Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Analinis lubrikantas

Naujienlaiškis

FUCKBUDDY™ Double Action Lube - Vandens pagrindo lubrikantas

FuckBuddy™ - pavadinimas pasako viską! Šis asmeninis lubrikantas buvo specialiai sukurtas visiems, ieškantiems aistringo sekso - bet kada ir be jokių įsipareigojimų - gyvuliško ir aistringo! Kaip ir tikras "Fuck Buddy", kuris reiškia nesudėtingą seksą be emocinių įsipareigojimų, FuckBuddy™ iš MEO suteikia jums laisvę išpildyti savo giliausius troškimus, kada tik norite.

Daugiau informacijos

3576/100

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

129,90 €/L

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    FuckBuddy™ - pavadinimas pasako viską! Šis asmeninis lubrikantas buvo specialiai sukurtas visiems, ieškantiems aistringo sekso - bet kada ir be jokių įsipareigojimų - gyvuliško ir aistringo! Kaip ir tikras "Fuck Buddy", kuris reiškia nesudėtingą seksą be emocinių įsipareigojimų, FuckBuddy™ iš MEO suteikia jums laisvę išpildyti savo giliausius troškimus, kada tik panorėsite.

    FuckBuddy Double Action Lube

    FuckBuddy™ - tai duoklė seksualinei laisvei atrasti savo troškimus naujais ir jaudinančiais būdais.


    Vandens pagrindo lubrikantas FuckBuddy™ yra jūsų vartai į neribotą malonumą, nesvarbu, ar tai būtų vaginalinis, analinis, oralinis, ar su mėgstamu sekso žaisliuku. FuckBuddy™ skiriasi nuo kitų lubrikantų savo unikalia dviguba funkcija - tai ne tik lubrikantas, bet ir kvietimas naudoti lubrikanto buteliuką kaip dildo!

    Dvigubai daugiau malonumo su FuckBuddy™ dvigubo veikimo lubrikantu!

    FuckBuddy™ - pavadinimas pasako viską: patikimas partneris visiems seksualiniams nuotykiams be jokių įsipareigojimų. Įsivaizduokite lubrikantą, kuris žavi ne tik aukščiausios kokybės ir šilko švelnumo tekstūra, bet ir vaizduotę stimuliuojančiu dizainu - buteliukas, kurio forma primena asmeninio malonumo objektą. Taip ir yra, FuckBuddy™ - tai tobulas dvigubo veikimo lubrikantas, kuris suteikia dvigubą malonumą tiesiai į rankas ir užtikrina jaudinančias akimirkas, kada tik panorėsite.

    FuckBuddy Double Action Lube

    FuckBuddy™ - įkvėptas nesudėtingos aistros:


    Mūsų FuckBuddy™ lubrikantas įkvėptas paprastos, tiesioginės seksualinių susitikimų prigimties, be emocinių intrigų; tiesiog geras seksas! Jis žada nesudėtingą, malonią ir praktišką patirtį - panašią į santykius, kuriuose svarbiausia - fizinis malonumas.

    Unikalaus dizaino lubrikanto buteliukas tarnauja ne tik kaip mūsų šilkinio vandens pagrindo lubrikanto talpykla, bet ir kaip asmeninis sekso žaisliukas analiniam ar vaginaliniam naudojimui. Naujoviškos formos lubrikanto buteliukas leidžia greitai ir tiksliai jį užtepti, taip pat suteikia laisvę jį naudoti kaip dildo - su partneriu ar be jo.

    FuckBuddy™ - nes jūsų malonumas nežino kompromisų. Atraskite šio naujoviško lubrikanto privalumus:

    • Universalus naudojimas: FuckBuddy™ galima naudoti universaliai - puikiai tinka vaginaliniams, analiniams ir oraliniams malonumams, taip pat kartu su sekso žaislais.
    • Lengva naudoti: tiesiog paspauskite naujovišką buteliuką ir galėsite tepti lubrikantą ten, kur reikia.
    • Inovatyvus dizainas: FuckBuddy™ stebina unikaliu buteliuko dizainu, kuris yra ne tik praktiškas, bet ir skatina vaizduotę. Buteliukas ne tik primena varpą, bet ir yra tikroviškos formos dildo su ryškiomis venomis ir išsipūtusiu žandikauliu, kuris kiekvieną naudojimą paverčia seksualiu nuotykiu
    • Pagaminta Vokietijoje: kokybė ir patikimumas - svarbiausia. FuckBuddy™ gaminamas Vokietijoje, o tai garantuoja aukščiausius gamybos ir sudedamųjų dalių saugumo standartus.
    • Vandens pagrindo lubrikanto privalumai: "FuckBuddy™" turi visus vandens pagrindo lubrikanto privalumus - jis yra draugiškas odai, lengvai nuplaunamas, suderinamas su lateksu ir saugus naudoti su visų rūšių sekso žaislais.
    • Pranašumas prieš kitus asmeninius lubrikantus: Skirtingai nei silikono pagrindo lubrikantai, kurie gali būti agresyvūs tam tikroms medžiagoms, "FuckBuddy™" yra saugus naudoti su visais sekso žaislais. Jis nepalieka jokių likučių ir nepažeidžia sekso žaislo medžiagos.
    • Ilgalaikė lubrikacija: nors "FuckBuddy™" lengva nuplauti, jis užtikrina ilgalaikę ir veiksmingą lubrikaciją, kuri sumažina trintį ir suteikia intensyvią, bet malonią patirtį.


    FuckBuddy™ yra daugiau nei lubrikantas - tai nuotykis, laukiantis, kol jį patirsite.

    Jūsų nuosavas FuckBuddy™ laukia, kad lydėtų jus šiame nuotykyje ir suteiktų nepamirštamų ekstazės naktų. Leiskitės į šį nuotykį ir pajuskite, kaip FuckBuddy™ katapultuoja jūsų geismą į naujas sferas. Pasiruoškite patirčiai, kuri bus tokia pat unikali kaip ir jūs!

    Daugiau informacijos:

    • FuckBuddy™
    • Vandens pagrindo asmeninis lubrikantas
    • Sudėtis: 100 ml (3,38 ml)
    • Sudėtis (INCI): Vanduo, glicerinas, hidroksietilceliuliozė, fenoksietanolis, etilheksilglicerinas.
    • Naudojimas: FuckBuddy™ yra vandens pagrindo lubrikantas be aliejaus, riebalų ir kvapiųjų medžiagų, nepaliekantis likučių ir bekvapis. Tepkite varpą, išangę arba makštį pagal poreikį. FuckBuddy™ yra suderinamas su lateksu, lengvai nuplaunamas su muilu ir turi būti laikomas vėsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Venkite tiesioginių saulės spindulių ir po naudojimo sandariai uždarykite.
    • Niekada nenaudokite lubrikanto ant atvirų žaizdų ar uždegiminės odos.
    • Mes nedarome jokių kompromisų, kai kalbama apie mūsų gaminių kokybę ir saugumą. MEO kasdien dirbame, kad nuolat gerintume kokybę ir pirmiausia rūpintumėmės jūsų pasitenkinimu. Gaminame tik Vokietijoje iš aukštos kokybės sertifikuotų ingredientų, kurie yra visiškai saugūs jūsų seksualiniam gyvenimui.
    • Sudėtis ir naudojimas: FUCKBUDDY™ sudėtyje Double Action Lube remiamės atrinktais aukštos kokybės ingredientais, kad užtikrintume jums saugią ir malonią patirtį. Išsamią informaciją apie sudedamąsias dalis rasite ant pakuotės ir šiame gaminio aprašyme. Klientams, turintiems jautrią odą arba žinomą alergiją, rekomenduojame prieš naudojant produktą pirmą kartą išbandyti jį ant nedidelio odos ploto, kad būtų galima atmesti galimą netoleravimą. Jei nesate tikri dėl sudedamųjų dalių ar jų poveikio, reikėtų pasikonsultuoti su gydytoju arba vaistininku.
    • MEO yra registruotas MEO prekės ženklas Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė. Prekės ženklų pavadinimų ar prekių ženklų paminėjimas yra tik informacinio pobūdžio ir nereiškia jokio ryšio ar partnerystės.

     

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Love this slick long lasting lube

    Love this slick long lasting lube

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Great product

    Does what it says, great it being water based I will be buying again

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Top

    Es klebt nicht, gleitet sehr gut, macht keine Flecken, ist geruchsneutral und man kann es im Bett für alle, wirklich alle Spiele nehmen. Dass es in einer Dildoflasche kommt ist sehr gut!

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
    Vertinimas 

    Super

    Ich habe viele Gleitmittel auf Wasserbasis ausprobiert, auch wenn ich keine großen Erwartungen hatte, es war wirklich schrecklich...
    Also habe ich mir dieses Gleitgel von MEO bestellt und ich muss sagen, es ist wirklich toll.
    Es hält lange für ein Gleitgel auf Wasserbasis, hat keinen Geruch wie andere.
    Ich benutze es mit Silikonspielzeug und es greift das Material nicht an.
    Es trocknet auch nicht so unangenehm wie andere Gleitgele.
    Es verteilt sich auch sehr gut, was bedeutet, dass man weniger davon braucht :).
    Kann ich wirklich nur empfehlen.

      Vertinimas 

      Buon prodotto

      Davvero un buon prodotto. Risulta davvero delicato,pur facendo ottimamente il suo lavoro.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Muy bueno

      La sensación al usarlo es muy buena, lubrica muy bien con solo un poco.

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      Guter Preis, geile Flasche

      Das Gleitgel fühlt sich sehr gut an, der Preis ist gut. Alles so wie beschrieben. Begeistert hat mich die doppelte Funktion als Dildo

      • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
      Vertinimas 

      this is amazing

      this is the best lube me and my boyfriend have ever used , a little goes a long way and it's so amazing for such a good price . i would 100% recommend this !

        Vertinimas 

        Excellent Lube

        Excellent lube if the area is dry then this lube will get things flowing and you will be enjoying your pleasure and having a very fulfilling time.

          Vertinimas 

          Bon

          Super produit, si vous souhaitez bien glisser lol

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          Satisfaisant

          Testé récemment , un produit assez bon dans l'ensemble .. ne sèche pas trop vite , chauffe un peu ce qui n'est pas désagréable .. la glisse est bonne , aucune odeur ni irritation .. un prix plus que raisonnable .. je vais certainement passer d'autres commandes

          • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.
          Vertinimas 

          Perfetto

          Premetto che ho la pelle molto sensibile e altri lubrificanti mi danno fastidio ma questo è perfetto e poi ne basta davvero poco

            Parašykite savo atsiliepimą

            FUCKBUDDY™ Double Action Lube - Vandens pagrindo lubrikantas

            FUCKBUDDY™ Double Action Lube - Vandens pagrindo lubrikantas

            FuckBuddy™ - pavadinimas pasako viską! Šis asmeninis lubrikantas buvo specialiai sukurtas visiems, ieškantiems aistringo sekso - bet kada ir be jokių įsipareigojimų - gyvuliško ir aistringo! Kaip ir tikras "Fuck Buddy", kuris reiškia nesudėtingą seksą be emocinių įsipareigojimų, FuckBuddy™ iš MEO suteikia jums laisvę išpildyti savo giliausius troškimus, kada tik norite.

            Parašykite savo atsiliepimą

            Kiti klientai taip pat pirko:

            26 kitų tos pačios kategorijos prekių: