Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Fuck & Play "Vac-U-Lock" priedai

Naujienlaiškis

Vibruojantis "Vac-U-Lock™" adapteris su nuotolinio valdymo pulteliu - Fuck & Play

Tik teigiamos vibracijos - mūsų žodis! Su 7 vibracijos funkcijomis ir belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu vibruojantis "Vac-U-Lock™" adapteris bet kokį "Doc Johnson", "Hung", "Fucktools" ar "Hunglock" dildo ar analinį kaištį paverčia galingu vibruojančiu dulkinimosi įrankiu.

Daugiau informacijos

3138/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Tik teigiamos vibracijos - mūsų žodis! Su 7 vibracijos funkcijomis ir belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu vibruojantis "Vac-U-Lock™" adapteris bet kurį "Doc Johnson", "Hung", "Fucktools" ar "Hunglock" dildo ar analinį kaištį paverčia galingu vibruojančiu dulkinimosi įrankiu. Jums patiks ši nauja, stimuliuojanti ir teikianti pasitenkinimą patirtis, kurios dar niekada neturėjote su savo mėgstamu vibratoriumi.

    Svarbiausi dalykai:

     

    • Galima naudoti su visais vibratoriais ir analiniais kaiščiais su Vac-U-Lock™
    • 7 vibracijos režimai: įvairiems malonumams - patogiai valdomi nuotolinio valdymo pulteliu.
    • Belaidis nuotolinio valdymo pultelis: nuo švelnios iki intensyvios vibracijos vienu mygtuko paspaudimu. Patarimas: palikite nuotolinio valdymo pultelį savo partneriui, kad būtų galima patirti netikėtumų ir žaisti kontrolės žaidimus.
    • Adapteris puikiai tinka daugumai Strap On!

     

    Kaip naudoti vibruojantį "Vac-U-Lock™" adapterį su nuotolinio valdymo pulteliu?

     

    Naudodami šį išradingą priedą galite įkvėpti gyvybės savo vibratoriams ar užpakaliuko kaiščiams ir priversti juos vibruoti! Jūsų išangė virpės iš malonumo! Belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu galite lengvai valdyti 7 vibracijos režimus. Taip pat galite vibratorių įstatyti į diržą ar dirželį ir pridėti pasirinktą vibratorių. Tiesiog leiskite pasireikšti savo vaizduotei.

     

    Ką reiškia Vac U Lock™?

     

    Tai lengva paaiškinti, nes viskas kaip namie - kištukas įkišamas į kištukinį lizdą! Kai "kištukas" yra priedėlio adapterio kištukas, o "lizdas" yra profiliuota anga dildo apačioje. Vac-U-Lock™ sistema reiškia keičiamąją sistemą, kai skirtingus dildes galima lengvai ir greitai sujungti su Vac-U-Lock™ priedu. Ši sistema naudojama su daugeliu dildžių, sekso žaislų ir priedų, pvz., taip pat su dulkinimo mašinėlėmis, taip pat su kitais praktiniais priedais (dirželiais, diržais, diržais, dildžių rankenomis, jungiamaisiais kištukais, siurbtukais, vibracijos varikliais ir t. t.). Ir kodėl? Todėl, kad labai praktiška ir nebrangu derinti skirtingus žaislus ir priedus, o tai leidžia sutaupyti daug pinigų.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • Vibracinis Vac-U-Lock™ adapteris su nuotolinio valdymo pulteliu
    • Adapteris lengvai ištraukiamas iš vibratoriaus arba analinio kaiščio po naudojimo, kad būtų galima jį išvalyti.
    • Paverskite bet kurį Vac-U-Lock™ gaminį vibratoriumi
    • 7 vibracijos funkcijos
    • Belaidis nuotolinio valdymo pultelis
    • Įkraunamas per USB
    • Pridedamas įkrovimo laidas
    • Įkrovimo laikas 90 minučių, veikimo laikas 120 minučių
    • Galima naudoti su bet kuriuo su "Vac-U-Lock™" suderinamu dirželiu ir sekso žaislu
    • Vandeniui atsparus
    • Medžiaga: ABS
    • Šis MEO® Fuck & Play serijos priedas leidžia naudoti dildes, sekso žaisliukus ir analinius kaiščius su Doc Johnson, Hung System, Fucktools, Hunglock ir daugelio kitų gamintojų Vac-U-Lock™. Atskiri gaminiai veikia tiek kartu, tiek atskirai. Įvairios parinktys ir šimtai dildo ir analinių kištukų variantų neriboja jūsų vaizduotės.
    • Medžiaga: PVC
    • Dildo į komplektą neįeina.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Ziemlich gut

    Die Wirkung für den Benutzung ist stark von der Größe und dem Material des Dildos abhängig. Etwas festerer und kleinerer Dildo: sehr sehr starke Vibration. Aber auch bei großen Dildos funktioniert es noch ziemlich gut.

      Vertinimas 

      Excellente

      Excellente façon d'ajouter des vibrations à un toy vac-u-lock. J'en ai commandé deux.

        Vertinimas 

        Good vibrations!!!

        Add a little something extra to your strap on play. This is a great addition to your vac u lock harness. Just snap this into the harness and turn all of your attachments into vibrators.

          Vertinimas 

          Amazing

          When my girlfriend received it we used it right away and it was amazing. As a lesbian female that doesn’t prefer penetration this changed my mind. Feels amazing and we didn’t experience any problems. The pleasure is wonderful. I recommend this item to anyone that wants to switch it up, I think you will be satisfied.

            Vertinimas 

            Funktioniert

            Dieses vibrierende Ding funktioniert auch bei großen Dildos sehr gut. D.h. der Adapter Stecker ist wirklich ausgestattet mit sehr starken Vibrationen die auch durch das Material von dicken plugs und dildos gehen. Bin sehr zufrieden! Ich kaufe mir vielleicht noch ein zweiten um ihn auf einem Küchenstuhl zu montieren. Mit der Fernbedienung ein Traum wenn man die richtigen phantasien hat.

              Parašykite savo atsiliepimą

              Vibruojantis "Vac-U-Lock™" adapteris su nuotolinio valdymo pulteliu - Fuck & Play

              Vibruojantis "Vac-U-Lock™" adapteris su nuotolinio valdymo pulteliu - Fuck & Play

              Tik teigiamos vibracijos - mūsų žodis! Su 7 vibracijos funkcijomis ir belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu vibruojantis "Vac-U-Lock™" adapteris bet kokį "Doc Johnson", "Hung", "Fucktools" ar "Hunglock" dildo ar analinį kaištį paverčia galingu vibruojančiu dulkinimosi įrankiu.

              Parašykite savo atsiliepimą

              Kiti klientai taip pat pirko:

              15 kitų tos pačios kategorijos prekių: