Nuo 18

Šie puslapiai skirti tik suaugusiesiems. Prisijungdami patvirtinate, kad jums yra ne mažiau kaip 18 metų.

Stiklo dildės

Naujienlaiškis

3 dalių rinkinys - stikliniai analiniai kaiščiai - Kong

Perkrauta sėkmės istorija: mūsų "Kong" analinių kaiščių rinkinys, kurį sudaro trys skirtingų dydžių stikliniai analiniai kaiščiai, sugrąžina klasikinį analinį kaištį! Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar pažengęs, šiame rinkinyje kiekvienas ras kažką sau. Patirkite nepakartojamą jausmą, kurį gali suteikti tik stiklas, ir iš naujo atraskite analinį malonumą!

Daugiau informacijos

3449/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plius pristatymo išlaidos

galima rasti

    Daugiau informacijos

    Perkrauta sėkmės istorija: mūsų "Kong" užpakaliuko kištukų rinkinys, kurį sudaro trys skirtingų dydžių stikliniai užpakaliuko kištukai, sugrąžina klasikinį užpakaliuko kištuką! Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar pažengęs naudotojas, šiame rinkinyje kiekvienas ras kažką sau. Patirkite nepakartojamą pojūtį, kurį gali pasiūlyti tik stiklas, ir iš naujo atraskite analinį malonumą patys!

     

    Stiklas yra saugi medžiaga, pasižyminti ne tik hipoalerginėmis savybėmis. Be to, šie prabangūs analiniai kaiščiai yra individualiai pagaminti rankomis, visiškai vientisi, visiškai saugūs ir pateikiami ypač patrauklioje pakuotėje.

     

    Kodėl stiklinis, o ne silikoninis ar vinilinis kištukas?

     

    Stiklinis užpakaliuko kištukas suteikia visiškai kitokį, daug malonesnį pojūtį, kuris jūsų analinį malonumą pakels į visiškai naują lygį. Su trimis "Kong" užpakaliuko kaiščiais iš sėkmingos "Extremeo" serijos galite patirti nuostabų stiklo pojūtį. Jei analinė stimuliacija jums nauja arba norite eksperimentuoti su skirtingais dydžiais, "Kong" analinių kaiščių rinkinys kaip tik jums! Rinkinį sudaro trys skirtingi dydžiai, todėl galite pradėti nuo mažų ir pamažu pereiti prie didžiausio analinio kaiščio. Pradėkite nuo mažo analinio kaiščio, kuris įsiskverbia itin švelniai, padidinkite analinį malonumą su vidutinio dydžio analiniu kaiščiu, o tada, "gerai pasiruošę", pasimėgaukite tikrai dideliu analiniu kaiščiu!

     

    Neabejotina klasika: kodėl "Kong" kaiščių rinkinys yra tiesiog tobulas!

     

    • Ideali medžiaga: Dėl glotnios, slidžios medžiagos mūsų analinius kaiščius, pagamintus iš stiklo, labai lengva įkišti analiniu būdu, o analinio kaiščio svoris suteikia jausmingai intensyvų pilnumo pojūtį, kurio jums trūko naudojant įprastus analinius kaiščius.

     

    • Bet dabar ateina svarbiausias momentas: žaidimas temperatūra! Įsivaizduokite, kad pamerkiate analinį kaištį į šiltą arba šaltą vandenį ir tada įkišate jį į analinę angą. Kvapą gniaužiantis, jaudinantis jausmas, kuris pažadins kiekvieną jūsų viduje esantį nervą. O kadangi užpakaliuko kaištis visiškai permatomas, jūsų partneris gali matyti pro jį - tai intymus, gundantis žvilgsnis į jūsų kūno vidų, kuris dar labiau padidina jūsų intymumą.

     

    • Vis dar nesate tikri dėl medžiagos? Nesijaudinkite! Šie užpakaliuko kaiščiai pagaminti iš aukštos kokybės nedūžtančio borosilikatinio stiklo, kuris pasižymi patvarumu ir saugumu. Jie yra neporėti ir be ftalatų, todėl visiškai nekenksmingi odai. Valymas? Labai paprasta. Šiek tiek muilo, vandens ir VERYCLEAN purškiklio, ir jie vėl bus kaip nauji.

     

    • Išbandyta klasika: klasikinės formos analiniai kaiščiai visada buvo mėgstamiausias pasirinkimas visiems, mėgstantiems analinį seksą, o jei toks butt plug dar ir talpus, intensyvumas padidėja daug kartų. Forma ir medžiaga užtikrina, kad butt plug būtų lengva įkišti į išangę ir saugiai ten įsitaisytų, vėl neišslystų. Tai reiškia, kad nereikia daryti kompromisų dėl patogumo ar saugumo. Idealiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems naudotojams.

     

    Nesvarbu, ar pageidaujate silikono, aliejaus, ar vandens pagrindo lubrikanto, "Kong" užpakaliuko kištuką galima naudoti su visais lubrikantais.

     

    Daugiau informacijos:

     

    • 3 analiniai kaiščiai iš stiklo.
    • Elegantiškas dizainas: pagamintas tik rankomis.
    • Mažasis analinis kaištis: bendras ilgis 57 mm, įkišamas ilgis 50 mm, didžiausias skersmuo 31 mm.
    • Vidutinis analinis kaištis: bendras ilgis 70 mm, įkišamas ilgis 62 mm, didžiausias skersmuo 44 mm.
    • Didelis kaištis: bendras ilgis 76 mm, įkišamas ilgis 70 mm, didžiausias skersmuo 46 mm.
    • Su kamščiu: neleidžia butt plug per giliai įsiskverbti į išangę.
    • Galima naudoti karštą ir šaltą: Užpakaliuko kištuką galima atšaldyti arba pašildyti.
    • Hipoalerginis: tiesiog atsiloškite ir mėgaukitės.
    • Pristatymo apimtis: 3 "Kong" analiniai kaiščiai iš "Extremeo" serijos
    • Daugelis mūsų klientų reguliariai treniruojasi su šiuo rinkiniu, kad ištemptų sfinkterio raumenis, pvz. Tačiau už jaudinančiai skambančio termino "analinių kaiščių treniruotė" slypi ne kas kita, o reguliarus sfinkterio raumens tempimas su įvairių dydžių analiniais kaiščiais.
    • Extremeo: užpakalinio kaiščio kišimas į išangę gali būti nuostabi ir maloni patirtis, ypač jei žinote, kaip tai daryti tinkamai. Kad būtų lengviau įkišti analinį kaištį į išangę, rekomenduojame mūsų populiarųjį "Extremeo" purškiklį. Trumpas purškimas atpalaiduoja sfinkterio raumenis. Dėl to analinio kaiščio įkišimas tampa ypač švelniu malonumu.

    Tai taip pat gali jus sudominti:

    KLIENTŲ ATSILIEPIMAI

    Vertinimas 

    Kong

    Great way to train your partner's backdoor...glass is a lot easier.

      Vertinimas 

      Must get

      These things were flipping amazing so smooth and the large made me feel so full. Pushing it out with no hands had my eyes in the back of my head.

        Vertinimas 

        Cute but not long term wearable

        They're great quality but the space between the base and the bulb make this kit only a 4/5 for me. It's simply too small to properly stay inside. The selection of sizes is great, the small is so adorable I use it as a paperweight.

          Vertinimas 

          Gut verarbeite Analplugs

          Gut verarbeite Analplugs ohne Einschlüsse oder fühlbare Unebenheiten. Die konisch zulaufende Form erleichtert das Einführen. Sehr schönes Set.

            Vertinimas 

            Come da descrizione.

            Sono di vetro. Colore (trasparente) forme e dimensioni come da foto. Prezzo onesto. Consegna ad una settimana. Imballaggio adatto. Poco da aggiungere

              Parašykite savo atsiliepimą

              3 dalių rinkinys - stikliniai analiniai kaiščiai - Kong

              3 dalių rinkinys - stikliniai analiniai kaiščiai - Kong

              Perkrauta sėkmės istorija: mūsų "Kong" analinių kaiščių rinkinys, kurį sudaro trys skirtingų dydžių stikliniai analiniai kaiščiai, sugrąžina klasikinį analinį kaištį! Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar pažengęs, šiame rinkinyje kiekvienas ras kažką sau. Patirkite nepakartojamą jausmą, kurį gali suteikti tik stiklas, ir iš naujo atraskite analinį malonumą!

              Parašykite savo atsiliepimą

              Kiti klientai taip pat pirko:

              7 kitų tos pačios kategorijos prekių: