Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Varpos kištukai

Naujienlaiškis

Alphamale Penio kištukas COCKSHOWER™

Su Alphamale penio kištuku COCKSHOWER™ galite patirti visiškai naują masturbacijos būdą. Vyrams, norintiems ištirti ir mėgautis intensyviu šlaplės stimuliavimo pojūčiu, šis technikos šedevras tarp varpos kištukų puikiai tinka.

Daugiau informacijos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Su varpos kištuku COCKSHOWER iš Alphamale galite patirti visiškai naują masturbacijos būdą. Vyrams, norintiems ištirti ir mėgautis intensyviu šlaplės stimuliavimo pojūčiu, šis technikos šedevras tarp varpos kištukų puikiai tinka.

    Šis varpos kištukas, turintis sudėtingą nerūdijančio plieno dangtelį, apgaubiantį žandikaulį, ne tik suteikia estetinį patobulinimą, bet ir atlieka praktines funkcijas. Varpos kaiščio skylutė leidžia šlapintis ir ejakuliuoti naudojimosi metu, taip užtikrinant vientisą ir nenutrūkstamą malonumą šlaplės stimuliavimo metu.

    Šis varpos kaištis, dar vadinamas spermos arba šlapimo fontanu, savo pavadinimą pelnė dėl unikalios konstrukcijos, leidžiančios šlapimui arba spermai tekėti pro varpos kaištį ir dangtelyje esančias angas. Šis skysčių pralaidumas sukuria vizualiai įspūdingą reiškinį, panašų į fontaną šlapinantis ar ejakuliuojant. Kamščio konstrukcija leidžia manipuliuoti ir patirti natūralų šių kūno skysčių tekėjimą taip, kaip tai nebūtų įmanoma be varpos kamščio.

    Varpos kamščio viduryje esanti skylutė pro kamštį ne tik suteikia higieninę naudą, nes palengvina valymą ir užkerta kelią infekcijoms, bet ir paverčia įprastas kūno funkcijas unikalia erotine patirtimi. Vizualinė ir fizinė stimuliacija, atsirandanti naudojant šį varpos kištuką, gali būti jaudinantis priedas prie daugelio žmonių seksualinių praktikų.

    Dar vienas varpos kištuko privalumas - ypatinga jo forma. Sukurtas unikaliai stimuliuoti šlaplę, varpos kištukas per visą ilgį yra skirtingų formų ir skersmenų. Jie užtikrina, kad varpos kištukas sėdi visiškai saugiai, negali išslysti ir kartu suteikia kvapą gniaužiantį malonumą. Šlaplės stimuliavimas - tai menas savaime, o su šiuo varpos kaiščiu galėsite atrasti kiekvieną šio jausmingo malonumo niuansą.

    Kad patirtis būtų saugi ir maloni, atkreipkite dėmesį į toliau pateiktas instrukcijas: Prieš ir po naudojimo svarbu dezinfekuoti varpos kištuką mūsų INSTACLEAN purškikliu. Higiena yra svarbiausia ir svarbiausia naudojant Urethral Play. Įkišimui rekomenduojame naudoti mūsų specialiai sukurtą lubrikantą "VeryDeep". Jis užtikrina, kad varpos kištukas būtų įkišamas švelniai, o tai ypač svarbu šioje jautrioje vietoje.

    Šis varpos kištukas atveria naujas malonumo dimensijas. Jis ne tik suteikia nepakartojamų pojūčių, bet ir laisvę nepertraukiamai mėgautis šlaplės stimuliacija.

    Daugiau informacijos:

    • Penio kištukas Alphamale
    • Medžiaga: nerūdijantis plienas
    • Išmatavimai: Kepurėlės, skirtos žandikauliui, skersmuo apie 30 mm. Skylės per varpos kištuką skersmuo apie 3 mm.
    • S dydis: bendras ilgis apie 43 mm, skersmuo nuo 6 mm iki 9 mm. Svoris 11 g.
    • M dydis: bendras ilgis apie 53 mm, skersmuo nuo 7 mm iki 9 mm. Svoris 12 g.
    • L dydis: bendras ilgis apie 63 mm, skersmuo nuo 8 mm iki 9 mm. Svoris 13 gramų.
    • Įspėjimas: Šlaplės stimuliavimas kelia pavojų. Pradėkite lėtai, visada naudokite tinkamus lubrikantus ir visus priedus laikykite steriliai.
    • MEO ir Alphamale yra registruotieji MEO prekių ženklai Vokietijoje. Visi kiti prekių ženklai, logotipai ir prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Sehr gute Wirkung

    Sauber Verarbeitet ohne Kanten und Grat. Lässt sich gut einführen und bleibt dann auch sicher sitzen. Effekt ist geil, wie beschrieben.

    • 1 iš 1 klientų rado šią apžvalgą naudingą.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Alphamale Penio kištukas COCKSHOWER™

    Alphamale Penio kištukas COCKSHOWER™

    Su Alphamale penio kištuku COCKSHOWER™ galite patirti visiškai naują masturbacijos būdą. Vyrams, norintiems ištirti ir mėgautis intensyviu šlaplės stimuliavimo pojūčiu, šis technikos šedevras tarp varpos kištukų puikiai tinka.

    Parašykite savo atsiliepimą

    Kiti klientai taip pat pirko:

    30 kitų tos pačios kategorijos prekių: