standumas taip pat leidžia jį naudoti bet kuriam vyrui, kenčiančiam nuo erekcijos sutrikimų ar kitų su erekcija susijusių problemų.

     

    Šį Strap On rinkinį sudaro iš aukščiausios kokybės silikono pagamintas, tuščiaviduris ir standus dildo, į kurį galima įstatyti nubudusį arba erekciją pasiekusį penį. Jame taip pat yra silikoninė atrama, prilaikanti dildo vietoje, ir reguliuojamas diržas su plačiais elastiniais dirželiais.

     

    MEO rekomenduoja šį dirželiu segamą dildo naudoti su vandens pagrindo lubrikantu, pavyzdžiui, "Aquameo". Valymui naudokite vandenį ir mūsų purškiklį VERYCLEAN.

     

    Svarbiausios savybės:

     

    • Doc Johnson Body Extensions Be Aroused tuščiaviduris strap-on dildo
    • Dirželis su tuščiaviduriu dildo
    • Šis dirželis yra unisex (dirželis vyrams, dirželis moterims): Strap On strap-on dildo tinka tiek vyrams, tiek moterims
    • Taip pat tinka vyrams, turintiems erekcijos sutrikimų
    • Reguliuojamas dildo diržas su plačiais elastiniais dirželiais
      Atsparus vandeniui ir lengvai valomas

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Medžiagos: medicininis silikonas ir ABS (be ftalatų)
    • Dydis: reguliuojamas nuo 70 iki 120 cm
    • Bendras dildo ilgis: 17 cm
    • Įkišamo dildo ilgis: 16 cm
    • Įstatomo dildo skersmuo: 4,3 cm (plačiausioje vietoje)
    • Vidinis dildo ilgis: 15 cm
    • Vidinis dildo skersmuo: 3,5 cm
    • Spalva: seksuali juoda
    • Seksas su dirželiu, pririšimas ir Strap On Bisex
    • Norite nusipirkti strap-on dildo, ar ieškote slipo dildo arba strap-on penio? Tuomet jums kaip tik tinka mūsų erotinis užsakymas paštu. Nesvarbu, ar tai būtų strap-on dildo vyrams, siurblys dildo, strap-on dildo ar pripučiamas dildo, mūsų internetinėje sekso prekių parduotuvėje rasite didžiulį sekso žaislų pasirinkimą.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Provatelo!

    Comprato per provare il pegging assieme alla mia ragazza e adesso non riusciamo più a smettere, e dire che io ero pure incerto all'inizio. Il prodotto è davvero ben fatto e saldo, vestibilità ottima. Provatelo!

    • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Molto eccitante, soddisfatto

    Buon prodotto, soprattutto per i materiali usati.

    • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    First time use

    Good Quality, durable, wife and I were using it for the first time. A bit different, I think it will work once we get the details figured out. Good quality product, can not deem the product due to lack of use knowledge.

    • 0 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Body Extensions Strap-On - BE Aroused Strap-on dildo

    Body Extensions Strap-On - BE Aroused Strap-on dildo

    Mūsų strap-on dildo yra ne tik šiek tiek netvarkingas, bet ir daug darbo, net kai kalbama apie dydį: geras gabalas yra gana ilgas, o jo skersmuo taip pat nėra per mažas! Visiems patinka žaisti su tokiu patraukliu peniu!

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: