Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analiniai kištukai

Naujienlaiškis

BDSM diržai dildo ir analiniams kaiščiams - aukščiausios kokybės oda

BDSM diržai su penio žiedu ir analiniam kaiščiui ar dildo skirta adapterio įvorė yra puikus priedas visiems, kurie siekia kontrolės ir nori patirti aukščiausią dominavimo ir pasidavimo formą. BDSM diržai pagaminti iš geriausios odos, juose suderintas patogumas ir funkcionalumas, kad patirtumėte nepamirštamą patirtį.

Daugiau informacijos

3495/00

189,90 €


-40,00 €

149,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    BDSM diržai su penio žiedu ir analiniam kaiščiui ar dildo skirta adapterio įvorė yra puikus priedas visiems, kurie siekia kontrolės ir nori patirti aukščiausią dominavimo ir paklusnumo formą. BDSM diržai pagaminti iš geriausios odos, juose suderintas patogumas ir funkcionalumas, kad patirtumėte nepamirštamą patirtį.

     

    Šis BDSM diržas pakeis viską! Tereikia atlikti kelis paprastus veiksmus ....

     

    Pirmiausia į pateiktą adapterio įvorę įdedamas užpakaliukas ir pritvirtinamas prie dirželio, kuris vėliau eina per tarpkojį. Tada užsidėkite diržą ir įkiškite užpakalinį kaištį arba dildo į išangę. Tada ant varpos ir sėklidžių užmaukite varpos žiedą. Užrakinami BDSM diržai užtikrina saugų prigludimą ir neleidžia be leidimo nuimti diržų. Dėl reguliuojamų dirželių BDSM diržus galima pritaikyti 74-112 cm juosmens dydžiui. Centrinį dirželį, einantį per tarpkojį, galima reguliuoti nuo 13 cm iki 34 cm. Dvi adapterių movos tinka nuo 3,8 cm iki 5,1 cm skersmens užpakaliniams kaiščiams ir vibratoriams.

     

    Kodėl paklusnūs vyrai mėgsta mūsų BDSM diržus:

     

    Paklusnūs vyrai ypač vertina šiuos diržus, nes jie suteikia jiems intensyvaus paklusnumo ir atsidavimo jausmą. Užrakinamų BDSM diržų, penio žiedo ir analinio kaiščio derinys užtikrina trigubą stimuliaciją ir kontrolę, o tai dar labiau sustiprina paklusnumo jausmą. Užrakinama BDSM diržų konstrukcija pabrėžia aktyvaus partnerio dominavimą ir paklusnaus dėvėtojo bejėgiškumą. Ji suteikia dominuojančiam partneriui visišką nuolankaus partnerio kūno kontrolę. Aukštos kokybės oda ir kruopštus apdirbimas užtikrina ne tik saugumą ir funkcionalumą, bet ir visišką komfortą. Todėl daugeliui paklusnių vyrų tokių diržų dėvėjimas yra ne tik fizinis, bet ir gilus emocinis išgyvenimas, išpildantis jų giliausius paklusnumo ir atsidavimo troškimus. Kelių dienų ar savaičių trukmės mūsų diržų naudojimas yra intensyvi patirtis BDSM kontekste. Pakinktai nuolat primena apie paklusnumą ir kontrolę, todėl nuolat jaučiamas nuolatinis dominavimo ir tarnystės jausmas. Integruotas penio žiedas ir analinis kaištis sukelia fizinius pojūčius su kiekvienu judesiu, stimuliuojančius tiek psichologiškai, tiek fiziškai. Dėl šių nuolatinių fizinių pojūčių kasdienis dėvėjimas tampa iššūkiu, dominuojančio partnerio užduotimi, reikalaujančia valios ir ištvermės.

     

    Kuo MEO gaminiai tokie neatremiami?

     

    Ilgametė patirtis ir nepaliaujamas naujovių bei tobulumo siekis pavertė MEO vienu sėkmingiausių BDSM gaminių gamintojų. Esminė šios sėkmės dalis - neprilygstama mūsų odinių gaminių kokybė. Kiekvienas iš mūsų gamyklos išvežamas gaminys įkūnija meistriškumą ir atsidavimą meistriškumui. Mūsų aistra ir patirtis atsispindi kiekviename gaminyje. MEO gausite tik tai, kas geriausia, nes to nusipelnėte.

     

    Daugiau informacijos:

    • Užrakinami BDSM diržai užpakaliukui, su penio žiedu.
    • Aukščiausios kokybės odiniai antrankiai užpakaliuko kaiščiams su penio žiedu.
    • Matmenys / dydis: Tinka juosmens apimčiai nuo 74 iki 112 cm. Centrinis dirželis reguliuojamas nuo maždaug 13 iki 34 cm. Du adapterio antgaliai, tvirtinami prie dirželio, einančio per tarpkojį, tinka maždaug 3,8-5,1 cm skersmens analiniams kaiščiams arba dildėms.
    • Medžiaga: oda, metalas
    • Pastaba: Dildo, analinis kaištis ir kiti pavaizduoti priedai į komplektą neįeina.
    • Visi dirželiai yra reguliuojami ir gali būti užsegami užrakinamomis sagtimis. Sagtys turi ovalią angą ant kaiščio, pro kurią galima įkišti mažą pakabinamą spyną. Užsegus diržą, pakabinama spyna uždaroma per šią apvalią sagties kaiščio angą, kad diržo nebūtų galima atidaryti ar atlaisvinti be atitinkamo rakto. Mūsų sagtys užtikrina ne tik papildomą saugumą, bet ir kontrolės elementą, todėl jos ypač įdomios tam tikriems BDSM gaminiams.
    • Pridedamos MEO pakabinamos spynos su panašiais raktais.
    • Pastaba: MEO BDSM gaminių populiarumas ir aukšta kokybė lėmė tai, kad jie dažnai kopijuojami. Siekdami užtikrinti, kad rankose visada laikytumėte tikrą MEO gaminį, integravome specialias funkcijas, kurios padeda lengviau atpažinti klastotes. Mūsų originalūs gaminiai pasižymi išskirtinėmis sagtimis ir kniedėmis, ant kurių išgraviruotas MEO logotipas. Jie taip pat turi mums būdingas raudonas įsiūtas etiketes, kurios taip pat paženklintos MEO logotipu. Šios detalės ne tik pabrėžia kiekvieno mūsų BDSM gaminio autentiškumą, bet ir aukštą kokybę.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Perfect fit

    This is an AMAZING addition to our "Toybox"!!!
    Very comfortable, I was able to wear it, during an extended play session, kept my plug in place.

      Vertinimas 

      Super Premium Leather

      The leather in this device is the highest quality I have ever seen.

        Vertinimas 

        I love it.

        I love it. Everything snugs down nicely. And it holds the plug in great.

          Parašykite savo atsiliepimą

          BDSM diržai dildo ir analiniams kaiščiams - aukščiausios kokybės oda

          BDSM diržai dildo ir analiniams kaiščiams - aukščiausios kokybės oda

          BDSM diržai su penio žiedu ir analiniam kaiščiui ar dildo skirta adapterio įvorė yra puikus priedas visiems, kurie siekia kontrolės ir nori patirti aukščiausią dominavimo ir pasidavimo formą. BDSM diržai pagaminti iš geriausios odos, juose suderintas patogumas ir funkcionalumas, kad patirtumėte nepamirštamą patirtį.

          Parašykite savo atsiliepimą

          Kiti klientai taip pat pirko:

          30 kitų tos pačios kategorijos prekių: