Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Vibratoriai

Naujienlaiškis

Sekso stebuklas - Ramrod® Thrusting

Naujas
  • Sekso stebuklas - Ramrod® Thrusting

Patirkite didžiausią malonumą su Ramrod® Thrustinggalingu sekso žaisliuku, kuris sujungia tikslius smūgius į analinį kanalą su intensyvia vibracija ir suteikia neįtikėtiną pojūtį, dėl kurio norėsite dar. Dėl anatomiškai suformuotos rankenos galite manevruoti Ramrod® Thrusting tiksliai manevruoti - vieni arba dviese!

Daugiau informacijos

3932/00

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Patirkite didžiausią malonumą su Ramrod® Thrustinggalingu sekso žaisliuku, kuris sujungia tikslius smūgius į analinį kanalą su intensyvia vibracija ir suteikia neįtikėtiną pojūtį, dėl kurio norėsite dar. Dėl anatomiškai suformuotos rankenos galite manevruoti Ramrod® Thrusting tiksliai manevruoti - vieni arba su partneriu! Dabar belieka sužinoti, kodėl MEO jį vadina "sekso stebuklu"...

    . Atsakymas yra toks, kad Ramrod® Thrusting iš tikrųjų yra toks pat geras kaip tikras seksas. Šis nepaprastas sekso žaisliukas sujungia tikslius stūmimo judesius ir intensyvią vibraciją, kuri užtikrina neįtikėtinai gilią ir įvairiapusę stimuliaciją, prilygstančią tikro sekso dinamikai ir intensyvumui. Galingas iki 12 skirtingų vibracijos, pulsacijos ir eskalavimo lygių bei 12 dinamiškų judesių aukštyn ir žemyn derinys leidžia naudotojui pritaikyti stimuliaciją ir mėgautis ja iki soties. Pažiūrėkite mūsų vaizdo įrašą ir įsitikinkite patys...

    Daugybė galimybių, puiki medžiaga ir naujausios technologijos:

    12 intensyvių vibracijos, pulsacijos ir eskalavimo lygių bei 12 galingų judesių aukštyn ir žemyn suteikia daugybę galimybių, kurios nepalieka abejingų. Tikslūs ir galingi stūmimo judesiai suteikia naują dimensiją analiniam ar vaginaliniam įsiskverbimui ir užtikrina kvapą gniaužiančią stimuliaciją

    Ramrod® Thrustingdar vadinamas "sekso stebuklu", pagamintas iš kūnui nekenksmingo silikono ir garantuoja malonią bei saugią patirtį. Be to Ramrod® Thrusting atsparus vandeniui ir panardinamas pagal IPX7 standartą, todėl vibratorių galima naudoti ir vonioje ar duše.

    Įrengtas moderniausia atminties mikroschema, vibratorius įsimena paskutinį Ramrod® Thrusting įsimena paskutinę naudotą funkciją, kad galėtumėte tiesiog tęsti darbą ten, kur baigėte. Apsauginis užraktas užtikrina, kad vibratorius neįsijungtų pats, kai jis yra rankiniame bagaže ar lagamine. Kai vibratorius visiškai įkrautas, galite jį naudoti 60 minučių dideliu greičiu arba 100 minučių mažu greičiu, kad išpildytumėte savo troškimą stipriai ir tobulai įsiskverbti.

    Atraskite naujas malonumo dimensijas su galingu Ramrod® Thrustinggenialiu MEO dulkinimosi stebuklu. Pasiruoškite patirčiai, kuri užgniauš jums kvapą.

    Daugiau informacijos:

    • Sekso stebuklas - Ramrod® Thrusting
    • Skirtas analinei ir vaginalinei stimuliacijai.
    • Matmenys: 12 cm x 3,75 cm (įkišamas) | 20,25 cm x 7,5 cm (iš viso)
    • Galingas vibratorius su dviem varikliais tiksliems judesiams ir vibracijoms.
    • 12 intensyvių funkcijų su vibracija, pulsacija ir eskalavimu.
    • 12 funkcijų galingiems judesiams aukštyn ir žemyn.
    • Medžiaga: kūnui draugiškas silikonas, 100 % atsparus vandeniui.
    • Pažangi atminties mikroschema, kuri įsimena paskutinę naudotą funkciją.
    • Apsauginis užraktas - paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, kad įjungtumėte ir išjungtumėte.
    • Įkraunamas per USB - įkrovimo laidas pridedamas.
    • Visiškai įkraunamas per 2 val
    • Veikia 60 minučių dideliu greičiu ir 100 minučių mažu greičiu
    • Naudokite tik su vandens pagrindo lubrikantais, pvz., "Aquameo".
    • Valykite šiltu vandeniu, švelniu muilu ir mūsų VERYCLEAN purškikliu.
    • CalexoticsxX a. 9-ajame dešimtmetyje įkurta amerikiečių bendrovė "Aquameo" sekso žaislų pramonėje žinoma dėl savo novatoriškų ir aukštos kokybės gaminių. Panašiai kaip Calexotics vokiečių kompanija MEO taip pat žinoma dėl įvairių aukštos kokybės sekso žaislų ir BDSM gaminių. Abi bendrovės pasižymi inovacijomis, kokybe ir orientacija į klientą. Calexotics vokietijos įmonė MEO ir Vokietijos įmonė MEO daug dėmesio skiria saugių, patikimų ir aukštos kokybės gaminių, kurie atitinka įvairius seksualinius pomėgius ir interesus, pasiūlai. Nors Calexotics ir MEO yra įsikūrusios skirtingose vietose, jas vienija bendra filosofija - inovacijos, kokybė ir klientų pasitenkinimo siekis

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Perfekt

    Präzise Stöße in Kombination mit intensiven Vibrationen sorgen für ein unvergessliches Erlebnis. Mit 12 Vibrationsfunktionen, körperfreundlichem Silikon und USB-Aufladung ist Zufriedenheit garantiert.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Super Teil

    Das Teil ist echt der Hammer … stößt richtig geil zu. Kann ich jedem nur empfehlen

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Super produit

    Incroyable, super produit super efficace. Facile d’utilisation. Je conseil

      Parašykite savo atsiliepimą

      Sekso stebuklas - Ramrod® Thrusting

      Sekso stebuklas - Ramrod® Thrusting

      Patirkite didžiausią malonumą su Ramrod® Thrustinggalingu sekso žaisliuku, kuris sujungia tikslius smūgius į analinį kanalą su intensyvia vibracija ir suteikia neįtikėtiną pojūtį, dėl kurio norėsite dar. Dėl anatomiškai suformuotos rankenos galite manevruoti Ramrod® Thrusting tiksliai manevruoti - vieni arba dviese!

      Parašykite savo atsiliepimą

      30 kitų tos pačios kategorijos prekių: